Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, 10:03:25 πμ

Πολιτιστικά

Χρήστος Καναρόπουλος στην Romfea.gr.

 

Η πόλη του Κιλκίς επιλέχθηκε και όχι τυχαία από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, και συγκεκριμένα από τη Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων προκειμένου να παρουσιαστεί με Επιμορφωτική Ημερίδα το σχολικό εγχειρίδιο "Διδάσκοντας την Ιστορία του Πόντου", την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024.

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος «Αγιος Τρύφων» Γουμένισσας οργανώνει και φέτος τον καθιερωμένο ετήσιο παιδικό αποκριάτικο χορό του.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στις 5:30 το απόγευμα, στα γραφεία του Συλλόγου, με πολλές εκπλήξεις και πολλά δώρα.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (22-2-2019)

Όσοι ζήσαμε όμορφες προσκοπικές στιγμές, παρέα στις κατασκηνώσεις, με γέλια στις πυρές...

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 13:09

Ο Μουσικός Σύλλογος Jam έκοψε την πίτα του

Συντάκτης:

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, στον χώρο του Μουσικού Συλλόγου Jam, επί της οδού Κ. Γαβριηλίδη 15 στο Κιλκίς, κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Παρευρέθηκαν τα μέλη του Συλλόγου και πολλοί φίλοι της μουσικής.

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς με τη στήριξη του Δήμου  στα πλαίσια της Ελληνοτουρκικής φιλίας,

σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τη συναυλία

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 08:38

Αποκριάτικο πάρτι από τα παιδιά του Πεδινού

Συντάκτης:

Τα παιδιά της όμορφης και μεγάλης παρέας του Δημοτικού Σχολείου Πεδινού θα έχουν την χαρά να ζήσουν ένα αποκριάτικο πάρτι στο Πολιτιστικό Κέντρο Πεδινού, το οποίο θα οργανώσουν οι γονείς την Κυριακή 10 Μαρτίου, 4 το απόγευμα.

Η Διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Κιλκίς, ευχαριστούμε θερμά το βιβλιοπωλείο "Σελίδα 111", για την ευγενική προσφορά της δωρεάς παιδικών λογοτεχνικών βιβλίων με σκοπό την κάλυψη αναγκών του σχολείου στη λειτουργία της σχολικής δανειστικής βιβλιοθήκης του.

Το σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς, πραγματοποίησε διήμερη εξόρμηση στην περιοχή του Αμυνταίου, με τη συμμετοχή 43 μελών και φίλων του Συλλόγου.

Η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδεία και Αθλητισμού σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου και την Έδρα Ποντιακών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα για εκπαιδευτικούς με τίτλο: «Διδάσκοντας την Ιστορία του Πόντου».

Σελίδα 1 από 761