Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021, 9:29:02 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 21:20

Θεοφάνεια εν καιρώ κορονοϊού στη Γουμένισσα

Συντάκτης:

Η πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας, αλλάζοντας ακόμη και τις τελετές των Θεοφανείων στη χώρα μας. Φέτος ο αγιασμός των υδάτων έγινε εντός των εκκλησιών και δεν είχαμε τελετές στη Δοϊράνη, στον Αξιό ποταμό ή στην πλατεία της Γουμένισσας και σε άλλα χαρακτηριστικά και όμορφα μέρη του νομού Κιλκίς.

Με χαρά οι "Αργοναύτες" Κιλκίς ανακοινώνουν την συνέχιση του κύκλου διαδικτυακών εισηγήσεων-σεμιναρίων 2020-21, με τίτλο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ: Ιστορία-Λαογραφία-Παράδοση-Τέχνη-Πολιτισμός.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (12-1-2016)

Συλλυπητήριες εὐχές γιά τόν πρώην Δήμαρχο Εὐρωποῦ Γεώργιο Γίτσο

αξιότιμη κ. Βασιλική,

ευρισκόμενη στην πλέον απαραμύθητη κατάσταση του βαρέος πένθους για την απώλεια του προσφιλούς συζύγου σας Γεωργίου, με τις τεθλιμμένες θυγατέρες σας Μαρία και Πασχαλίνα, και αθληφορούσα στο στάδιο του παρόντος δυσχειμέρου βίου, απομένουσα μαζί με τα δύο παιδιά σας στην πικρή δοκιμασία της εξαφνικής οδύνης και αποστερήσεως του αγαπημένου ομοζύγου και πατέρα, σας εύχομαι να πορευθήτε την δολιχοδρομία όχι απλά των κοσμικών η των κοινωνικών υποχρεώσεων, αλλά μέσα κι από τις οικογενειακές και τις λοιπές επαυξημένες φροντίδες ως μέλη τίμια του Χριστού, για να βρήτε την Πηγή της Ζωής·

Η πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς εύχονται στα μέλη της χορωδίας και στο φιλόμουσο κοινό της πόλης μας:

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 12:35

Αποχαιρετώντας ένα μέλος της οικογένειας της ΑΝΚΙ

Συντάκτης:

«Έφυγε» το μεσημέρι της Τρίτης 5 Ιανουαρίου, σκορπώντας μεγάλη θλίψη, ο σεβαστός και αγαπητός από όλους, Γεώργιος Γίτσος. Ένα από τα ιδρυτικά μέλη της οικογένειας της Αναπτυξιακής Κιλκίς...

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 11:25

Φιλανθρωπική δράση του "Αετού" Κιλκίς

Συντάκτης:

Μια γυναίκα και παγκόσμια προσωπικότητα είπε κάποτε: <<Κι εμείς οι ίδιοι αισθανόμαστε, πως αυτό που κάνουμε είναι μια σταγόνα στον ωκεανό. Αλλά ο ωκεανός θα ήταν μικρότερος αν έλειπε αυτή η σταγόνα>>.

Η ώρα της απονομής από το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids έφτασε!
Σήμερα η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού μας, η Ευγενία, παρέλαβε το δώρο της. Η χαρά στα μάτια της ήταν εμφανής!
Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 20:09

Η “Ανάσα Ευαισθησίας” ευχαριστεί

Συντάκτης:

Tο Δ.Σ και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς» κι εθελοντές, ευχαριστούν θερμά όλους τους ανώνυμους κι επώνυμους, που στήριξαν με κάθε τρόπο τα πακέτα τροφίμων εν όψει εορτών, ενισχύοντας υλικά την προσπάθειά μας δίπλα σε άπορες οικογένειες και ευπαθών ομάδων.

Με οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Γιώργου Γίτσου, ενός ανθρώπου της προσφοράς, με όλη την σημασία της λέξης. Νικήθηκε μετά από έναν άνισο αγώνα από την επάρατη νόσο.