Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024, 3:21:28 μμ

Πολιτιστικά

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011 20:48

Πανοΰρ στο Πολύκαστρο

Συντάκτης: Eidisis.gr
panoir-polykastroΗ μεγάλη προσέλευση του κόσμου συνέβαλε στην εξαιρετική επιτυχία της εκδήλωσης. Την διοργάνωση του Σαββάτου, της πρώτης μέρας της εκδήλωσης, την ανέλαβε το συμβούλιο νεολαίας του συλλόγου μας στηριζόμενο σε νέους καλλιτέχνες από διάφορα μέρη της Ελλάδος οι οποίοι σκόρπησαν το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Την επόμενη μέρα η παρουσία του κορυφαίου καλλιτέχνη Αλέξη Παρχαρίδη ήταν εντυπωσιακή και οι παραβρισκόμενοι απόλαυσαν τον κορυφαίο καλλιτέχνη σε πολλές του επιτυχίες. Τον κόσμο ξεσήκωσε και συγκίνησε η παρουσία του μεγάλου μας χορευτικού συγκροτήματος που καταχειροκροτήθηκε.
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011 20:47

Συμμετοχή «Αργοναυτών» σε Ευρω-Μεσογειακό δίκτυο

Συντάκτης: Eidisis.gr
argonautesΣτις 19-24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην πόλη  Σάσσαρι της Σαρδηνίας ένα διεθνές μουσικό φεστιβάλ επ’ ευκαιρία της γιορτής του San Giovanni και του περάσματος  της φωτιάς (λαϊκό έθιμο της περιοχής αντίστοιχο με τις γιορτές του Αι-Γιάννη εδώ).  Αντιπροσωπεία από την Ένωση Ποντίων Ν.Κιλκίς «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» ήταν παρών με συμμετοχή στην συνέργεια χωρών της Μεσογείου και όχι μόνο ,για την ανάδειξη παραδοσιακής μουσικής και κουλτούρας.
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011 02:35

Μια συναυλία τόσο διαφορετική, τόσο όμορφη

Συντάκτης: Eidisis.gr
synauliaΜεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρωτότυπη συναυλία, με πρωταγωνιστές στην πλατεία του Θεάτρου Λόφου Κιλκίς δικηγόρους και μηχανικούς του νομού Κιλκίς. Επιτυχία που δεν αφορά μόνο τη μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή του κόσμου, αλλά κυρίως την εξαιρετική εμφάνιση των… τραγουδιστών και το πάθος που έδειξαν στην πρώτη τους παρουσία επί σκηνής. 
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011 00:15

«Εκείνος κι εκείνος» τη Δευτέρα στο Λόφο

Συντάκτης: Eidisis.gr
ekeinos-ki-ekeinosΟ Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς φιλοξενεί  την παράσταση του  ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ  «Εκείνος κι εκείνος», τη Δευτέρα  18  Ιουλίου 2011 και ώρα 9 μμ  στο Θέατρο Λόφου.
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011 00:14

«Άμλετ» στο Θέατρο Λόφου του Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr
amletΤην παράσταση «ΑΜΛΕΤ»  του William Shakespeare  φιλοξενεί ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς την Τετάρτη 20  Ιουλίου 2011 και ώρα 9 στο θέατρο Λόφου.
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011 00:07

Βιβλιοπαρουσίαση της "Γόησσας"

Συντάκτης: Eidisis.gr
Με διοργανωτική ευθύνη του Δήμου Παιονίας πραγματοποιήθηκε στον Ευρωπό  εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης του βιβλίου της  κας Νούλας Καραθανάση  «Η Γόησσα».
Το συντονισμό της εκδήλωσης που έγινε στην αίθουσα του π. Δημοτικού Σχολείου είχε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αναστάσιος Δερβεντλής ενώ τη βιλιοπαρουσίαση έκανε ο π. Δήμαρχος Ευρωπού και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Γίτσος.
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011 16:18

Πετυχημένη η εκδρομή της ΕΛΜΕ στη Ρουμανία

Συντάκτης: Eidisis.gr
elmeΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς στη Ρουμανία.
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011 15:12

Μάγεψαν οι χορωδίες Ευρωπού και Γρίβας

Συντάκτης: Eidisis.gr

europos-grivaΠροσκεκλημένες στο 15ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρπενησίου και στον ο 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Χορωδιών “Antonio Vivaldi” που συνδιοργάνωσαν, ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου Antonio Vivaldi και ο Δήμος Καρπενησίου, ήταν οι χορωδίες του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας και του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού, υπό την διεύθυνση του κου Αντώνιου Παπαδόπουλου, το Σάββατο 2 Ιουλίου 2011.

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011 15:11

Πλήθος κόσμου στο πανηγύρι του Αγίου Πέτρου

Συντάκτης: Eidisis.gr
Κανείς δεν έμεινε ανικανοποίητος από αυτούς που παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και φέτος στον Άγιο Πέτρο, από τις 26 μέχρι τις 30 Ιουνίου, στα πλαίσια του εορτασμού των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.
Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011 14:47

“Κυριακάτικα Μουσικά Ξυπνήματα”

Συντάκτης: Eidisis.gr
mousika-ksipnimataΜε την εμφάνιση των μαθητών της Σχολής χορού “Adagio” της Μιράντας Φροστ ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011 ο πρώτος κύκλος των Κυριακάτικων Μουσικών Ξυπνημάτων του Δήμου Κιλκίς και του ΟΠΟΝΓΑ. Για μια ακόμη φορά ο κόσμος του Κιλκίς έδωσε το παρόν, αγκαλιάζοντας με θέρμη την εκδήλωση.