Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 2:30:56 πμ

Πολιτιστικά

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011 20:13

Δραστηριότητες Μουσικού Πολιτιστικού Ευρωπού

Συντάκτης:
europosΠολύ δραστήριος ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος  τον μήνα Μάιο και Ιούνιο. Την Παρασκευή 6 Μαίου το μεγάλο παιδικό χορευτικό τμήμα καθώς και το τμήμα εφήβων πήραν μέρος στο πανελλήνιο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στον Κορινό Πιερίας που οργάνωσε ο σύλλογος νέων Κορινού.
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011 19:18

Μ. Ασλανίδου την 21η Ιουνίου

Συντάκτης:
melina-aslanidouΜε τη μουσική συντροφιά της Μελίνας Ασλανίδου γιορτάζει   φέτος  ο  Δήμος  Κιλκίς   τα  «Ελευθέρια   2011».
ag-trifonΈνα  υπέροχο 7ήμερο είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσοι συμμετείχαν στην εκδρομή (Ιταλία-Γαλλία) που διοργάνωσε ο σύλλογος ‘Αγιος Τρύφων» της Γουμένισσας. Διασχίζοντας την Αδριατική θάλασσα απόλαυσαν τις ανέσεις του πλοίου, σε μια μίνι κρουαζιέρα παράλληλα με τις Δαλματικές ακτές.
texniΉταν τυχεροί όσοι παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης της 2-6-11, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς , την παράσταση των τμημάτων της Τέχνης , μπαλέτου σύγχρονου χορού και latin.
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 17:18

Πλούσιες δράσεις Προσκόπων Κιλκίς

Συντάκτης:
proskopoiΜε θετική διάθεση, κέφι και φαντασία οι Πρόσκοποι του Κιλκίς δεν άφησαν αναξιοποίητες τις δύο εβδομάδες πριν και μετά το Πάσχα, όπου πραγματοποίησαν πλούσιες δράσεις με εξορμήσεις στο νομό Κιλκίς ενώ οι Κοινότητες Ανιχνευτών (έφηβοι) συμμετείχαν στην Πανελλήνια δράση Πολιτισμού που έλαβε χώρα στον Πειραιά.
syllogos-syntaksiouxonΣάββατο 28 Μαΐου στις 7:30 το πρωί ξεκίνησε απ' την πλατεία "Ειρήνης" Κιλκίς η ωραία παρέα του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς με προορισμό τα πανέμορφα Γιάννενα.
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 17:18

Δημιουργική πορεία Πολιτιστικού Πολυπέτρου

Συντάκτης:
politistikos-polypetrouΈνα δημιουργικό και ουσιώδες πολιτιστικό πακέτο έχει έτοιμο να παρουσιάσει στους κατοίκους του Πολυπέτρου το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου στη διετία της θητείας του (2011 – 2012).
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 19:41

Ταξίδι στην ιστορία και στην παράδοση του Πόντου

Συντάκτης:
parxariaΣε ένα όμορφο ταξίδι στην ποντιακή παράδοση και ιστορία, συμμετείχαν οι εκατοντάδες επισκέπτες των «Παρχαριών 2011» που έλαβαν χώρα στις κατασκηνώσεις της Φύσκας το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουνίου. Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το μεγαλείο της φύσης, αλλά και να ξαναθυμηθούν την πρωταρχική θέση που κατείχε η τελευταία στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων του Πόντου.
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 19:39

Αδελφοποίηση δήμων Παιονίας και Φούλατζικ

Συντάκτης:
polykastro-foulatzikΟ Δήμαρχος Παιονίας, κ. Αθανάσιος Λαπόρδας, συμμετείχε στην τετραήμερη προσκυνηματική επίσκεψη που πραγματοποίησε η Εταιρεία Μικρασιατικών Σπουδών και Ερευνών Ευρωπού στην Κωνσταντινούπολη και στο Φούλατζικ της Βιθυνίας (τόπος καταγωγής της πλειοψηφίας των κατοίκων του Ευρωπού). Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Δήμαρχος είχε τη μεγάλη τιμή να επισκεφτεί και να συνομιλήσει με τον  Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο από τον οποίο δέχτηκε ευχές και ευλογίες για το δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει.
kapiΣτα πλαίσια των ψυχαγωγικών προγραμμάτων για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Οίκου Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημερήσια καλοκαιρινή εκδρομή των περιθαλπομένων του, εκτός νομού, την Τετάρτη 25/5/2011.