Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 7:53:44 μμ

Πολιτιστικά

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011 15:12

Μάγεψαν οι χορωδίες Ευρωπού και Γρίβας

Συντάκτης:

europos-grivaΠροσκεκλημένες στο 15ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρπενησίου και στον ο 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Χορωδιών “Antonio Vivaldi” που συνδιοργάνωσαν, ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου Antonio Vivaldi και ο Δήμος Καρπενησίου, ήταν οι χορωδίες του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας και του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού, υπό την διεύθυνση του κου Αντώνιου Παπαδόπουλου, το Σάββατο 2 Ιουλίου 2011.

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011 15:11

Πλήθος κόσμου στο πανηγύρι του Αγίου Πέτρου

Συντάκτης:
Κανείς δεν έμεινε ανικανοποίητος από αυτούς που παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και φέτος στον Άγιο Πέτρο, από τις 26 μέχρι τις 30 Ιουνίου, στα πλαίσια του εορτασμού των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.
Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011 14:47

“Κυριακάτικα Μουσικά Ξυπνήματα”

Συντάκτης:
mousika-ksipnimataΜε την εμφάνιση των μαθητών της Σχολής χορού “Adagio” της Μιράντας Φροστ ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011 ο πρώτος κύκλος των Κυριακάτικων Μουσικών Ξυπνημάτων του Δήμου Κιλκίς και του ΟΠΟΝΓΑ. Για μια ακόμη φορά ο κόσμος του Κιλκίς έδωσε το παρόν, αγκαλιάζοντας με θέρμη την εκδήλωση.
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2011 21:11

Χορευτικές παρουσίες «Αγ. Τρύφωνα»

Συντάκτης:
ag-trifonΣτις 4 Ιουνίου, στο κλειστό Γυμναστήριο μπάσκετ Γουμένισσας πραγματοποιήθηκε η 4η επίδειξη μοντέρνου χορού, που εδώ και ένα χρόνο εντάσσεται στα πλαίσια του Επιμορφωτικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας «Αγιος Τρύφων».
Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2011 18:14

Τραγούδι, θέατρο και …φεστιβάλ Πικρολίμνης

Συντάκτης:
politistiko-kalokairiΘεατρικές παραστάσεις και συναυλίες στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, αλλά και ένα ξεχωριστό παραλίμνιο Φεστιβάλ περιλαμβάνει φέτος το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011 του Δήμου Κιλκίς. Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς που τιτλοφορούνται “Στου Φεγγαριού το Φως”, θα ανοίξουν στις 9 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως και τις 4 Σεπτεμβρίου 2011.
Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2011 14:51

Ποντιακό Πανοΰρ 2011

Συντάκτης:
panoirΟ Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες» διοργανώνει το διήμερο 9 και 10 Ιουλίου 2011 και ώρα 21:00 την ετήσια θεσμική εκδήλωσή του «Ποντιακό Πανοΰρ».
opongaΜια μεγάλη συναυλία για το μουσικόφιλο κοινό του Κιλκίς, έδωσαν την Τετάρτη 22 Ιουνίου οι μαθητές των Καλλιτεχνικών Τμημάτων Κιθάρας και Αρμονίου του ΟΠΟΝΓΑ του Δήμου Κιλκίς. Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο, παρουσία μικρών και μεγάλων, συγγενών και φίλων, τα παιδιά και οι νέοι που συμμετείχαν, πραγματοποίησαν μια αξιόλογη εμφάνιση, αντάξια της δουλειάς που επέδειξαν καθόλη τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς.
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 16:55

Ενας χρόνος Λαογραφικό Μουσείο Κιλκίς

Συντάκτης:
laografikoΈνας χρόνος πέρασε από την επίσημη λειτουργία του Λαογραφικού Μουσείου. Στο διάστημα αυτό αρκετοί πολίτες και πολλά σχολεία επισκέφτηκαν το Μουσείο. Ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου κάνοντας ένα μικρό ταξίδι στο παρελθόν και ήρθαν σε επαφή με αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι στην καθημερινότητα   και την εργασία τους πριν πολλά χρόνια.
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 16:54

Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω

Συντάκτης:
de-vlepo-akouo-milaoΟ Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς φιλοξενεί την  παράσταση που ενθουσίασε το θεατρόφιλο κοινό, ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ σε σκηνοθεσία Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα  9 στο Θέατρο Λόφου.
mousikos-sillogosΤην Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 στις 9μ.μ. η Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς συμμετείχε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Καλλικράτειας Χαλκιδικής.