Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021, 2:39:53 μμ
etpa

Σχόλια

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 21:44

Απαράδεκτη εικόνα δημοτικού συμβουλίου

Συντάκτης:

Με τηλεδιάσκεψη συνεδριάζει εδώ και καιρό το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς και η εικόνα του είναι -το λιγότερο- απαράδεκτη. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου οφείλει να βάλει μια τάξη.

Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 22:44

Το νού σας εκεί στα Κρούσια...

Συντάκτης:

Προς γνώσιν: Μια εταιρεία από τις Σέρρες ζητάει περίπου τη μισή κορυφογραμμή των Κρουσίων, από τον Άγιο Μάρκο μέχρι το Ελληνικό, για να εγκαταστήσει 75 ανεμογεννήτριες.
Έχει δρόμο ακόμα, αλλά ταυτόχρονα έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες παραχώρησης των εκτάσεων.

Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 22:42

Είδαν το φως το αληθινόν

Συντάκτης:

Ανέκρουσαν πρύμναν στα τοπικά συμβούλια Καστανιών, Λεβεντοχωρίου και Μαυρονερίου. Κι εκεί που ήταν όλα θετικά -πλην Πικρολίμνης- ανέβλεψαν το φως το αληθινόν και έλαβαν εγγράφως αρνητική θέση για τα φωτοβολταϊκά σε δημόσιες εκτάσεις, σχεδόν εφαπτόμενες των οικισμών τους.

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 21:43

Κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας

Συντάκτης:

Η προειδοποίηση επί του παρόντος θα είναι εσκεμμένα ασαφής. Αφορά σε μεγάλο οργανισμό ο οποίος προικοδοτήθηκε με ένα τεράστιο έργο, ικανό να αλλάξει τη μοίρα του τόπου μας.

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 21:38

Έγιναν σκληροί οι καιροί

Συντάκτης:

Πατριώτης μέγας και αθεράπευτος λάτρης του γενέθλιου χωριού του, του Μελανθίου, ο και αναγνώστης μας Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης διαμένων προσωρινά, επί δεκαετίες δηλαδή, στο Στρατώνι Χαλκιδικής, φροντίζει κάθε χρόνο μια υποχρέωσή μας: Να γράφουμε για την ανάγκη-μηδέποτε ικανοποιηθείσα- της ενίσχυσης της συγκοινωνίας.

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 11:07

«Ηρωικοί υπουργοί»

Συντάκτης:

Αντιγράφουμε το σχόλιο από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Χθες, στις πρωινές εκπομπές και τα ραδιόφωνα δεν είχαμε τη συνήθη υπερπροσφορά στελεχών της κυβέρνησης.

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 19:30

Τα μπερεκέτια της Αθήνας και το καμπ Νέας Καβάλας

Συντάκτης:

Το γεγονός που έχει προκαλέσει την αντίδραση της Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας έχει ουσία και παρασκήνιο. Οι ερίφηδες της Αθήνας ενώ δεν ενημερώνουν ούτε για τα απολύτως χρειώδη τον Δήμο Παιονίας για όσα σχεδίασαν και εκτέλεσαν στη δομή Νέας Καβάλας, βρήκαν πεδίο να αναπληρώσουν.

Πρώτο πρώτο έβαλε το θέμα της υποβάθμισης του Νοσοκομείου Γουμένισσας ο και Γουμενισσιώτης πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας Νίκος Καπουτζής. Το θέμα ξεκίνησε με αναλυτικό ρεπορτάζ [που επιμελήθηκε ο συνεργάτης μας Γιάννης Αλίρης σε ΠΡΩΙΝΗ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ενώ ο ίδιος έκανε και παράσταση στη διοίκηση και στον Δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη.

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 20:34

Το προέβλεπε ο αείμνηστος Θόδωρος

Συντάκτης:

Δεν είναι δημοσιογραφική υπερβολή. Επανειλημμένα στα σχόλιά του ο αείμνηστος φίλος και συνεργάτης μας Θόδωρος Παυλίδης είχε επισημάνει ότι όσα διαδραματίζονταν, οι καθυστερήσεις και οι ευθύνες όσων όφειλαν να επισπεύσουν, να επιβάλλουν κυρώσεις κ.ο.κ κάποια στιγμή θα έφταναν στη Δικαιοσύνη.

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 21:05

Πήραν άπαντες άριστα

Συντάκτης:

Ίσως είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του νομού, από όσο θυμόμαστε τουλάχιστον, όπου μια παρατεταμένη χιονόπτωση –κοντά 35 ώρες χιόνιζε ακατάπαυστα- άφησε τα ελάχιστα δυνατά σημάδια της στο νομό.