Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021, 6:11:04 μμ
etpa

Σχόλια

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 19:41

Θα βρούμε άραγε χρόνο…

Συντάκτης:

Γράφαμε επί μέρες για το Κιλκίς και τη θέση του στην πράσινη ζώνη και μας γλωσσόφαγαν οι φανατίλες της γαλάζιας γενιάς.
Σου λένε, Κιλκίς και πράσινο πως συμβιβάζεται;

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 19:38

Αξίζουν τις ευχαριστίες μας

Συντάκτης:

Φωνάξαμε όταν έπρεπε, τότε που φούντωσε η πανδημία, κατηγορήσαμε την ηγεσία της αστυνομίας ότι ασκούσε χαλαρούς ελέγχους με κριτήρια «πολιτικά» - όχι μόνο στο Κιλκίς, αλλά συνολικά, και τώρα πλέον αποτελεί χρέος τιμής να αναγνωρίζουμε ότι έκτοτε η κατάσταση βελτιώθηκε τόσο πολύ ώστε ένα σημαντικό τμήμα της εξυγίανσης του νομού στον τομέα της πανδημίας να οφείλεται στη δράση των αστυνομικών μας.

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 19:35

Μία απαντησούλα στην FAZ

Συντάκτης:

Απαντώντας στο δημοσίευμα της Φρανκφούρτερ Αλλγκεμάινε Ζάιτουνγκ, που υποστηρίζοντας τις θέσεις της Τουρκίας ότι η ΑΟΖ του Καστελόριζου περιορίζει την Τουρκία μόνο στα παράλιά της και την αποκλείει από την ανοιχτή θάλασσα (στην προκειμένη περίπτωση στην Ανατ. Μεσόγειο) και επιπλέον φέροντας σαν παράδειγμα το Κολομβιανό νησί που έχασε το δικαίωμα να έχει ΑΟΖ μετά από προσφυγή με την Νικαράγουα στο Δικαστήριο της Χάγης, προκειμένου να μην αποκλειστει η Νικαράγουα από την ανοιχτή Θάλασσα, με το ίδιο σκεπτικό η Δανία πρέπει να καταστρέψει όλον τον τεχνητό επιθαλάσσιο αυτοκινητόδρομο Ε20 που ενώνει το Νύμποργκ με το Κόρσορ και φθάνει έως την Κοπεγχάγη και το Μάλμο με τα παράγωγά του (γέφυρες κλπ), προκειμένου να έχουν ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ πρόσβαση από τεχνικά έργα η Πολωνία, η Εσθονία, η Λιθουανία, η Λετονία, η Φινλανδία και το ρωσικό λιμάνι του Καλίνινγκραντ στην Βόρεια θάλασσα και όχι να περιορίζονται εντός της Βαλτικής.

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 18:40

Εκδικήθηκαν τη... Μήδεια στο Δήμο Κιλκίς

Συντάκτης:

Παλικαρίσια έδωσαν τη μάχη με τη δυσοίωνη ‘’Μήδεια’’ τα συνεργεία του Δήμου Κιλκίς όλο το βράδυ του Σαββάτου με αναμμένες τις μηχανές των τρακτέρ και των φορτηγών.

Μια πρόταση που αξίζει να προσεχθεί έκανε η δημοτική σύμβουλος Ελένη Αναστασιάδου στην τελευταία συνεδρίαση. Αφορά τη λειτουργία του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο Κιλκίς, το οποίο εγκρίθηκε πρόσφατα.

Δεν μπορεί να έχει παράπονα ο ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς, αφού βρέθηκε να έχει δυο παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς. Η «επίσημη» είναι του Δημήτρη Αγαθόπουλου και η ανεπίσημη, η imitation, είναι του Παύλου Τονικίδη, όση δηλαδή απέμεινε, Κώστας Ζώτος, Βασίλης Καραμπίδης...

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 20:58

Τα ίδια Παντελάκη μου…

Συντάκτης:

Δεν το ράβει το στόμα του ο Αχιλλέας. Και πολύ καλά κάνει. Κι ας υπερβάλλει κάποτε.

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 12:35

Να εμβολιαστεί κανείς ή να μην εμβολιαστεί;

Συντάκτης:

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον που προκάλεσε το άρθρο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού των ΕΙΔΗΣΕΩΝ με τίτλο: «Νοσοκομείο Κιλκίς: Αρνήθηκαν να εμβολιαστούν οι μισοί γιατροί και το 2/3 νοσηλευτών και εργαζομένων!» ακόμη και εκτός νομού.

Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2021 16:02

Κάρβουνο και πάλι κάρβουνο

Συντάκτης:

Κατά πως φαίνεται είναι η μοναδική πηγή ενέργειας που δεν ενοχλεί κανένα. Λίγο καλύτερο δηλαδή από το πετρέλαια των σείχηδων.

Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2021 11:16

Όλοι εναντίον… μίας!

Συντάκτης:

Συνασπισμός ετερόκλητων δυνάμεων, αλλά συνασπισμός. Ο λόγος για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς, όπου όλοι βρέθηκαν απέναντι στην Ειρήνη Αγαθοπούλου, αλλά τελικά η Ειρήνη νίκησε!