Σχόλια
Μπορεί ως ανεξάρτητος να επιλέγεται από τον Δήμαρχο ως εντεταλμένος σύμβουλος; Μήπως πρέπει να είναι ενσωματωμένος στην πλειοψηφία; Ήταν μέσες άκρες το νόημα της ερώτησης του δημ. συμβούλου Βασίλη Καραμπίδη και αφορούσε τον ορισμό του κ. Κώστα Παπακώστα ως εντεταλμένου συμβούλου Δοϊράνης.
Μας έκανε θετικότατη εντύπωση η ευγένεια με την οποία μας αντιμετώπισε -και η επιθυμία να βοηθήσει στο έργο μας- η αξιωματικός υπηρεσίας στο επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς.
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης των εφήβων έχει όνομα επιτυχίας. Ακούει στο Δημήτρης Κυριακίδης. Φωτίστηκε το πρόσωπο του Δημάρχου σας, όταν κάναμε στο Δήμο Κιλκίς το αίτημα για τη διεξαγωγή των αγώνων, σχολίασε από μικροφώνου στην τελετή έναρξης ο παρουσιαστής – δημοσιογράφος του ΑΠΕ.
Πήραν "φωτιά" στη Ροδόπολη και καλό είναι να λάβουμε κι εμείς προληπτικά μέτρα ...πυρόσβεσης. Το εκεί παροπλισμένο από χρόνια στρατόπεδο "Βασιλειάδη" επέλεξε η κυβέρνηση για να στήσει την κλειστή δομή για όσους πρόσφυγες-μετανάστες συλλαμβάνονται για παράνομη είσοδο στην χώρα (μετά την 1η Μαρτίου) και δεν δικαιούνται καν να υποβάλλουν αίτηση ασύλου.
Χορτάσαμε από δηλώσεις συμπαράστασης, καταδίκης του Ερντογάν κ.ο.κ ευρωπαίων αξιωματούχων με τα γεγονότα στον Έβρο.
Και τέταρτο δείγμα αρνητικό στο Κιλκίς. Να σοβαρευτούν οι κορονοϊολάγνοι!
Συντάκτης: Eidisis.grΒρήκαν το μπελά τους... Είχαν την ατυχία να ταξιδέψουν στο Ισραήλ και πήρε φωτιά το διαδίκτυο. Για δυο γκρουπ Κιλκισιωτών ο λόγος, οι οποίοι επιστρέφοντας έγιναν αντικείμενο κοινωνικού μπούλιγκ.
Ποιος να συγκριθεί μαζί σου κι απ' το νου μου να σε σβήσει. Ποιος στο βάθος της ψυχής μου θα τολμήσει να σ' αγγίξει. Μετ' από σένα που, πες μου να πάω που…
Το νέο τροχαίο δυστύχημα που είχαμε στην ΠΑΘΕ και στο δρόμο-καρμανιόλα Πολυκάστρου-Θεσσαλονίκης το πρωί του περασμένου Σαββάτου με 4 νεκρούς, συγκλόνισε την τοπική και όχι μόνο κοινωνία.
Υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ και ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Συντάκτης: Eidisis.grΣφυγμομέτρησε τις διαθέσεις πολλών γαλάζιων συναγωνιστών του, έκανε τις επαφές του με μεγαλοπαράγοντες στο Κιλκίς και στην Αθήνα και ο Θεόφιλος Τιρεκίδης έλαβε την απόφαση: Κατεβαίνει στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ., Μάιο μήνα διεκδικώντας την προεδρία της ΝΟΔΕ.
Είναι απερίγραπτη η ανευθυνότητα που συναντά κανείς στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα, ακόμη και σε τόσο σοβαρά θέματα, όπως η αγωνία σε παγκόσμιο επίπεδο για την εξάπλωση του κορονοϊού.