Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 8:16:46 πμ
etpa

Σχόλια

Το διαβάζαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Στο έγκυρο ειδησεογραφικό σάιτ in.gr η τρομακτική είδηση: Μια μάνα του Κιλκίς κατήγγειλε στο παγκοσμίου εγκυρότητας μπλογκ Νάσος…τρέχα γύρευε πως καθώς βρισκόταν σε ένα πάρκο του Κιλκίς -δεν λέει ποιο, ούτε έστω με προσέγγιση χιλιομέτρου, ώρα– είδε ένα μικρό -το υπολόγισε τριών χρονών- παιδάκι να το έχουν στριμώξει δυο τρία μεγαλύτερα -τα υπολόγισε 10-12 ετών- και να το κακοποιούν φραστικά και έργω…

Δευτέρα, 31 Μαϊος 2021 22:29

Νενικήκαμεν!

Συντάκτης:

Είναι εν συνόλω 37 τα προσφυγόπουλα για τα οποία γράψαμε αναλυτικά μήνες πριν πως θα έχουν δικαίωμα να πάνε σε γυμνάσια της Παιονίας. Και προεξοφλήσαμε πως δεδομένης της κινητικότητας με τους πρόσφυγες και της απροθυμίας τους να συνεχίσουν το σχολείο, αυτά τα παιδιά που θα πάνε σχολείο θα είναι ελάχιστα.

Κυριακή, 30 Μαϊος 2021 22:04

Βαράει η ζέστη…

Συντάκτης:

Στο περιστατικό που περιγράφω υπήρξα αυτόπτης μάρτυς. Μεσημέρι Τετάρτης ώρα 3.20 αργά μεσημέρι και επιστρέφοντας από το Μεταλλικό στο Κιλκίς σταματώ στην πρώτη διασταύρωση (στρατόπεδο Καμπάνη) για να μπω στην πόλη.
Από την αντίθετη κατεύθυνση (προς Μεταλλικό) κινείται επί του Περιφερειακού ένα περιπολικό της αστυνομίας. Πηγαίνει σχετικά αργά, δεν έχει ανάψει φλας ότι θα στρίψει δεξιά προς Κιλκίς και…

Κυριακή, 30 Μαϊος 2021 21:51

Σαν να ξαναγυρίσαμε σε παλιές συνήθειες…

Συντάκτης:

Για τις ανακοινώσεις της αστυνομίας σε περιφερειακό επίπεδο μιλάμε. Αυτές που αναφέρουν πόσοι έλεγχοι έγιναν για κίνηση εκτός επιτρεπόμενου ωραρίου, μη χρήση μάσκας κ.ο.κ. και πόσα πρόστιμα βεβαιώθηκαν. Και διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες πως στο Κιλκίς επιβλήθηκε ένα πρόστιμο την Κυριακή για μη χρήση μάσκας, στην Χαλκιδική κανένα κ.λπ.

Σάββατο, 29 Μαϊος 2021 19:38

Γενοκτονία και …παιδική χαρά

Συντάκτης:

Κάποια πράγματα θα πρέπει να οργανώνονται με μεγαλύτερη προσοχή και περίσσια ευαισθησία, όπου απαιτείται.
Η κεντρική εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς «σημαδεύτηκε» από άσχημες στιγμές, που θα μπορούσαν να αποφευχθούν.

Σάββατο, 29 Μαϊος 2021 18:58

Ένας «Τρίτσης» θα σώσει το Κιλκίς!

Συντάκτης:

Οι κάποιας ηλικίας θα θυμούνται τον πρώτο υπουργό Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα δήμαρχο Αθηναίων, Αντώνη Τρίτση, το όνομα του οποίου φέρει το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα του υπουργείου Εσωτερικών. Τώρα, λοιπόν, ο Δήμος Κιλκίς προσδοκά από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έργα ύψους άνω των 50 εκατ. ευρώ!

Το έλεγε κι επέμενε ο Χρήστος Γκουντενούδης: Γράψτε εσείς για το φυσικό αέριο στο Κιλκίς. Που όλο έρχεται και ποτέ δεν έρχεται. Να ξέρετε πως στο Πολύκαστρο θα πάρουμε πρώτοι φυσικό αέριο!
Υπερβολές δημάρχων, σχολιάζαμε εμείς. Τότε ο Χρήστος ως Δήμαρχος Παιονίας έτρεχε για να κλείσει τις συμφωνίες με την εταιρεία που οσονούπω αρχίζει τα έργα στο Πολύκαστρο.

Κυριακή, 23 Μαϊος 2021 20:47

Διαρκής προσπάθεια απαιτείται

Συντάκτης:

Πέσαμε κι από τα 700 εμβόλια στο νομό Κιλκίς, ενώ ξεκινήσαμε από τα 900 πριν τρεις εβδομάδες, όταν μπήκαν και οι νέοι στο πρόγραμμα εμβολιασμού.
Την Πέμπτη 20 Μαίου έγιναν 621 εμβολιασμοί στο ν. Κιλκίς που συμπλήρωσε 36.086 από την έναρξη του προγράμματος στις αρχές του έτους.

Σάββατο, 22 Μαϊος 2021 23:26

Ο “Ελεύθερος Νέος” Νίκος Ζερζελίδης

Συντάκτης:

Για τις εκδηλώσεις που οργανώνουν στη Βόρεια Ελλάδα οι Ελεύθεροι Νέοι γράψαμε ήδη. Εκείνο που αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε είναι ότι γενικός γραμματέας της οργάνωσης είναι ο Νίκος Ζερζελίδης.

Πέμπτη, 20 Μαϊος 2021 21:58

Ένα πολύ ...σοβαρό ανέκδοτο

Συντάκτης:

Είναι ένα από τα προσφιλή ανέκδοτα. Έμπλεα βρετανικού χιούμορ.
- Πως μπορούμε να διπλασιάσουμε την αξία ενός αυτοκινήτου Lada;