Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 9:12:23 πμ
etpa

Σχόλια

Για τρίτη φορά βγαίνει σε πλειστηριασμό το Πηλοθεραπευτήριο Πικρολίμνης, η εμβληματική ξενοδοχειακή μονάδα. Είχαμε γράψει και το φθινόπωρο, οπότε είχε βγει για δεύτερη φορά σε πλειστηριασμό και δεν είχε βρεθεί ενδιαφερόμενος, και είχαμε επισημάνει πως από τότε η μονάδα έχει λεηλατηθεί με τις απανωτές κλοπές!

Και για να ολοκληρώσουμε με τους αρχηγούς στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, ο κ. Παύλος Τονικίδης δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και την αντικυβερνητική του τοποθέτηση, κάτι σαν ζέσταμα για τις βουλευτικές εκλογές και τη φιλοδοξία του να εκφράσει τον κόσμο της Αριστεράς.

Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 21:28

Κατάχρηση χρόνου..!

Συντάκτης:

Τι θυμήθηκα πάλι με τη Θεσσαλονίκη; Αυτός ο έρμος ο αυτοκινητόδρομος Νέας Σάντας-Κόμβος Ασσήρου με τον οποίο θα ολοκληρωθεί η σύνδεση του Κιλκίς με τη συμπρωτεύουσα που συμπλήρωσε αυτήν την εβδομάδα ακριβώς 10 χρόνια αφ’ όταν εγκαταστάθηκε εν δόξη και τιμή ο ανάδοχος εργολάβος, σαν πότε θα τελειώσει άραγε;

Δέστε τώρα κάποιες συμπτώσεις… Εμφανίστηκε, λέει, αρκούδα και στα Κρούσια. Τα βουνά στα μέτρα του ανθρώπου, τα Κρούσια, φιλοξενούν πλέον και μια αρκούδα, έναν άρκον, που θα έλεγε κι ο φίλος μου ο Πινέλης, αν ξεχνούσε πως είναι Θρακιώτης.

Κυριακή, 16 Μαϊος 2021 21:09

Και μετά ξύπνησε!

Συντάκτης:

Δεν ξέρουμε πόσο καιρό το σκεφτόταν για να το καταθέσει στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά πρέπει σίγουρα να σπατάλησε αρκετή φαιά ουσία για μια τέτοια ρηξικέλευθη πρόταση.
Ο έτερος επικεφαλής παράταξης, ο κ. Σούλης Καζαντζίδης, ρώτησε αν πέρασαν τα χρόνια που απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να γίνουν παρεμβάσεις στο Κεντρικό Πάρκο της πόλης.

Κυριακή, 16 Μαϊος 2021 21:05

Πολιτιστικό Κέντρο «Χρήστου Ζιώγα»

Συντάκτης:

Μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση κατέθεσε πριν από ημέρες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς ο επικεφαλής παράταξης, Δημήτρης Τσαντάκης. Η δημοτική αρχή ανακοίνωσε πως σύντομα θα έρθει σε επαφή με τους συγγενείς του αείμνηστου ευεργέτη Χρήστου Ζιώγα, προκειμένου να αποφασισθεί σε ποια οδό θα δοθεί το όνομά του.

Κυριακή, 16 Μαϊος 2021 10:50

Μην κρύβεστε… Η απουσία σας κραυγάζει

Συντάκτης:

Σημάδια κόπωσης εμφανίστηκαν στο εμβολιαστικό πρόγραμμα στο Κιλκίς. Από τους 900 και πέσαμε στους 850, κινηθήκαμε μερικές μέρες στη ζώνη των 800 και την Τρίτη πέσαμε στους 700 και.
Ελπίζουμε να ήταν συμπτωματική η μείωση και να μην έχει συνέχεια. Και σε κάθε περίπτωση επαναλαμβάνουμε:

Κυριακή, 16 Μαϊος 2021 10:50

Ανησυχείτε, (θα) κάνει καλό

Συντάκτης:

Την αναπροσαρμογή των τμημάτων των ΑΕΙ ή όσων προήχθησαν από ΤΕΙ σε ΑΕΙ πανελλαδικά μελετά το Υπουργείο Παιδείας. Και μεταξύ των κριτηρίων τα οποία θα ληφθούν υπόψιν είναι ο αριθμός των μονίμων καθηγητών καθώς υπάρχει κατά παγκόσμια αποκλειστικότητα πανεπιστημιακό τμήμα χωρίς ούτε έναν μόνιμο καθηγητή!

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, ο χαλκιδικιώτης Γρηγόρης Τάσιος ζήτησε το αυτονόητο: Να ενταχθούν στις πύλες εισόδου τουριστών και οι Εύζωνοι. Ως ο μεγαλύτερη οδική πύλη της χώρας. Κομβική, όπως είπε για την μετακίνηση των επισκεπτών της κεντρικής Ευρώπης. Διότι απλά δεν φτάνουν ούτε ενδείκνυνται να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες αυτούς ο Προμαχώνας και το Νυμφαίον.

Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 19:13

Η αναγέννηση της ΕΠΣ Κιλκίς

Συντάκτης:

Σαράντα χρόνια πέρασαν από τότε που δυο ορεξάτοι νέοι ανέλαβαν την προσπάθεια αναγέννησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Κιλκίς και με την βοήθεια εκλεκτών συνεργατών και πολύ δουλειά την έφεραν στην πρώτη θέση στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της χώρας.
Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου είχε ηγηθεί από το 1981 την προσπάθεια αλλαγής στην ΕΠΣ Κιλκίς. Έτσι κι αλλιώς το 1981 ήταν χρονιά αλλαγής και για τα πολιτικά πράγματα της χώρας.