Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 9:04:13 πμ
etpa

Σχόλια

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 21:31

Φανταστείτε και να μην γίνονταν έλεγχοι

Συντάκτης:

 Υποτίθεται ότι η Αστυνομία στην Κ. Μακεδονία ελέγχει και επιβάλλει πρόστιμα σε όσους δεν φορούν μάσκα.
Λίαν καλώς. Ιδού τι αναφέρει μέσες άκρες η ανακοίνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας της Αστυνομίας.

Το έφερε βαρέως η κ. Καλλισθένη Πάκα ότι εν απουσία της μάλιστα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, ασκήθηκε εναντίον της επιλεκτική κριτική από δημοτικό σύμβουλο, αντιδήμαρχο μάλιστα, ο οποίος αμφισβήτησε ευθέως τη συνέπειά της σε προγενέστερες δηλώσεις της περί άμεσης ανάγκης ενίσχυσης του επενδυτικού κλίματος και της υποβοήθησης επενδυτικών προγραμμάτων στο δήμο Κιλκίς.

Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 22:08

Τώρα επείγει η χρηματοδότηση

Συντάκτης:

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης έχει κατασταλαγμένη άποψη για το τι πρέπει να γίνει ώστε να αποκτήσει ξανά ζωή, ίσως το ομορφότερο κτήριο της πόλης. Η παλιά Νομαρχία. Ήταν ατυχές πως για χρόνια το κτήριο αυτό εγκαταλείφθηκε στην τύχη του και υπέστη ζημιές τόσο από τις στοιχειά της φύσης, όσο και το στοιχειό της αδιαφορίας.

Μια ιδέα για το πως μπορούν να αυξηθούν τα έσοδα των σχολείων, να γίνει εκσυγχρονισμός και ταυτόχρονα να προστατευθούν από τις καταστροφές και τις φθορές, καταγράφει σε ανάρτησή του το διευθυντής του 2ου Δημοτικού Κιλκίς, Κώστας Ταλαμπίρης:

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 20:28

Διψάμε για αισιόδοξες ειδήσεις

Συντάκτης:

Μέσα στη μαυρίλα που βιώνουμε το χρόνο αυτό η κοινωνία μας διψάει για κάποιες αισιόδοξες ειδήσεις. «Έσπασε ταμεία» η ανάρτηση στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, eidisis.gr, για τα πρώτα rapid tests που έγιναν στην πόλη του Κιλκίς στις 9/4 και που το αποτέλεσμά τους ήταν πολύ θετικό (και τα 186 βγήκαν αρνητικά).

Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 23:12

Ανάδυση στην επιφάνεια

Συντάκτης:

Επειδή οι σιβυλλικές αναφορές στα ψηφοδέλτια πάντα συγκινούν και συνεγείρουν τους …μουστερήδες και τους συν αυτοίς, κι επειδή ενδιαφέρον δεν θα έχει μόνο το γαλάζιο ψηφοδέλτιο, να είστε έτοιμοι για ανατροπές και στο (πως να το χρωματίσω; ροζ με μπόλικο πράσινο) ψηφοδέλτιο. Κι όταν μιλάμε για ανατροπές, εννοούμε να έρθουν τα κάτω πάνω.

Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 22:49

Η αλήθεια για τη βελτίωση τμήματος της ΠΑΘΕ

Συντάκτης:

Επειδή διαβάσαμε για την ΠΑΘΕ κάποιες ανακρίβειες κι επειδή αφορά θέμα ζωτικό για το νομό και την Παιονία ειδικότερα, σπεύδουμε να αποκαταστήσουμε.
Καμιά σχέση δεν έχει το έργο της συντήρησης και βελτίωσης του τμήματος της ΠΑΘΕ από το Πολύκαστρο έως τα όρια του νομού με τη Θεσσαλονίκη με την τύχη του διαγωνισμού για την ανάδειξη παραχωρησιούχου της Εγνατίας οδού.

Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 21:52

Καλά και καλύτερα νέα από και για τον Τραϊανό

Συντάκτης:

Άνοιξε μετά τα έργα που έγιναν στη δομή φιλοξενίας Νέας Καβάλας ο αεροδιάδρομος και αυτή είναι μόνο η μια καλή είδηση. Αδιάψευστος μάρτυρας η φωτογραφία η οποία κοινοποιήθηκε σε εμάς ..αρμοδίως.
Η δεύτερη σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα όταν έκλεισε η δομή Νέας Απολλωνίας. Και οι φιλοξενούμενοι εκεί πρόσφυγες διαμοιράστηκαν σε δομές της Βόρειας Ελλάδας.

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 21:59

Ομοφωνία για τη λαϊκή της Γουμένισσας

Συντάκτης:

 

Η μετακίνηση της λαϊκής αγοράς Γουμένισσας από τις οδούς Ελ. Βενιζέλου και Ιων. Δραγούμη στην οδό Καπετάν Γκόνου ήταν ένα ώριμο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, γι’ αυτό και έγινε με ομόφωνες αποφάσεις της Επιτροπής Διαβούλευσης, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας.

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 20:02

Πήρε ανάποδες ο Άκης

Συντάκτης:

Πέρασε στα ψιλά η εσωπαραταξιακή κόντρα ανάμεσα σε Πεντζερετζή – Πιπερίδη στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Από τη συνεδρίαση απουσίαζε ο επικεφαλής της παράταξης, Δημήτρης Τσαντάκης, και ο Μάκης Πεντζερετζής ζήτησε στο ξεκίνημα της συνεδρίασης το λόγο.