Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 8:06:33 πμ
etpa

Σχόλια

Την Παρασκευή επισκέπτεται την Παιονία ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Κώστα Σιωνίδη ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς με αφορμή τις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Ευρώπης και 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μάλιστα η επίσκεψη του κ. Σχοινά στην Ευρωπό και στον αρχαιολογικό της χώρο εμπεριέχει αυταπόδεικτα και τον συμβολικό της χαρακτήρα ως επιστροφή -προσκύνημα στις ρίζες του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Ήρθαν με μεγάλη καθυστέρηση οι άνθρωποι του ΕΟΔΥ πριν το Πάσχα για να κάνουν τα rapid test στην Παιονία, παρατήρησε ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 22:44

Συλλεκτικό είδος οι τράπεζες στην Παιονία

Συντάκτης:

Μετά το Πολύκαστρο, ήρθε η σειρά της Γουμένισσας. Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του σώματος ότι η δημοτική αρχή ενημερώθηκε πως η ALPHA Tράπεζα σε λίγες ημέρες θα κλείσει το υποκατάστημά της στη Γουμένισσα.

Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 22:09

Τώρα τα δύσκολα

Συντάκτης:

"Από την αφάνεια και την εγκατάλειψη δεκαετιών, ένα ιστορικό κτήριο, χαρακτηρισμένο μάλιστα ως έργο τέχνης, παραδίδεται στο Δήμο Κιλκίς.
Με τη δωρεά κατά χρήση της παλαιάς Νομαρχίας επαυξάνουμε το πολιτιστικό μας κεφάλαιο και κοιταζόμαστε κατάματα με την ευθύνη αλλά και με τη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά μας για την αξιοποίηση του εμβληματικού κτίσματος και την απόδοσή του στους πολίτες του Δήμου Κιλκίς για πολιτιστικούς σκοπούς” αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης με αφορμή την παραχώρηση του κτηρίου της παλιάς Νομαρχίας στο Δήμο Κιλκίς.

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 21:44

Το ξεκαθάρισε ο Τσαντάκης

Συντάκτης:

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ο επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, Δημήτρης Τσαντάκης, στο θέμα που είχε προκύψει στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, όταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παύλος Θωμαΐδης, έδωσε το λόγο στον Μάκη Πεντζερετζή, ως εκπρόσωπο της παράταξης, λόγω απουσίας του κ. Τσαντάκη, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Άκη Πιπερίδη.

Κατά τη συζήτηση του θέματος των Πρότυπων – Πειραματικών σχολείων στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς υπήρξε και μια απρεπής επίθεση κατά του διευθυντή Δευτεροβάθμιας, Θεόδωρου Χριστοφορίδη, λόγω της εισήγησής του.

Υπέρ της δημιουργίας Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων στο Κιλκίς τάχθηκε το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, με αρνητικές τοποθετήσεις μόνο από τις παρατάξεις Φαχουρίδη και Αγαθόπουλου.
Το δημοτικό συμβούλιο δεν πρότεινε ποια σχολεία θα μετατραπούν σε Πρότυπα – Πειραματικά, με το δήμαρχο Δημήτρη Κυριακίδη να τονίζει πως αυτή θάναι μια απόφαση που θα την πάρει το αρμόδιο υπουργείο Παιδείας και όχι ο δήμος.

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 20:43

Θα του βγάλουν την… κουκούλα;

Συντάκτης:

Δυο δημοτικοί σύμβουλοι του Κιλκίς «φωτογράφησαν» στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δημοτικό σύμβουλο, πως κρύβεται πίσω από ανώνυμο blog με χυδαίες αναρτήσεις και με εξειδίκευση στη δολοφονία χαρακτήρων.

Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 22:36

Παρακαλούμε μια εξήγηση

Συντάκτης:

Ηλικιωμένος ετών 86 που έπρεπε αλλά δεν έκανε στην ώρα του το εμβόλιο, διαγιγνώσκεται στη συνέχεια με νόσο που απαιτεί άμεση θεραπεία. Ο θεράπων ιατρός προτείνει να εμβολιαστεί πριν την έναρξη της θεραπείας.

Ιδού λοιπόν που με καθυστέρηση έστω εντάσσονται στο νέο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων και δημοτικά σχολεία του ν. Κιλκίς. Μέχρι τώρα και για τέσσερα χρόνια διακριθήκαμε για την …υπεράνω στάση μας.
Αλλά ας μην τα σκαλίζουμε άλλο διότι σκοπός είναι τουλάχιστον να πιάσουν τόπο, να βοηθήσουν παιδιά και οικογένειες και έτερον ουδέν.