Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 5:53:08 μμ
etpa

Σχόλια

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009 03:46

Να φέρει γάζες αντί δώρων

Συντάκτης:

Ο Υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος αναμένεται στο Κιλκίς ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Και είναι προφανές ότι πέραν της συμμετοχής του ως εκπροσώπου της κυβέρνησης στις επετειακές εκδηλώσεις, θα ενημερωθεί για την κατάσταση στο Νοσοκομείο Κιλκίς.

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009 03:45

Η ευθύνη της καθυστέρησης

Συντάκτης:

Γιατί καθυστερούν οι πληρωμές στους παραγωγούς δημητριακών; Ποιος ευθύνεται; ρώτησε τον Νομάρχη στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στο Νομαρχιακό Συμβούλιο ο Γιώργος Φραγγίδης.

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009 03:18

Μη προσωπική, αλλά διαρκείας η αντιπαράθεση

Συντάκτης:

Και στη ανακοίνωση που εξέδωσε μόλις χθες η ΕΝΙΚ ψέλνει τα εξ αμάξης στον Γ. Φλωρίδη, αν και κατά δήλωση της προέδρου Δ. Ζωτάκη και του αντιπροέδρου Θεόδωρου Μπαλαμπανίδη δεν έχουν τίποτα προσωπικό με τον βουλευτή του Κιλκίς.
Το βέβαιο είναι πως στις εκφράσεις τους θα μπορούσαν να είναι περισσότερο συγκρατημένοι. Και στη χθεσινή συνάντηση όταν ο κ. Φλωρίδης εξήγησε τη στάση του στη Βουλή και τους ρώτησε «που διαφωνείτε;» απάντηση επί της ουσίας δεν έλαβε.

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009 03:18

Και από Αριστερά…

Συντάκτης:

Προς άρση πάσης παρεξήγησης: Μυστικά και φανερά τραπέζια και συνάξεις, κυρίως σε καφετέριες δεν οργανώνουν μόνο από τα …δεξιά στο Πολύκαστρο.
Τούτ’ αυτό συμβαίνει και με τους άσπονδους φίλους του Σμυδάκη.
Δήμαρχε Δημήτριε, γιατί τους πικραίνεις;

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009 03:18

Απάντηση προέδρου Επιμελητηρίου

Συντάκτης:

Απάντηση σε επικριτικό σχόλιο των εφημερίδων ΗΜΕΡΗΣΙΑ και ΜΑΧΗΤΗΣ απέστειλε σε όλο τον τοπικό τύπο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης.
Δεοντολογικά η απάντηση απευθύνεται μόνο στα μέσο που αναφέρεται. Μόνο αν το μέσο που αποστέλλεται η απάντηση αρνηθεί να τη δημοσιεύσει, τότε η απάντηση μπορεί να σταλεί και σε άλλες εφημερίδες.

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2009 06:00

Έλλειμμα διακυβέρνησης

Συντάκτης:

Τη θέση του ΠΑΣΟΚ εξηγούσε σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Ευαγ. Μπαλτατζή, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΝΕΤ 105,8, ο βουλευτής Γ. Φλωρίδης. Ιδού πως περιέγραψε την κατάσταση ενόψει και των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς και το πρωθυπουργικό  αίτημα για συναίνεση.

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2009 06:00

Η τριάδα κι οι λεπτομέρειες

Συντάκτης:

Δεν γνωρίζουμε τι διαμείφθηκε και τι διαδραματίστηκε στις αρχές του χρόνου στο εσωτερικό του συνδυασμού της πλειοψηφίας, αλλά το βέβαιο είναι πως ο Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Δ. Τερζίδης μετράει ήδη κάμποσες «πληγές».

Έχει τη σημασία της η λεπτομέρεια γι’ αυτό και την καταγράφουμε, επανορθώνοντας προγενέστερο σχόλιό μας. Ο κ. Λουκάς Ναλμπάντης υπερψήφισε την αναβολή του θέματος του κτηνοτρόφου, αλλά όταν το θέμα συζητήθηκε τελικά συντάχθηκε με την πλειοψηφία υπέρ της διοικητικής αποβολής του κτηνοτρόφου.

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2009 05:47

Μόνο η ΕΑΣ Κιλκίς;

Συντάκτης:

Τελικά προς τι όλος αυτός ο θόρυβος με τις δήθεν υπερχρεωμένες ενώσεις συνεταιρισμών;  Προφανώς οι κυβερνητικοί που τα λένε αυτά επιχειρούν απλά να δυσφημίσουν το συνεταιριστικό κίνημα. Διότι τι αποδεικνύεται με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο. Η μόνη συνεταιριστική οργάνωση που χρωστάει στην Εφορία και στα ταμεία είναι η Ένωση Κιλκίς. Όλες οι άλλες είναι πεντακάθαρες γι’ αυτό και οι αγρότες της δύναμής τους πληρώθηκαν τις προκαταβολές στα σιτηρά.

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2009 05:47

Αποφεύγει τις εξέδρες ο Παραστατίδης

Συντάκτης:

Στις εκδηλώσεις του καρνάβαλου σε Τούμπα και Ασπρο συναντήσαμε και τον πρώην νομάρχη και υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θ. Παραστατίδη, ο οποίος προφανώς θα βρέθηκε και σε άλλες εκδηλώσεις του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.