Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 10:58:55 μμ
etpa

Σχόλια

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2009 06:00

Έλλειμμα διακυβέρνησης

Συντάκτης:

Τη θέση του ΠΑΣΟΚ εξηγούσε σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Ευαγ. Μπαλτατζή, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΝΕΤ 105,8, ο βουλευτής Γ. Φλωρίδης. Ιδού πως περιέγραψε την κατάσταση ενόψει και των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς και το πρωθυπουργικό  αίτημα για συναίνεση.

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2009 06:00

Η τριάδα κι οι λεπτομέρειες

Συντάκτης:

Δεν γνωρίζουμε τι διαμείφθηκε και τι διαδραματίστηκε στις αρχές του χρόνου στο εσωτερικό του συνδυασμού της πλειοψηφίας, αλλά το βέβαιο είναι πως ο Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Δ. Τερζίδης μετράει ήδη κάμποσες «πληγές».

Έχει τη σημασία της η λεπτομέρεια γι’ αυτό και την καταγράφουμε, επανορθώνοντας προγενέστερο σχόλιό μας. Ο κ. Λουκάς Ναλμπάντης υπερψήφισε την αναβολή του θέματος του κτηνοτρόφου, αλλά όταν το θέμα συζητήθηκε τελικά συντάχθηκε με την πλειοψηφία υπέρ της διοικητικής αποβολής του κτηνοτρόφου.

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2009 05:47

Μόνο η ΕΑΣ Κιλκίς;

Συντάκτης:

Τελικά προς τι όλος αυτός ο θόρυβος με τις δήθεν υπερχρεωμένες ενώσεις συνεταιρισμών;  Προφανώς οι κυβερνητικοί που τα λένε αυτά επιχειρούν απλά να δυσφημίσουν το συνεταιριστικό κίνημα. Διότι τι αποδεικνύεται με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο. Η μόνη συνεταιριστική οργάνωση που χρωστάει στην Εφορία και στα ταμεία είναι η Ένωση Κιλκίς. Όλες οι άλλες είναι πεντακάθαρες γι’ αυτό και οι αγρότες της δύναμής τους πληρώθηκαν τις προκαταβολές στα σιτηρά.

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2009 05:47

Αποφεύγει τις εξέδρες ο Παραστατίδης

Συντάκτης:

Στις εκδηλώσεις του καρνάβαλου σε Τούμπα και Ασπρο συναντήσαμε και τον πρώην νομάρχη και υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θ. Παραστατίδη, ο οποίος προφανώς θα βρέθηκε και σε άλλες εκδηλώσεις του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2009 05:46

Παρέμβαση Υφυπουργού

Συντάκτης:

Σε μια στοιχειωδώς οργανωμένη χώρα οι αγρότες μας θα είχαν πληρωθεί στα τέλη Νοεμβρίου 2008.
Στην Ελλάδα της παρακμής και στο Κιλκίς των παραδοξοτήτων συνέβη το απίστευτο. Η Αγροτική Τράπεζα απαιτεί φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για δάνειο που συνάπτει η ΕΑΣ για λογαριασμό των παραγωγών.

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2009 04:12

Αργότερα

Συντάκτης:

Στο ίδιο τραπέζι δεν βρέθηκαν για διαφορετικούς λόγους δυο εξέχοντα μέλη της πολυκαστρινής κοινωνίας.
Ο μεν Τάκης Τατσίδης δεν συνηθίζει να πηγαίνει σε τραπέζια πριν την …ώρα τους.
Ο δε Χρήστος Γκουντενούδης διότι θέλει να στρώσει δικό του …τραπέζι.
Κατανοητά τα υπονούμενα;

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2009 04:11

Συνωστισμός

Συντάκτης:

Ένα πολύ ενδιαφέρον «τραπέζι» συγκροτήθηκε το βράδυ της Καθαρής Δευτέρας σε καφετέρια του Πολυκάστρου. Κουλίνας, Καραθόδωρος, Τσανασίδης, Σιωνίδης, Σιάνας και άλλα παιδιά βρέθηκαν μαζί, ήπιαν ένα ποτό και κουβέντιασαν επί ώρα.
Όσοι τους άκουσαν ορκίζονται πως το κλίμα ήταν από πολύ καλό έως σχεδόν άριστο και δεν θα εκπλήξει κανέναν ν το ίδιο κλίμα διατηρηθεί μέχρι τα συγκρότηση των συνδυασμών.

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2009 04:11

Παράλογα γενικώς

Συντάκτης:

Αυτή η δημόσια εξήγηση ορισμένων παράδοξων γεγονότων είναι που λείπει από τη δημόσια ζωή του νομού
Ιδού ακόμα ένα, για το οποίο αναμένουμε εξηγήσεις από τους πρωταγωνιστές του.
Δεν πάνε πολλοί μήνες που η διοίκηση της Ένωσης Κιλκίς, σε πείσμα όσων πιστεύουμε πως δεν έχει ανάγκη προσωπικού η οργάνωση, προσέλαβε τρεις υπαλλήλους με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Και οι τρεις προσληφθέντες ήταν επιλογές μελών της διοίκησης, αν δεν ήταν και συγγενικά τους πρόσωπα.

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009 14:40

Το μεσημέρι η σκιά

Συντάκτης:

Περιχαρής κυκλοφορούσε το πρωί της Τρίτης ο Κώστας Πινέλης. Έμαθε τα καλά της δημοσκόπησης της GPO όπου το Κ.Κ.Ε προηγείται του ΣΥΝ, ύστερα από κάμποσους μήνες,
«Εμ, όποιος μετράει τη σκιά του το απόγευμα, αυτά παθαίνει. Μπερδεύει το μπόι του με τη σκιά του» σχολίαζε ο Πινέλης.
Περιττόν να υπενθυμίσουμε ότι αυτός που μετράει τη σκιά του απόγευμα είναι ο ΣΥΝ, κατά τον Πινέλη.