Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 11:39:35 μμ
etpa

Σχόλια

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009 14:39

«Κλείδωσε» του Φραγγίδη

Συντάκτης:

Και μια περί Φλωρίδη και του αιτήματος εκλογών ο λόγος, ας έρθουμε και στα πρακτικά ζητήματα της προεκλογικής περιόδου. Διότι το ΠΑΣΟΚ ζητά εκλογές, αλλά τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο δεν κινείται τίποτα για τη συγκρότηση συνδυασμού. Ανεπισήμως όμως όποιος ενδιαφέρεται κινείται και πολύ μάλιστα.

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009 14:38

Έλλειμμα διακυβέρνησης

Συντάκτης:

Συνέντευξη στο  ραδιοφωνικό σταθμό «ΝΕΤ 105,8» και στο δημοσιογράφο Θάνο Σιαφάκα έδωσε τη Δευτέρα ο βουλευτής Γιώργος Φλωρίδης. Ρωτήθηκε όπως ήταν φυσικό για το θέμα της ημέρα, την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009 14:38

Εντυπωσίασε η πρώτη αφίσα μας

Συντάκτης:

Τις καλύτερες των εντυπώσεων προκάλεσε η πρώτη αφίσα μας, με κεντρικό σύνθημα «Γνωρίστε το νομό Κιλκίς», με ομορφιές από όλο το νομό.
Δεχθήκαμε πολλά συγχαρητήρια από συνδρομητές, από διευθυντές σχολείων, ακόμη και από βιομήχανους. Οι διευθυντές των σχολείων ζήτησαν αντίτυπα για να στολίσουν αίθουσες διδασκαλίας και διαδρόμους και με χαρά τους δώσαμε.

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009 14:25

Επιβεβαίωση

Συντάκτης:

Γράψαμε και πριν την εκδήλωση. Όταν οργανώνεις την κεντρική πολιτική σου εκδήλωση φροντίζεις να φέρεις κάποιο ηχηρό όνομα. Ιδιαίτερα τώρα που η Ν.Δ και η κυβέρνηση δεν είναι και στα καλύτερά τους.

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009 14:24

Το φλουρί στον Κ. Κιλτίδη

Συντάκτης:

Επισήμως η εκδήλωση της ΝΟΔΕ ήταν για την κοπή της βασιλόπιτας της γαλάζιας οργάνωσης. Επομένως να ενημερώσουμε για την τυχερό της χρονιάς. Το φλουρί «έπεσε» στον Κώστα; Κιλτίδη.
Σιγά την είδηση. Από το φλουρί θα μαθαίναμε ποιος είναι ο τυχερός της χρονιάς;

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009 14:24

Φτου κακά…

Συντάκτης:

Διάλεξε καιρό και σύνθημα ο Υφυπουργός Παιδείας Σπύρος Ταλιαδούρος.
«Νικητές και πάλι στις εκλογές θα είναι η Ν.Δ. με τον Κώστα Καραμανλή. Μαζί χέρι με χέρι…»   ακούστηκε κάποια στιγμή ο υφυπουργός.

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2009 06:47

Και το μείζον

Συντάκτης:

Σε μεγάλη ανάγκη θα μπορούσαν επίσης να πείσουν τους  Κιλτίδη και Τσιτουρίδη να μιλήσουν εξ ημισείας και εξ αδιαιρέτου στην κεντρική εκδήλωση της ΝΟΔΕ.
Τότε ήταν που θα προσέτρεχε το μισό υπουργικό συμβούλιο για να λάβει μαθήματα σωστής «διαχείρισης κρίσεων».

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2009 06:47

Γιατί με τα …λιανά;

Συντάκτης:

Το ΠΑΣΟΚ έφερε τον Βενιζέλο. Ο Λοβέρδος ήρθε δυο τρεις φορές. Πράσινα στελέχη πρώτης; Γραμμής επισκέπτονται συχνά πυκνά το νομό μας καθώς η άτυπη προεκλογική περίοδος βρίσκεται στο φόρτε της.
Γιατί τα υπενθυμίζουμε; Διότι η ΝΟΔΕ Κιλκίς της Ν.Δ. οργανώνει την ετήσια συνεστίασή της με κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό Παιδείας Σπύρο Ταλιαδούρο.

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2009 06:47

Δεν πρόκαμα…

Συντάκτης:

Ακούγεται έντονα πως ξέσπασε νέα διοικητική αντιπαράθεση στην ΕΑΣ Κιλκίς. Ακούγεται δηλαδή ότι κάποιοι σύμβουλοι επιδιώκουν την ανατροπή του Παυλίδη και να προωθήσουν στην προεδρία τον Γ. Αδαμίδη.
Οι φήμες αυτές κυκλοφορούν εδώ και κάμποσες μέρες, οπότε την Πέμπτη σήκωσα το τηλέφωνο και ρώτησα τον Μπάμπη Παυλίδη

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2009 06:46

Μπρεχτικά…

Συντάκτης:

«Νικήσαμε τις τίγρεις και θα μας φάνει οι κοριοί…»
Ναι, το είπε ο Μπρεχτ.
Αλλά το επανέλαβε πρόσφατα πολιτικός παράγοντας υψηλότατου επιπέδου στο Κιλκίς.
Τα περισσότερα (για την διερεύνηση των τίγρεων και τω κοριών) τα αφήνουμε σε σας.