Τρίτη, 13 Απριλίου 2021, 3:47:14 πμ
etpa

Σχόλια

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2008 11:35

Τερζενίδης:Μην περιμένετε

Συντάκτης: Eidisis.gr
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Τερζενίδης ζήτησε από τον υφυπουργό να μην περιμένει τη μελέτη και να γίνει άμεσα η συνεννόηση με το δήμο Κερκίνης, για τη διευθέτηση των νερών του ρέματος Αγίας
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2008 11:33

Του έχουν αδυναμία

Συντάκτης: Eidisis.gr
Αυτήν την φορά το δείπνο έγινε με την «κατανόηση» του γραμματέα του κόμματος Λ. Ζαγορίτη. Βουλευτές της Ν.Δ, κυρίως νέοι που επιθυμούν «αξιοποίηση» όπως λένε στη διπλωματική γλώσσα τους …βιαστικούς, συνέφαγαν και συζήτησαν στην Αθήνα πάντα όσα για όσα διαδραματίζονται στο Κλεινόν Άστυ.
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2008 11:32

Τόσο δύσκολο είναι να δει κάποιος υπουργό;

Συντάκτης: Eidisis.gr
Προσκάλεσε τον Υπουργό Υγείας Δ. Αβραμόπουλο ο βουλευτής και πρώην συνάδελφός του Σάββας Τσιτουρίδης.
Είναι προφανές ότι στην εδώ επίσκεψή του, οψέποτε γίνει, τα κύρια θέματα θα είναι δυο: Η ανέγερση νέας (τρίτης) νοσηλευτικής πτέρυγας στο Νοσοκομείο Κιλκίς και η κάλυψη των κενών θέσεων γιατρών και νοσηλευτών.
Και πάνω που ο Νομάρχης Ευάγ. Μπαλάσκας αγωνιζόταν να κλείσει ραντεβού, όπως δήλωσε στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου πριν ένα μήνα και πλέον.
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2008 09:35

Ανακολουθία

Συντάκτης: Eidisis.gr
Με αφορμή άρθρο του πρώην Δημάρχου Γ. Γαβριηλίδη για την πολιτική της διοίκησης του δήμου Κρουσίων στον τομέα της ύδρευσης, η αναγνώστρια μας κ. Φωτεινή Αναστασιάδου έστειλε φάκελλο με έγγραφα με τα οποία, όπως υποστηρίζει, αποδεικνύεται ότι ο πρώην Δήμαρχος ανακόλουθος με τις τωρινές δηλώσεις του περί μη διακοπής της υδροδότησης των δημοτών, στέρησε από τους γονείς της το νερό.
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2008 09:34

Τον Κιλτίδη να πείσουν

Συντάκτης: Eidisis.gr
Η πλήρης απάντηση θα δημοσιευτεί στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ της Τετάρτης, αλλά κι ένα σχόλιο της ΠΡΩΙΝΗΣ δεν είναι άσκοπο.
Γράψαμε στον «Γραμματοκομιστή» πριν δυο εβδομάδες σχόλιο όπου το νόημα ήταν οι  «μικρές ταχύτητες» των υπαλλήλων της ΕΑΣ στην εκκαθάριση των λαθών των δηλώσεων, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι πληρωμές των επιδοτήσεων.
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2008 09:32

Δ. Σμυδάκης: Γιατί να μην πάμε τα σκουπιδια στη Θεσσαλονίκη;

Συντάκτης: Eidisis.gr
Μετά την επίσκεψη των δημάρχων του νομού μας στην Κοζάνη, για την αποκόμιση εμπειριών και γνώσεων, όπου 4 νομοί συνεργάζονται στην αποκομιδή των απορριμμάτων, ο δήμαρχος Πολυκάστρου Δημήτρης Σμυδάκης, μας μετέφερε την εξής σκέψη-ερώτημα:
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2008 09:31

Απαξιώνουν οι δήμοι την ανακύκλωση;

Συντάκτης: Eidisis.gr
Μιας όμως και το έφερε η κουβέντα, να σημειώσουμε πως το θέμα της ανακύκλωσης είναι το σοβαρότερο από αυτά που διαχειρίζονται οι δήμοι μας, στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος.
Οπου εφαρμόσθηκε, οι πολίτες ανταποκρίθηκαν, παρά τα όποια προβλήματα, με ιδιαίτερο ζήλο. Εχουν ευθύνη οι δήμοι μας, να μην απαξιώσουν οι ίδιοι αυτήν την προσπάθεια.
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2008 11:05

Τέρμα τα αστεία

Συντάκτης: Eidisis.gr
Το ζήτά η μειοψηφία σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Το ζήτησαν τόσο ο κ. Συμπιλίδης, όσο και ο κ. Συμπιλίδης. Να οριστεί ειδική συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου με θέμα την ανάπτυξη ενόψει του Δ’ Κ.Π.Σ.
Ο κ. Μπαλάσκας μονότονα απέκρουε την πρόταση με το επιχείρημα πως δεν είναι ώρα και εσχάτως κατηγόρησε τον κ. Φραγγίδη ότι δήθεν οργανώθηκε ημερίδα για το Δ’ Κ.Π.Σ. κι εκείνος - ο Γ. Φραγγίδης- απουσίαζε.
Αποκαλύψαμε τότε , πριν δυο τρεις μήνες - πως καμιά ημερίδα για το Δ’ Κ.Π.Σ δεν οργανώθηκε παρά μόνο η παρουσίαση μιας μελέτης για τα αγροτικά θέματα, μελέτη υποτίθεται για τους νομούς της; Κ. Μακεδονίας, ενώ η εκδήλωση οργανώθηκε ερήμην των τοπικών φορέων σε βαθμό που εξοργίστηκε και ο ίδιος ο κ. Μπαλάσκας.
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2008 11:04

Θα έλαμπε τώρα

Συντάκτης: Eidisis.gr
Μια και ο Σάββας Τσιτουρίδης μονοπωλεί τη σημερινή σελίδα, να σημειώσουμε πως με τις δηλώσεις του στο πρωτοσέλιδο θέμα, αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως είναι πολιτικός που δεν αντέχει για πολύ στην …σκιά.
Έχει απόψεις και μεταξύ μας, σε σχέση με τη συντριπτική πλειοψηφία των υπουργών, μπορεί να τις υποστηρίξει με επάρκεια και δημόσια.
Εκείνοι οι …κουμπάροι ν
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2008 12:45

Παρακαλούμε απάντηση

Συντάκτης: Eidisis.gr
Μήπως υπάρχει κανείς στη Γουμένισσα να μας ενημερώσει ποιος είναι αυτό το σωματείο των γυναικών με εξωσωματική γονιμοποίηση που δρα στην περιοχή και ως μη κυβερνητική οργάνωση δέχθηκε πλούσια τα ελέη του Υπουργείου Εξωτερικών με χρηματοδότηση 30.000 ευρώ;
Παρακαλούμε όποιον γνωρίζει να μας ενημερώσει. Αλλιώς να το ψάξουμε παρακάτω το πράμα.
Οίκοθεν, νοείται πως αν υφίσταται το σωματείο να κάνει τον κόπο να ενημερώσει για τη δράση του που κρίθηκε τόσο σημαντική ώστε να χρηματοδοτηθεί από το ΥΠΕΞ.