Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021, 3:13:25 μμ
etpa

Σχόλια

Τετάρτη, 28 Μαϊος 2008 13:41

Και στην ΤΕΔΚ

Συντάκτης:
Το όλο θέμα όμως θα έχει και συνέχεια διότι συνιστά και εσωκομματικό πρόβλημα για τη Ν.Δ. Και αποτελεί πρόβλημα είτε το παραδέχεται είτε όχι ο σύλλογος των δικαστικών υπαλλήλων.  
Η κίνηση να τεθεί προς συζήτηση στη ΝΟΔΕ αυτό ακριβώς αποδεικνύει, ενώ η ρελάνς δεν αργεί. Πληροφορίες θέλουν το όλο θέμα να συζητείται στο δ.σ. της ΤΕΔΚ.
Τετάρτη, 28 Μαϊος 2008 13:41

Περί δικαστικού

Συντάκτης:
Αύριο Τετάρτη 28 Μαίου απέχουν από την εργασία τους οι δικαστικοί υπάλληλοι με αίτημα την κατασκευή του δικαστικού μεγάρου στις δίδυμες καπναποθήκες. Συμπαριστάμενοι απεργούν και οι δικηγόροι. Οι δικαστικοί υπάλληλοι πιέζουν την κυβέρνηση να υλοποιήσει τη δέσμευσή της - η παραχώρηση των δίδυμων έχει κατοχυρωθεί και με συμβολαιογραφική πράξη- για κατασκευή στις δίδυμες, ως μόνης εφικτής λύσης.
Τετάρτη, 28 Μαϊος 2008 13:41

Μην ξεχάσετε σήμερα

Συντάκτης:
Σήμερα από το ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ και το «προφίλ της ημέρας» στις 10.30 το πρωί ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος θα μιλήσει με τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης και πάντων των νομών Παν. Ψωμιάδη Μην χάσετε την ευκαιρία να ακούσετε τον Ψωμιάδη διότι, πέραν των άλλων, θα αποκτήσετε και μια γεύση για τον επόμενο υπερνομάρχη σας, αν προχωρήσει ο Καποδίστριας 2.
Κυριακή, 25 Μαϊος 2008 07:42

Και το Κιλκίς στο Κτηματολόγιο

Συντάκτης:
Ανακοινώθηκαν οι περιοχές της χώρας όπου θα εφαρμοστεί το κτηματολόγιο και μεταξύ αυτών και ο δήμος Κιλκίς. Ετοιμαστείτε από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΧΩΔΕ, να δηλώσετε τα ακίνητά σας. Και βεβαίως να …τσοντάρετε αναλόγως.
Κυριακή, 25 Μαϊος 2008 07:41

Ανδραγαθήματα ανοήτων

Συντάκτης:
Χρειάζεται κακοήθεια ιδιάζουσα και απανθρωπιά για να διαπράξεις ασχήμια σαν αυτήν που διέπραξε εκείνος που έστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας έκκληση για αίμα δήθεν για ένα παιδί που κινδύνευε. Κι όταν έσπευσε αναγνώστης μας να ανταποκριθεί, από το τμήμα αιμοδοσίας του είπαν πως επρόκειτο για φάρσα.
Κυριακή, 25 Μαϊος 2008 07:40

Νωρίτερα τα έργα

Συντάκτης:
Είναι θετικό ότι φέτος ξεκινούν σχετικά έγκαιρα τα έργα αντιπυρικής προστασίας. Την προσεχή Δευτέρα στο δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς θα ληφθούν αποφάσεις για εκτέλεση έργων αντιπυρικής προστασίας με αντιπυρικές ζώνες σε οικισμούς και - ελπίζουμε σε μεταγενέστερο στάδιο - σε καθαρισμό τω περιαστικών αλσυλλίων.
Κυριακή, 25 Μαϊος 2008 07:13

Βοηθήστε τη μικρή Αργυρώ

Συντάκτης:
Η μικρή Αργυρώ που είναι μόλις 4 χρονών πάσχει από  Νευροβλάστομα (μορφή καρκίνου)  και είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Χρειάζεται  επειγόντως αίμα ΑΒ Θετικό.
Κυριακή, 25 Μαϊος 2008 07:11

Νοοτροπίες

Συντάκτης:
Αφορμή παίρνουμε από την ανακοίνωση του συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων, αλλά η νοοτροπία αυτή είναι γενικευμένη. Να ελέγχονται οι δημοσιογράφοι επειδή σε ανακοινώσεις προστίθενται εισαγωγικά σχόλια,  καταγράφεται το ιστορικό του θέματος που μπορεί να έχει και πλευρές αντιπαραθέσεων κ.ο.κ. Ή να κατηγορείται η εφημερίδα για τον τίτλο που έβαλε
Κυριακή, 25 Μαϊος 2008 06:52

Ο Υπερνομάρχης στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Συντάκτης:
Την Τρίτη μην αμελήσετε να συντονιστείτε στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Από την εκπομπή «Το προφίλ της ημέρας» ο Γιάννης Παπαγεωργοπολυος ακτιβώς στις 10.30 θα έχει καλεσμένο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης.
Κυριακή, 25 Μαϊος 2008 06:51

Ικανοποιητική συμμετοχή

Συντάκτης:
Ήταν από τις λίγες συνεδριάσεις που η συμμετοχή των μελών ήταν ικανοποιητική. Στην τελευταία συνεδρίαση της Νο.Δ.Ε. αναφερόμαστε όπου βρέθηκαν 21 άτομα.