Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024, 6:42:09 πμ
Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2008 14:59

Μετάλλια στους σπρίντερς

Θετική,  μπορεί να χαρακτηρισθεί η παρουσία του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στο 46ο Παμβορειοελλαδικό πρωτάθλημα στίβου πού έγινε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Μενέλαου Γκράτζιου. Ιδιαίτερα κατάφεραν να διακριθούν οι μικροί σπρίντερς του συλλόγου οι οποίοι μετά από θαυμάσιες εμφανίσεις στους δρόμους ταχύτητας κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών.

Στα 80 μ. της κατηγορίας των Παμπαίδων Α' ο Κώστας Ευθυμιάδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 9''66 παρόλο που δεν ξεκίνησε σωστά στην εκκίνηση και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο εν όψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Στο ίδιο αγώνισμα ο Κώστας Βασιλειάδης ήταν στην 6η θέση με τον πολύ ικανοποιητικό χρόνο 9''88.
Στα 80 μ. της κατηγορίας των Παγκορασίδων Α' η δεκατετράχρονη άλτρια του μήκους Κυριακή Παναγιωτίδου έδειξε ότι μπορεί να διακριθεί και στις ταχύτητες , αφού μετά από μια θαυμάσια κούρσα πήρε την 3η θέση στο αγώνισμα σημειώνοντας ατομική επίδοση 10''73. Η επίδοση αυτή της Παναγιωτίδου είναι στις καλύτερες φετινές επιδόσεις της κατηγορίας της σε όλη την Ελλάδα και ήδη το προπονητικό επιτελείο του ΓΑΣ Κιλκίς αποφάσισε να τη δηλώσει και στα 80 μ. στους Πανελλήνιους αφού μπορεί κάλλιστα και να βελτιωθεί και να διακριθεί.
Στην κατηγορία των ανδρών ο Κώστας Καρνάβας, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τη φορά του, κατάφερε να πάρει την 2η θέση με επίδοση 1,97 μ και να διακριθεί για ακόμη μία φορά φέτος.
Στα 100 μ. των ανδρών ο παίδας Γιώργος Καπέτης, αρκετά "σφιχτός" ακόμη,  περιορίστηκε στην 5η θέση με το ...λίγο για την κλάση του 11''23 ενώ ο έφηβος Ανατόλι Μοσχοβίδης ήταν 8ος με 11''48.
Τέλος, στο μήκος των ανδρών ο Στέλιος Σκιώτης κατάφερε να βρεί λύσεις με τη φορά του και να πετύχει ατομικό ρεκόρ με 6,67 μ., επίδοση που του έδωσε την 5η θέση στον τελικό του αγωνίσματος.