Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 10:37:11 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009 07:48

Μήνυμα Δημητρίου

Συντάκτης:

Ένας ποιητής άλλης εποχής, παίζοντας ωσάν φλογέρα την καρδιά του, τραγουδούσε: «Σήμερα χορεύουν όλοι οι άγγελοι κι αναγαλλιάζουν, και ολάκερη η φύση σκιρτά, γιατί γεννήθηκε στη Βηθλεέμ ο Θεός ωσάν Σωτήρας».

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009 07:46

Με νέα διοίκηση οι μοτοσικλετιστές

Συντάκτης:

Μέσα σε κλίμα έντασης έγιναν στις 6 Δεκεμβρίου  οι  εκλογές στο  Μοτοσικλετιστικό  Σύλλογο  Κιλκίς, λόγω  παραίτησης  μελών  του  Δ.Σ. Τα  χαρακτηριστικά  της  Γ.Σ.,   που  προηγήθηκε   της  εκλογής  των  μελών  του  Δ.Σ.,  ήταν  ένταση, διαφωνίες και πικρίες.

«Δεδομένη και αυτονόητη είναι η συμπαράσταση του συνόλου της τοπικής κοινωνίας προς τους αγρότες μας. Φορείς και πολίτες είμαστε μαζί με τους γεωργούς και κτηνοτρόφους μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δημοτικός συνδυασμός «Οραμα και Δράση» με επικεφαλής τον Παύλο Πασσαλίδη.

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009 07:39

Ευέλικτα δάνεια από MILLENNIUM BANK

Συντάκτης:

Ευέλικτα δάνεια για τα μέλη του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με άμεση ανταπόκριση, συμφώνησε το Επιμελητήριο, στο πλαίσιο συνεργασίας με τη Millennium Bank.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου η συμφωνία έχει να κάνει:

Την έντονη αντίδραση της Δημάρχου Αξιούπολης, Σόνιας Συμεωνίδου, προκάλεσαν οι εις βάρος της δημοτικής αρχής αιτιάσεις της επικεφαλής της μειοψηφίας, κ. Κωνσταντίνας Παλλάδη, με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό του 2008 αλλά και όσον αφορά γενικότερα στα οικονομικά του Δήμου.

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009 07:37

Εγκριση προϋπολογισμών οργανισμών δήμου Κιλκίς

Συντάκτης:

Με την έγκριση των προϋπολογισμών δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, την περασμένη Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου.
Όλοι οι προϋπολογισμοί εγκρίθηκαν με τις ψήφους των συμβούλων της πλειοψηφίας ενώ καταψηφίστηκαν απ’ αυτούς της μειοψηφίας.

Για πρώτη φορά φέτος το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ανέβασε με μεγάλη επιτυχία μία θεατρική Χριστουγεννιάτικη  παράσταση  το Σάββατο 19.12.2009  στις 18.00 μ.μ.  στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς  με τίτλο « Η Κάλλω και οι Καλικάντζαροι».

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2009 05:16

Ο δήμος Γαλλικού βράβευσε φοιτητές

Συντάκτης:

Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου στο Καμπάνη, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών που πέτυχαν την είσοδό τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας. Θέλοντας να επιβραβεύσει την προσπάθειά τους και παράλληλα να τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, μέχρι την κατάκτηση των στόχων τους στην πανεπιστημιακή τους πορεία, ο Δήμος Γαλλικού σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δ. Γαλλικού, βράβευσε τους επιτυχόντες μαθητές του Λυκείου Καμπάνη.

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2009 05:15

Κοντά στους ακρίτες

Συντάκτης:

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Φυλάκιο Δοϊράνης πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξ/κών το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009 ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους και βρέθηκε κοντά στα στρατευμένα νιάτα της πατρίδας μας. Η αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κώστα Παπανικολάου, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Αμανατίδη, τα μέλη Αθανάσιο Λιάπη, Μιχάλη Χριστοφορίδη και τον Δ/ντή του Γ.Υ.Ε.Ν. Κιλκίς Σχη ε.α. Γιώργο Βαρδάκα έφθασε στο Φυλάκιο την 12.30 ώρα όπου την υποδέχθηκε ο Δ/κτής του Λόχου Προκαλύψεως και οι άνδρες του Φυλακίου.

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2009 05:14

«Ζω Εδώ, Στηρίζω Εδώ»

Συντάκτης:

Με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Επιμελητηρίου για τη στήριξη της Τοπικής Αγοράς του νομού. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η συμμετοχή των πολιτών ήταν μαζική, πράγμα που επεσήμανε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Π. Τονικίδης. Ο κ. Τονικίδης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και κυρίως τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην εκδήλωση ως χορηγοί, με τα πολλά και ποικίλα εδέσματα και ποτά που προσφέρθηκαν στη Γιορτή της Τοπικής Αγοράς. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου διαβεβαίωσε τους πολίτες και τους επιχειρηματίες ότι η προσπάθεια για τη στήριξη της Τοπικής Αγοράς με τον γενικό τίτλο «Ζω Εδώ, Στηρίζω Εδώ» δεν εξαντλείται με μια εκδήλωση, αλλά διαρκεί όλο το χρόνο.