Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024, 9:35:51 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009 08:23

Απεργία δημοτικών υπαλλήλων στις 3 Δεκεμβρίου

Συντάκτης:

Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Δημοτικών Υπαλλήλων αποφάσισε την προκήρυξη 24ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ για την επίλυση όλων των αιτημάτων του κλάδου που παραμένουν σε εκκρεμότητα και κυρίως διεκδικήσεις που στόχο έχουν να προστατεύσουν και να διευρύνουν τα δικαιώματα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009 08:23

Οικολογικό έγκλημα στο σκουπιδότοπο Κιλκίς

Συντάκτης:

Σίγουρα δεν περίμεναν ο δήμαρχος του Κιλκίς μαζί με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας την πυρκαγιά στην χωματερή του Κιλκίς, την 11-12-13 Νοεμβρίου. Έκαναν όμως ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να συμβεί γι’ άλλη μια φορά, όπως τόσες φορές τα τελευταία χρόνια με την εγκληματική τους αμέλεια.

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009 05:12

Πολλά και αξιόλογα έργα στο δήμο Ευρωπού

Συντάκτης:

 Πολλά και αξιόλογα έργα θα κατασκευασθούν σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ευρωπού μετά την ομόφωνη έγκριση της πρότασης του Δημάρχου Ευθύμιου Κουρτζανίδη για το τεχνικό πρόγραμμα του 2010 στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ευρωπού. Ομόφωνα εγκρίθηκε η μελέτη για την υλοποίηση του έργου καλλιέργεια πηγών και ανάπλαση χώρου του Αγίου Παντελεήμονα στην περιοχή «μπίνταλμα» του Πολυπέτρου.

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009 05:08

Προληπτικά μέτρα σε λεβητοστάσια - καλοριφέρ

Συντάκτης:

Το λεβητοστάσιο (λέβητας, καυστήρας, κυκλοφορητής, κλειστό δοχείο διαστολής κ.λ.π. εξαρτήματα) τοποθετείται σε ανεξάρτητο χώρο της οικοδομής με είσοδο – έξοδο προς ελεύθερο χώρο. Η δεξαμενή πετρελαίου τοποθετείται επίσης σε ανεξάρτητο χώρο της οικοδομής, πλησίον του λεβητοστασίου, με είσοδο – έξοδο προς ελεύθερο χώρο.

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009 05:02

Πόρισμα - πρόσχημα για να με πλήξουν

Συντάκτης:

Ο Νομάρχης Κιλκίς, κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας, σχετικά με τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τη χορήγηση δελτίων μετακίνησης σε άτομα με αναπηρία από τη Ν.Α. Κιλκίς, σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009 05:01

Συνεστίαση ΠΑΣΟΚ

Συντάκτης:

Σε συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε και οργάνωσε η Τοπική Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ, του Δήμου Ευρωπού παραβρέθηκαν μέλη  και φίλοι του ΠΑΣΟΚ. Ήταν μια συνάντηση συντρόφων και το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως ευδιάθετο λόγω της εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ στις Εθνικές Εκλογές  της 4ης Οκτώβρη.

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009 05:00

Ο πληρωμένος έρως κρίση δεν κοιτά…

Συντάκτης:

Η κρίση μπορεί να αγκαλιάζει ευρύτατα τμήματα πληθυσμού, αλλά σε πείσμα της δυσμενούς συγκυρίας οι τιμές παραμένουν απτόητες. Το έλλειμμα ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά στο Πολύκαστρο. Η αλλοδαπή κυρία, 25 μόλις Μαίων,  που συνευρέθη ερωτικά παρέχοντας τις σχετικές υπηρεσίες σε πελάτη - μουστερή αξίωσε και έλαβε από αυτόν κοτζάμ 100 ευρώ, τα οποία προφανώς θα κατέβαλε στην 39χρονη ημεδαπή υπεύθυνη του καταστήματος μπαρ, εντός του οποίου έλαβε χώρα η ….συναλλαγή.

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009 05:00

Ανακοίνωση για παραγραφή μερίσματος χρήσης 2003

Συντάκτης:

Η ΑΛΟΥΜΥΛ– ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε., ενημερώνει τους μετόχους της ότι στις 31/12/2009 συμπληρώνεται η πενταετής προθεσμία για την είσπραξη του μερίσματος χρήσης 2003, ποσού _ 0,06 ανά μετοχή. Μετά την παραπάνω ημερομηνία, τα μερίσματα που δεν θα έχουν εισπραχθεί από τους δικαιούχους μετόχους παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009 04:59

Σταθερά τέλη …ασταθής ΘΗΣΕΑΣ

Συντάκτης:

Σταθερά χωρίς αύξηση θα είναι τα δημοτικά τέλη στην Αξιούπολη σύμφωνα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ύστερα από εισήγηση της δημάρχου Σόνιας Συμεωνίδου. Η απόφαση ελήφθη για να μην επιβαρυνθούν έτι πλέον σε συνθήκες οικονομικής κρίσης οι δημότες.

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009 04:50

Από μηδενική βάση ο Καποδίστριας 2

Συντάκτης:

Ευτυχώς η νέα κυβέρνηση αντελήφθη γρήγορα την προχειρότητα με την οποία εκπονήθηκε από το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΚΕ η χωροταξική κατανομή του Καποδίστρια 2. Μάλιστα σε σύσκεψη στελεχών του Κινήματος υπό τους κ. Γιάννη Ραγκούση, υπουργό Εσωτερικών και Σωκράτη Ξυνίδη, γραμματέα της Κ.Ε. του Κινήματος η πρόταση αυτή χαρακτηρίστηκε «έκτρωμα».