Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024, 10:19:36 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008 13:39

Μάχες για τις πρωτιές

Συντάκτης:
Η ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων πλησιάζει και όλες οι ομάδες πάρει τα κομπιουτεράκια τους και υπολογίζουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να συνεχίσουν κυρίως στην μεγάλη κατηγορία των playoff που θα προκύψει από τους 4ης πρώτους των δύο ομίλων αντίστοιχα.
Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008 13:37

Μοιτοσυκλετιστές στον ιππικό όμιλο Ράντσο

Συντάκτης:
Φωτογραφίες από Το 1ο καλοκαιρινό πάρτι που διοργάνωσε ο σύλλογος μοτοσικλετιστών twinheads chapter kilkis στον ιππικό όμιλο Ράντσο Κιλκίς άφησε εποχή.. Όσοι ήταν εκεί θα το ξέρουν ήδη.  Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για τους επισκέπτες και φίλους του Ράντσου αφού είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν όχι άλογα, αλλά μοναδικά μοντέλα Harley – Davidson.
Για όσους απουσίασαν ας είναι το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί μια ισχνή απεικόνιση όσων θαυμάσιων συνέβησαν το βράδυ της 24ης Μαϊου στο Ράντσο.
Κυριακή, 15 Ιουνίου 2008 09:34

Γ. Φλωρίδης: Δίκαιος ο αγώνας των γιατρών

Συντάκτης:
Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Φλωρίδης, σχετικά με την διήμερη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών και των εργαζομένων στα νοσοκομεία της χώρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Είχαμε προειδοποιήσει ότι η συνδυασμένη πολιτική αδιαφορίας και εμπαιγμού της κυβέρνησης στο χώρο της υγείας θα φέρει σε αδιέξοδο και απόγνωση τους γιατρούς και τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία της χώρας.
 Με δημοπράτηση κατασκευής 25 εργατικών κατοικιών σε δυο οικόπεδα εντός της Αξιούολης “απαντά” η δημοτική διοίκηση Αξιούπολης στην κριτική - δικαιολογημένη - που δέχτηκε από τη μειοψηφία για την καθυστέρηση στην δημοπράτηση των 48 κατοικιών στη διαστάυρωση του επαρχιακού δρόμου προς την  Πύλη.
Κυριακή, 15 Ιουνίου 2008 09:16

ΠΑΣΟΚ :Συγκρότηση σε σώμα και πρώτες αποφάσεις

Συντάκτης:
H νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς, συνεδρίασε για πρώτη φορά μετά την εκλογή της, χθές Τετάρτη 11 Ιουνίου, μαζί με τους νεοεκλεγέντες γραμματείς των Τοπικών Οργανώσεων καθώς και τον γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κιλκίς κ. Νικόλαο Αμοιρίδη.
 Την Κυριακή 8 Ιουνίου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, Φίλοι της Βαλκανικής Χλωρίδας μαζί με μέλη του Συλλόγου Χίων Θεσσαλονίκης «Η Αγία Μαρκέλλα» και πολλούς επισκέπτες ανηφόρησαν στα Κρούσσια και, χωρίς επισημότητες, επισκέφτηκαν, ξεναγήθηκαν και χάρηκαν το Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο. Ο καιρός δεν βοήθησε πολύ, αλλά 200 τουλάχιστον άτομα όλων των ηλικιών ήταν εκεί. Ήταν εκεί για πρώτη φορά και υπαίθρια καντίνα!
Πριν από λίγες εβδομάδες δόθηκε στη δημοσιότητα ανακοίνωση  από το γραφείο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , σύμφωνα με την οποία τακτοποιείται το θεσμικό καθεστώς για την συνέχιση λειτουργίας του Βοτανικού Κήπου στον Δήμο Κρουσσίων, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με την παρουσία του κ. Κιλτίδη, του Προέδρου του ΕΘΙΑΓΕ κ. Σπύρου Κυργιάκη, της υπεύθυνης του Βοτανικού Κήπου κ. Μαλούπα, δύο ερευνητών και της αναπληρώτριας Γεν. Διευθύντριας του ΕΘΙΑΓΕ.
Κυριακή, 15 Ιουνίου 2008 09:04

«Λέσχη Ανάγνωσης» στο δήμο Γαλλικού

Συντάκτης:
 Παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος «Στην σκιά της πεταλούδας» του Θεσσαλονικιού Ισίδωρου Ζουργού, με τη συμμετοχή και του ίδιου του συγγραφέα, αλλά και του Δημάρχου Γαλλικού, Γιώργου Θεοδωρίδη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Ιουνίου στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών, στον Καμπάνη, από τη «Λέσχη Ανάγνωσης» του Δήμου Γαλλικού.
Κυριακή, 15 Ιουνίου 2008 08:59

Για το όριο ο Λαζαρίδης

Συντάκτης:
Στο «κυρίως μενού» του στίβου, μετά το διασυλλογικό πρωτάθλημα και τα πρώτα διεθνή μίτινγκ της θερινής σεζόν στη χώρα μας, μπαίνουμε από Παρασκευή 11 Ιουνίου, οπότε διεξάγεται μέχρι και την Κυριακή 13 του μήνα στο ΟΑΚΑ, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών. Για τους άνδρες θα έχουμε την διεξαγωγή του 94ου Πανελληνίου πρωταθλήματος, ενώ για τις γυναίκες η διοργάνωση είναι η 73η.
Κυριακή, 15 Ιουνίου 2008 08:58

1ο τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων στο Κιλκίς

Συντάκτης:
Το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και Φίλων του "Α.Ο. Κιλκισιακού", διοργανώνει το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων, που θα γίνει το Σάββατο 21 Ιουνίου, στο Δημοτικό Γήπεδο Κιλκίς, στη μνήμη του Νίκου Αγγελίδη, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς, «Ελευθέρια», σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
΄Ωρα   18.30΄:   ΗΡΑΚΛΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
΄Ωρα   19.45΄:   ΠΑΟΚ – ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ.