Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 2:06:40 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 13:28

Στέγνωσαν λίμνες και ποτάμια του Κιλκίς

Συντάκτης:

Του Κώστα Τερζενίδη.

Δραματική είναι πλέον η κατάσταση στο υδάτινο δυναμικό του Κιλκίς με την παρατεταμένη ανομβρία να έχει στεγνώσει τις λίμνες και τα ποτάμια.

Την ίδια στιγμή οι αγροτικές παραγωγές βρίσκονται στα όρια της καταστροφής λόγω της έλλειψης βροχοπτώσεων και η Πυροσβεστική Υπηρεσία του νομού αντιμετωπίζει πυρκαγιές στο Πάικο και στα Κρούσια, στα κατάξερα βουνά, ωσάν να είναι Αύγουστος μήνας.

Κεραυνός εν αιθρία στη Διεύθυνση Μεταφορών-Συγκοινωνιών Κιλκίς. Αιφνιδιαστικά από το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας κατέλαβαν τα γραφεία της Υπηρεσίας Μεταφορών -Συγκοινωνιών στο ισόγειο του κτηρίου της  Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και διενήργησαν εξονυχιστικούς ελέγχους στους φακέλους των μεταβιβάσεων οχημάτων (φορτηγών, τρέιλερ κ.α.)

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Κυριακή 25/02/2024 από 7:00-15:30 στην Παιονία και συγκεκριμένα στις περιοχές:

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 1Κ/2024 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ  που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.213 θέσεων μόνιμου προσωπικού  Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Αστυνομία, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (21-2-2024)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (21-2-2024)

Το καινούριο flagship showroom του βρετανικού οίκου ανδρικής ένδυσης Aristocracy London, που ανήκει στον επιχειρηματία Λάζαρο Τυρεκίδη από τον Καμπάνη Κιλκίς, απέσπασε πρόσφατα δύο χρυσά London Design Awards. Συγκεκριμένα το showroom, που βρίσκεται στην ιστορική περιοχή του South Kensington ακριβώς απέναντι από το διάσημο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, βραβεύτηκε στις κατηγορίες:

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 09:23

Διακοπή νερού σε περιοχές του Κιλκίς (20-02)

Συντάκτης:

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών:

Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς πραγματοποίησε η διοίκηση της Διαχείρισης Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς (ΔΙΒΙΠΕΚ) στο Διοικητικό Κέντρο της, στη ΒΙΠΕ Κιλκίς, παρουσία των παραγόντων του ν. Κιλκίς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (20-2-2024)

Σελίδα 1 από 1440