Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024, 1:32:03 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008 03:20

Αποχωρεί με αιχμές ο Σταμάτης Λουπεϊδης

Συντάκτης: Eidisis.gr
Από τον επί πολλά χρόνια ποδοσφαιρικό παράγοντα της Πλαγιάς κ. Σταμάτη Λουπεϊδη, λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή: «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να απασχολήσω για πρώτη φορα, μετά από 30 χρόνια ιστορίας της ομάδας μας, την φίλαθλη κοινή γνώμη του Νομού Κιλκίς.
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008 03:19

Διάλογος Τερζενίδη με κατοίκους Κορυφής

Συντάκτης: Eidisis.gr
 Ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη ο ουσιαστικός διάλογος του επικεφαλής της Νέας Εποχής δήμου Δοϊράνης Κώστα Τερζενίδη με τους κατοίκους της Κορυφής, που κράτησε συνολικά δύο ώρες, στην πέμπτη κατά σειρά λαϊκή συνέλευση που οργάνωσε η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση.
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008 03:18

Επιχειρηματικότητα ατόμων με αναπηρία

Συντάκτης: Eidisis.gr
 Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Μαρτίου στο Κιλκίς, ημερίδα με τίτλο «Καλές πρακτικές επιχειρηματικότητας ατόμων με αναπηρία», στα πλαίσια της δράσης «Εναλλακτικοί τρόποι διαλόγου με τις ευπαθείς ομάδες και την τοπική κοινωνία του Κιλκίς».
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008 03:15

Μονομαχία Τερζίδη - Μπαλάσκα

Συντάκτης: Eidisis.gr
Την αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό του νομού θα σημάνει ενδεχόμενη υλοποίηση των κυβερνητικών σχεδιασμών για τη διοικητική αναδιάρθρωση της χώρας. Η κυβέρνηση επιχειρεί τη φυγή προς τα εμπρός με επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων ως απάντηση αφενός στο κλίμα σκανδαλολογίας - ή και υπαρκτών σκανδάλων- και αφ’ ετέρου στην απεργιακή πλημμυρίδα. Η διοικητική αναδιάρθωση της χώρας με τον Καποδίστρια 2 για τον περιορισμό του αριθμού των δήμων από υπέρ τους 1000 σε 350-400 δια των εθελοντικών συνενώσεων καθώς και η δημιουργία ισχυρών προγραμματικών μονάδων με τη δημιουργία, δια των συνενώσεων, 17 υπερνομαρχιών προκαλεί ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό του νομού.
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008 03:14

www.epikairo.gr

Συντάκτης: Eidisis.gr
Μία νέα καθημερινή ηλεκτρονική «επίκαιρη» εφημερίδα είναι στα σκαριά και στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση και τον έξυπνο «διαφορετικό» σχολιασμό της επικαιρότητας.
Και το όνομα αυτής; www.epikairo.gr
Η εφημερίδα «Επίκαιρο» κάνει ποδαρικό στο διαδίκτυο την 01.04.08.
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008 03:13

Οι απεργίες μάς ζημιώνουν. Βοηθήστε μας

Συντάκτης: Eidisis.gr
Την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας με την υιοθέτηση σειράς μέτρων ανακούφισης του πληττόμενου εμπορικού κόσμου και ως απόρροια των απεργιακών κινητοποιήσεων σε ΕΗ, λιμάνια, ΟΤΑ, ΟΤΟΕ κ.α , προτείνει η ομοσπονδία εμπορικών συλλόγων Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, όπου ως γνωστόν θέση αντιπροέδρου στη διοίκηση κατέχει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς Σταύρος Χατζηγεωργιάδης..
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008 03:11

Το 2o Γυμνάσιο Κιλκίς ταξίδεψε στην Πολωνία

Συντάκτης: Eidisis.gr
 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ταξίδι δυο καθηγητών του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς στην πόλη Bialystok της Πολωνίας (περιοχή Ποδλασκίας) από τις 3 έως τις 8 Μαρτίου, στο πλαίσιο εφαρμογής του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius αλλά και των Οικολογικών σχολείων.
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008 03:10

Δενδροφύτευση στις Μάνδρες

Συντάκτης: Eidisis.gr
 Δενδροφύτευση στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μανδρών του Δήμου Γαλλικού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Μαρτίου, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου του οικισμού και με την συνδρομή και στήριξη της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Γιώργου Θεοδωρίδη.
Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2008 08:48

Συνάντηση Κιλτίδη με οινοποιούς Γουμένισσας

Συντάκτης: Eidisis.gr
 Συνάντηση με τους οινοποιούς της Γουμένισσας είχε την προηγούμενη Παρασκευή ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Κιλτίδης.
Οι οινοποιοί ζήτησαν από τον κ. Κιλτίδη να αναγνωρίστεί ο τοπικός οίνος που παράγουν με την ονομασία προελεύσεως “Οι πλαγιές του Πάικου” και ζήτησαν τη συνδρομή του επί της προτάσεως αυτής.
Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2008 08:43

Σύγχρονος εξοπλισμός στο νοσοκομείο Γουμένισσας

Συντάκτης: Eidisis.gr
 Έχοντας ως στόχο την βελτίωση στις υπηρεσίες Φροντίδας Υγείας στους πολίτες, στο Νοσοκομείο Γουμένισσας εγκαταστάθηκε και λειτουργεί συσκευή θωρακικής ρεογραφίας (impedance cardiography).
Το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι από τα πρώτα στη χώρα και το μοναδικό αυτή τη στιγμή στην κεντρική Μακεδονία, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα το έχουν προμηθευτεί το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό κέντρο και το Αττικό.