Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 8:22:58 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Συνάντηση σε καλό κλίμα την Τρίτη στην Επιθεώρηση Εργασίας απέφερε τη λήξη των κινητοποιήσεων

Η λογική και το κλίμα συνεργασίας επικράτησαν, η εργοδοσία ανακάλεσε τις αναίτιες απολύσεις και οι εργαζόμενοι έπιασαν δουλειά στην βιομηχανία θερμοσυσσωρευτών STIBETHERM της ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου.
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 10:50

KLEEMAN : Διαγωνισμός καινοτομίας για ανελκυστήρα

Συντάκτης:
Στη διοργάνωση διαγωνισμού καινοτομίας με θέμα τον ανελκυστήρα προχωρά η KLEEMANN, στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου ELEVCON που θα πραγματοποιηθεί στις 11-13 Ιουνίου 2008 στη Θεσσαλονίκη. Μέσω της εν λόγω πρωτοβουλίας, η KLEEMANN προσκαλεί το ευρύ κοινό στην από κοινού ανάληψη δράσεων, με στόχο την προώθηση της έρευνας στον τομέα του ανελκυστήρα.
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 10:47

Προπονητικά σεμινάρια στη Λεωφόρο Αλέξανδρος

Συντάκτης:
Προπονητικό σεμινάριο που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ παρακολούθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο προπονητές της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ στο γήπεδο της Λεωφόρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ.
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 10:45

Με την εσθονική Κέχρα η ομάδα του ΓΑΣΚ

Συντάκτης:
Πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη η κλήρωση των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων χάντμπολ και το Κιλκίς καλείται να αντιμετωπίσει την εσθονική Κέχρα για το Challenge Cup ανδρών.
Στις γυναίκες η Ορμή Πατρών θα τεθεί αντιμέτωπη της σερβικής ZRK Kνάζ για το Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η Αναγέννηση Αρτας θα αντιμετωπίσει τη ρουμανική Ρούλμεντουλ Ούρμπαν Μπράσοβ για το Κύπελλο Κυπελλούχων και οι Ελπίδες Δράμας τη ρουμανική Τόμις Κονστάντα για το Challenge Cup γυναικών.
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 10:44

Στα ύψη και φέτος ο ΓΑΣΚ στον στίβο

Συντάκτης:
Δόθηκε στην δημοσιότητα η ετήσια αξιολόγηση των συλλόγων που διατηρούν τμήματα κλασσικού αθλητισμού και είναι ενταγμένα στην δύναμη των σωματείων του ΣΕΓΑΣ.
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2007 07:35

Όλοι μαζί στο ΟΠΑΑΧ χώρια Κιλκίς και Χέρσο

Συντάκτης:
Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία που έφερε στο φως ο πρώην υπουργός και επανεκλεγείς βουλευτής Κιλκίς Σάββας Τσιτουρίδης, λίαν προσεχώς αναμένεται η ένταξη στο Οργανωμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Αγροτικών Χώρων, ΟΠΑΑΧ, των δήμων Γαλλικού, Πικρολίμνης και Δοϊράνης.
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2007 07:32

Σημαιοφορίδης τέλος από τη Νίκη Ευκαρπίας

Συντάκτης:
                                                                                                                                                                                                                Με μια λιτή ανακοίνωσή της η διοίκηση της Νίκης Ευκαρπίας έθεσε τέλος στη συνεργασία της με τον προπονητή Σ. Σημαιοφορίδη, τη θέση του οποίου ανέλαβε ο Γ. Σαμουηλίδης.
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2007 07:27

Διάκριση Μελικιάδη

Συντάκτης:
Άλλη μια σπουδαία διάκριση καταγράφηκε το τελευταίο διάστημα για τον κιλκισιώτη εθνικό προπονητή Kyokousin καράτε, κ. Οτάριο Μελικιάδη.
Συγκεκριμένα ύστερα από πρόσκληση αρχηγού εθνικής Ομοσπονδίας Kyokousin Karate της Μολδαβίας, κ. Αουρέλ Κόντρια ( 2 νταν) προς τον εκπρόσωπο της αντίστοιχης ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Γεώργιο Κοσμίδη ( 4 νταν) αλλά και τον ίδιο τον κ. Μελικιάδη ( 4 νταν), επισκέφθηκαν την πρωτεύουσα της Μολδαβίας, Κισινάου το διήμερο 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2007.
Στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής “Νέων Τεχνολογιών και τοπικής διακυβέρνησης” της ΚΕΔΚΕ συμμετείχε στις 4 Οκτωβρίου στην Αθήνα η δήμαρχος Αξιούπολης Σόνια Συμεωνίδου.
Πρόκειται για μία από τις πλέον σημαντικές επιτροπές της ΚΕΔΚΕ, λόγω του αντικειμένου της, η οποία αποτελείται από δεκαπέντε μέλη με πρόεδρο τον δήμαρχο Τρικκαίων Μιχάλη Καμήλο.
Προκειμένου  να γίνει η επιλογή των ποδοσφαιριστών, που θα συγκροτήσουν τις Μικτές ομάδες Παίδων και ΝΕΩΝ της ΕΠΣΚ, που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Τράπεζας Πειραιώς “ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ”, ποδοσφαιρικής περιόδου 2007-2008, καλούνται οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 1992-93 για την ομάδα ΠΑΙΔΩΝ και 1990-91 για την ομάδα ΝΕΩΝ, με πλήρη την αθλητική τους περιβολή στην προπόνηση, που θα γίνει: