Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 2:19:27 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τα ΔΣ του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ), της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων (ΕΙΗΕΕ) και η Τηλεόραση Ελληνικής Περιφέρειας (ΤΕΠ) καταγγέλλουν την απαράδεκτη και εκβιαστική τακτική της διαφημιστικής εταιρείας Spot Thompson, σχετικά με την διαφημιστική προβολή του προγράμματος της ΕΥΣΑΑΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών ύψους 8.400.000 Ε.
Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2008 15:11

Ποσό - μαμούθ ζητούν οι απαγωγείς

Συντάκτης:
 Λύτρα 30 εκατ. ευρώ ζητούν οι απαγωγείς του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος για την απελευθέρωσή του, ποσό που πρέπει να καταβληθεί εντός επτά ημερών. Στην ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν καλά οργανωμένους κακοποιούς. Σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων της Τετάρτης, οι κουκουλοφόροι επικοινώνησαν δύο φορές με τη σύζυγο του επιχειρηματία για να της υποδείξουν πού είχαν αφήσει το αυτοκίνητό του, με το οποίο τον απήγαγαν. Μέσα στο ντουλαπάκι του οχήματος είχαν αφήσει σημείωμα, γραμμένο σε ηλεκτρονικό υπολογιστή στο οποίο αξιώνουν το ποσό των 30 εκατ. ευρώ, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Το σημείωμα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι γραμμένο σε πολύ καλά ελληνικά.
Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2008 15:09

Χορηγός στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ανελκυστήρα

Συντάκτης:
 Τη συνδιοργάνωση και αποκλειστική χορηγία του 17ου παγκόσμιου συνεδρίου ανελκυστήρα ELEVCON 2008 ανέλαβε η Kleemann, μετά από πρόσκληση της International Association of Elevator Engineers (IAEE). Αξιοσημείωτο είναι ότι το εν λόγω συνέδριο –που αποτελεί κορυφαίο γεγονός για τον κλάδο- διεξάγεται φέτος για πρώτη φορά στη Ελλάδα. Ειδικότερα, διοργανώνεται υπό την αιγίδα της IAEE, με τη συμμετοχή επαγγελματιών, ερευνητών και υψηλού επιπέδου μηχανικών του κλάδου. Αναφέρεται στις τεχνολογικές εξελίξεις του τομέα των ανελκυστήρων και των κυλιόμενων σκαλών, δίνοντας τη δυνατότητα να προβληθούν νέες τάσεις και καινοτόμα προϊόντα.
Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2008 15:05

Σύσκεψη δασοπυρόσβεσης στο δήμο Δοϊράνης

Συντάκτης:
Στο Δημαρχείο Δοϊράνης πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με αντικείμενο το σχεδιασμό και τις δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.
Από τις 17 Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν δηλώσεις ακίνητης περιουσίας για τις 107 νέες περιοχές που εντάσσονται στο Εθνικό Κτηματολόγιο οι πολίτες.
Οι δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν σε 76 γραφεία κτηματογράφησης.
Όπως ανακοινώθηκε, σε κάθε γραφείο κτηματογράφησης:
Περιοδεία κλιμακίου της ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ μαζί με την βουλευτή του Κόμματος Καλαντίδου Σοφία, πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς. Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν κενά σε σχέση με τις οργανικές θέσεις και ελλείψεις σε οχήματα που να είναι προσαρμοσμένα στην περιοχή του Κιλκίς(2 τόνων). Επιβεβαιώνεται έτσι η εκτίμηση του ΚΚΕ ότι στην έναρξη της αντιπυρικής περιόδου δεν έχουν παρθεί τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών. Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση ασχολούνται μόνο όταν καίγονται οι άνθρωποι και οι περιουσίες ενώ όλο το υπόλοιπο διάστημα με την δασοκτόνα πολική τους ανοίγουν τον δρόμο για τις καταστροφές που έχουμε.
Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2008 15:03

Το 4ο Γυμνάσιο φέρνει νέα… χωροταξία μαθητών

Συντάκτης:
Από τη Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι με το ΦΕΚ 788/6-5-2008 ιδρύθηκε το 4ο Γυμνάσιο Κιλκίς, το οποίο γίνονται προσπάθειες να λειτουργήσει από την επόμενη σχολική χρονιά 2008-09.  Συνεπώς τροποποιείται η χωροταξική κατανομή των μαθητών των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Κιλκίς ως προς τα ακόλουθα σημεία:
Ο   Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτριος Τερζίδης  και το Διοικητικό Συμβούλιο Κιλκισιωτών Αθήνας οργανώνουν  την  κεντρική εκδήλωση- αφιέρωμα στον Κώστα Γαβριηλίδη το Σάββατο 21 Ιουνίου και  ώρα   8.30μ.μ.    στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς που  πραγματοποιείται  στα   πλαίσια  των  εκδηλώσεων  «Ελευθέρια  2008. Για τον Κώστα Γαβριηλίδη  θα μιλήσει ο   τ.Υπουργός Κωνσταντίνος Τραιρίδης  και η κόρη του Νίτσα  Γαβριηλίδη.
Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2008 15:00

Διάκριση για το σχολικό αθλητισμό του νομού

Συντάκτης:
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4χ50 μαθητών κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, με επίδοση 29’’55, στους Παμβορειοελλαδικούς αγώνες κλασσικού αθλητισμού των Δημοτικών Σχολείων που διεξήxθησαν στο Νευροκόπι του Ν. Δράμας το Σάββατο 31 Μαΐου 2008.
ην ομάδα αποτελούσαν οι:
Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2008 14:59

Μετάλλια στους σπρίντερς

Συντάκτης:
Θετική,  μπορεί να χαρακτηρισθεί η παρουσία του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στο 46ο Παμβορειοελλαδικό πρωτάθλημα στίβου πού έγινε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Μενέλαου Γκράτζιου. Ιδιαίτερα κατάφεραν να διακριθούν οι μικροί σπρίντερς του συλλόγου οι οποίοι μετά από θαυμάσιες εμφανίσεις στους δρόμους ταχύτητας κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών.