Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024, 9:30:42 μμ
Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2008 15:37

Πρεμιέρα χωρίς προβλήματα

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς με τους 24 αγώνες. Οι ομάδες της Δ’ Εθνικής Κιλκισιακός, ΑΕ Πολυκάστρου και Γουμένισσα πήραν τις νίκες και τους πολύτιμους βαθμούς, με το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι να είναι αυτό της Γουμένισσας που επικράτησε με 2-0 του Εθνικού Ν. Αγιονερίου σε ένα δυνατό ματς με πολλές ευκαιρίες και πλούσιες φάσεις.
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς με τους 24 αγώνες. Οι ομάδες της Δ’ Εθνικής Κιλκισιακός, ΑΕ Πολυκάστρου και Γουμένισσα πήραν τις νίκες και τους πολύτιμους βαθμούς, με το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι να είναι αυτό της Γουμένισσας που επικράτησε με 2-0 του Εθνικού Ν. Αγιονερίου σε ένα δυνατό ματς με πολλές ευκαιρίες και πλούσιες φάσεις. Από τις ομάδες της α’ κατηγορίας πήραν όλες την νίκη εκτός από τον Εθνικό Αξιούπολης, ο οποίος δεν κατήλθε να αγωνιστεί, την Προοδευτική Σταυροχωρίου, η οποί ηττήθηκε από την ΑΕ Πολυκάστρου με 3-0 και τον Ηρακλή Φύσκας που έχασε στην έδρα του από τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου με 1-3.
Τα πιο πολλά τέρματα της αγωνιστικής πέτυχε η Αναγέννηση Πλαγιάς που επικράτησε με 8-0 της Δόξας Ξυλοκερατιάς ενώ σημειώθηκαν τρεις ισοπαλίες.