Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017, 3:04:22 μμ

Σχόλια

Πέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2017 21:13

Αναμένεται επιτάχυνση

Γράφτηκε από τον

Όπως σας ενημερώσαμε ύστερα και από δική μας ενημέρωση, από 1ης Οκτωβρίου θα ξεκινήσει, κατόπιν σχετικής συμφωνίας με τον ανάδοχο εργολάβο, η προμήθεια του αδρανούς υλικού από τον ΤΙΤΑΝΑ, για τις ανάγκες κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Νέα Σάντα - Κόμβος Ασσήρου. Εν τω μεταξύ ο ανάδοχος έχει εγκαταστήσει, ύστερα από συμφωνία, και υπεργολάβο στο έργο (ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ) και αναμένεται η θεαματική επιτάχυνση των εργασιών κατασκευής.
Ίδωμεν.  

Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 21:14

Αναμένει και προτείνει

Γράφτηκε από τον

"Μάννα εξ ουρανού"  αποτελεί η χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας από το Υπουργείο Οικονομίας με 30 εκατ. ευρώ για έργα βελτίωσης των οδικών αξόνων.
Ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης υπέβαλε ήδη σειρά έργων που έχουν προτεραιότητα στο Κιλκίς: Με δυο κυρίαρχα, τη συντήρηση του δρόμου Κιλκίς- Πολυκάστρου-Γουμένισσας, και τη συντήρηση βελτίωση του δρόμου από το Σταυροχώρι μέχρι τα σύνορα με το ν. Σερρών.

Κυριακή, 24 Σεπτέμβριος 2017 21:45

Το κέντρο προσφύγων Ν. Καβάλας καταργείται... παραμένοντας:

Γράφτηκε από τον

Στην Αθήνα βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης και όπως συμβαίνει πάντα, συναντήθηκε με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.
Τι προέκυψε από τη συνάντηση: Το θέμα των αποζημιώσεων που έθεσε και πάλι με επιμονή ο κ. Γκουντενούδης, βρίσκεται εκεί που συνήθως ...κολλάει. Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Τα διαδικαστικά έχουν τελειώσει και απομένει το "πράσινο φως" του κρατικού ταμείου για να αποσταλούν τα χρήματα στους δικαιούχους. Πότε θα ανάψει; Άγνωστον.

Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 21:21

Περισσότεροι οι εισαγγελείς!

Γράφτηκε από τον

Η βραδιά όπερας που οργάνωσε ο δήμος Κιλκίς και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δημήτρης Τσαντάκης, την περασμένη εβδομάδα στο Συνεδριακό, ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση, και πολύ διαφορετική από τις εκδηλώσεις που έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο Κιλκίς.
Κι επειδή ήταν εξαιρετική κι επειδή την οργάνωνε και ο δήμος, στην αίθουσα βρίσκονταν και πάρα πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, οι... εξής δύο: Άννα Δημάκη και Ιωάννα Ρούσσου! Τόσο καλά τα πάνε οι δημοτικοί μας άρχοντες με τον πολιτισμό.

Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 21:17

Θα βαρυστομαχιάσουμε

Γράφτηκε από τον

Καταβλήθηκαν, αναφέρει η είδηση, αποζημιώσεις κοντά 6,5 εκατ. ευρώ σε αγρότες και κτηνοτρόφους για ζημιογόνα αίτια κυρίως στα έτη 2016 και 2017.
Έχει αξία να καταγράψουμε ποιοι νομοί πήραν τα πολλά και πόσα έλαβαν οι Κιλκισιώτες αγροτοκτηνοτρόφοι.

Κυριακή, 17 Σεπτέμβριος 2017 23:58

Περίσσεψαν φέτος

Γράφτηκε από τον

Είναι είδηση: Στην φετινή ΔΕΘ ή μάλλον στο φετινό συλλαλητήριο ενόψει ΔΕΘ που παραδοσιακά διοργανώνουν τα συνδικάτα, από το Κιλκίς και την ΑΔΕΔΥ η εκπροσώπηση υπήρξε ...ευπρόσωπη. Διότι όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Κιλκίς Γιάννης Καραίτης, στο λεωφορείο καταμετρήθηκαν 20 μέλη της ΑΔΕΔΥ!

Παρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017 22:25

Φυσικό αέριο στο Κιλκίς; Τεράστιο πολιτικό έλλειμμα!

Γράφτηκε από τον

Γράφουμε επί μήνες για το θέμα του φυσικού αερίου. Από τα ύψιστης αξίας θέματα της πόλης καθώς λόγω του υψηλού κόστους θέρμανσης η οικιακή χρήση του θα ανακουφίσει τα καθημαγμένα από την κρίση νοικοκυριά. Στην πόλη υπάρχει εγκατεστημένο  (μικρό έστω) τμήμα εσωτερικού δικτύου. Και θα μπορούσε να ξεκινήσει η σύνδεση τουλάχιστον 200 κατοικιών με το δίκτυο. Ανακοινώθηκε άλλωστε  και από τοπικά στελέχη, αλλά έκτοτε επικράτησε η σιγή. Χωρίς να περιμένουμε το έργο κατασκευής του εσωτερικού δικτύου όλης της πόλης, που θα καθυστερήσει αφού αναζητείται χρηματοδότηση από την Ε.Ε.

Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 22:28

Πρώτη σύναξη υποστηρικτών της Φώφης Γεννηματά στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Οι εκλογές στη Δημοκρατική Συμπαράταξη για την ανάδειξη νέου προέδρου έχουν σημάνει την κινητοποίηση και τοπικών στελεχών που εκδηλώνουν τη στήριξή τους προς κάποιο υποψήφιο.
Ήδη το περασμένο Σάββατο έγινε μια πρώτη συγκέντρωση σε γνωστό ουζερί στην είσοδο του Κιλκίς. Παρουσία του κ. Κεγκέρογλου που "τρέχει" για την υποστήριξη της υποψηφιότητας της κ. Φώφης Γεννηματά, βρέθηκαν και τα είπαν οι: Δημήτρης Τερζίδης, Αιμίλιος Ανθρακίδης, Γιώργος Περπερίδης, Σάκης Μιχαηλίδης, Γιώργος Αναστασιάδης, Σάκης Αλατζόγλου, Νίκος Τερζενίδης, Θανάσης Τσιραμπίδης, Γρηγόρης Παναγιωτίδης, Βασίλης Τριανταφυλλίδης, Αχιλλέας Καλεμκερίδης και άλλοι, τα ονόματα των οποίων δεν συγκράτησε ο... πληροφοριοδότης μας.

Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 21:00

Σώστε την ΑΝ.ΚΙ.!

Γράφτηκε από τον

Πριν από καιρό χτυπήσαμε το… καμπανάκι για το μέλλον και την τύχη της Αναπτυξιακής Κιλκίς (ΑΝ.ΚΙ.). Φαίνεται όμως πως οι μέτοχοί της, κυρίως αυτοδιοικητικοί παράγοντες του νομού, περί άλλων τυρβάζουν.
Η εταιρεία που τόσα προσέφερε στο νομό, αφέθηκε στην τύχη της. Και όταν λέμε εταιρεία, ουσιαστικά μιλάμε για τους εργαζόμενούς της, για τα στελέχη της, γιατί αυτά είναι η ψυχή της ΑΝ.ΚΙ. Εργαζόμενοι που έχουν να πληρωθούν πολλούς μήνες και ουδείς δείχνει να πονά από τους ανθρώπους που διοικούν την εταιρεία, ενώ πλησιάζει και το άνοιγμα του νέου leader με πολλά χρήματα για το νομό, για τους φορείς-μετόχους και για τους ιδιώτες.

Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 21:41

Προγραμματισμένη εισαγωγή

Γράφτηκε από τον

Ο φίλος και συνάδελφος Παναγιώτης Φλωρίδης  μπήκε για ...σέρβις στο ΑΧΕΠΑ και εντός των ημερών εξέρχεται πλήρης υγείας.
Το γράφουμε για να μην γίνει η "τρίχα τριχιά"  και ανησυχήσουν οι πολλοί φίλοι του. Ο Παναγιώτης μπήκε στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις και οσονούπω εξέρχεται.
Με το καλό διότι και οι μέρες πονήρεψαν και θα χρειαστεί εμβριθής ανάλυση μετά τσίπουρου βεβαίως βεβαίως.