Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017, 9:28:41 μμ

Σχόλια

Πέμπτη, 17 Νοέμβριος 2016 21:05

Ξανά κοινή θέση των τριών συμβούλων

Γράφτηκε από τον

Θα ψηφίσω υπέρ της μελέτης και υπέρ της επένδυσης της ΑΛΟΥΜΥΛ, όπως υπερψήφισα και με τη μελέτη – επένδυση στην Τέρπυλλο. Όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά.. υπενθύμισε με νόημα ο αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Λάζαρος Παζαρτζικλής.

Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2016 20:15

Το πρώτο «μπράβο» από τον Λάζαρο

Γράφτηκε από τον

Δεν πρόλαβε να αποσώσει το λόγο του ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Βαφειάδης καθώς ανακοίνωνε στο σώμα την παραίτησή του από την αντιδημαρχία και εισέπραξε το πρώτο μπράβο για την απόφασή του.  Ο αντιπρόεδρος του σώματος Λάζαρος Παζαρτζικλής  ήταν που φώναξε:  «Συγχαρητήρια για την απόφασή σου».

Τρίτη, 15 Νοέμβριος 2016 21:19

Για τον Τάσο Χονδροματίδη

Γράφτηκε από τον

Επειδή διαπιστώνω ότι ξεκίνησε μια “φάμπρικα” ανακοινώσεων κομματικών και άλλων φορέων που καταδικάζουν τη στάση του Λυκειάρχη του 2ου Λυκείου Κιλκίς Αναστάσιου Χονδροματίδη

Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2016 18:49

Μονόδρομος η υπαναχώρηση

Γράφτηκε από τον

Μονόδρομος η υπαναχώρηση
Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα η στάση της διοίκησης του δήμου Κιλκίς αναφορικά με την τύχη των 53 συμβασιούχων. Με το νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση ο Δήμος Κιλκίς υποχρεούται να ανανεώσει τις συμβάσεις τους για έναν ακόμη χρόνο. Ωστόσο, υπάρχει η πολλάκις διακηρυγμένη θέση του Δημάρχου Δ. Σισμανίδη ότι ο ίδιος δεν θα υπογράψει την ανανέωση και είναι εντελώς αντίθετος με τη ρύθμιση αυτή.

Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2016 21:20

Πως τα φέρνει η ζωή!

Γράφτηκε από τον

Πως τα φέρνει η ζωή!
Τη δεκαετία του ’80, όταν το τότε στέλεχος του ΚΚΕ, Νίκος Κοτζιάς, μιλούσε στις πανεπιστημιουπόλεις, τα φοιτητικά αμφιθέατρα αναστέναζαν, κατακλύζονταν από φοιτητές, όχι μόνο του ΚΚΕ.
Ο Νίκος Κοτζιάς και ο Μίμης Ανδρουλάκης ήταν τότε τα νεαρά στελέχη της αριστεράς που γοήτευαν τους νέους. Εκπληκτικοί ρήτορες, μαχητικοί κατά του συστήματος και των ρεφορμιστών, επαναστάτες με τα όλα τους…

Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2016 20:24

Θα μας πνίξουν τα σκουπίδια

Γράφτηκε από τον

Θα μας πνίξουν τα σκουπίδια
Εδώ κι ένα χρόνο από τον ΦΟΔΣΑ Κ. Μακεδονίας είχαν δεσμευτεί -και επισήμως διακηρύξει- πως θα προκηρύξουν την κατασκευή δεύτερου κυττάρου στον ΧΥΤΑ Κιλκίς για να καλυφθούν οι ανάγκες του δήμου Κιλκίς, καθώς ο κορεσμένος ήδη ΧΥΤΑ λειτουργεί με …ενέσεις.

Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2016 20:30

Τώρα τρέχουν για τα εμβόλια των προσφύγων!

Γράφτηκε από τον

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Κ.Υ. Πολυκάστρου για τον εμβολιασμό των προσφύγων με την συμμετοχή στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ και του Ερυθρού Σταυρού Φινλανδίας, που διαμένουν στο Κιλκίς.
Όπως είχαμε αποκαλύψει μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιηθεί μόνο ο πρώτος εμβολιασμός του τριπλού στους πρόσφυγες των Κέντρων Φιλοξενίας του Χέρσου και της Νέας Καβάλας.

Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2016 22:35

Υπεύθυνη στάση

Γράφτηκε από τον

Θα θυμάστε τις - δυστυχώς όχι και τόσο- πρωτοφανείς δηλώσεις που έκανε ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος σε βάρος του Βέλγου πρωθυπουργού πριν κάμποσους μήνες. Η απαράδεκτη και πέραν πάσης δεοντολογίας αυτή εκτροπή κίνησε το ενδιαφέρον της Δικαιοσυνης, ο σχετικός φάκελος διαβιβάστηκε στη Βουλή και την περασμένη εβδομάδα συνέβη το απαράδεκτο: Οι βουλευτές ψήφισαν τη μη άρση της ασυλίας του κ. Νικολόπουλου, με δυο λαμπρές εξαιρέσεις από τη Ν.Δ. Τον ημέτερο Γιώργο Γεωργαντά και το βουλευτή Κεφαλογιάννη.

Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2016 22:15

Το γράμμα του νόμου...

Γράφτηκε από τον

Η σύλληψη μιας 24χρονης κοπέλας, γιατί μοίραζε ενημερωτικά φυλλάδια, για την πανελλαδική κατάληψη στα σχολεία, στην είσοδο του 2ου Λυκείου Κιλκίς, δεν είναι από αυτά που συμβαίνουν κάθε μέρα στο Κιλκίς. Το να οδηγείται στο αυτόφωρο μια νέα κοπέλα είναι από αυτά που δεν πρέπει να συμβαίνουν στο Κιλκίς, ούτε και σε κανένα σχολείο της χώρας.

Κυριακή, 06 Νοέμβριος 2016 21:05

Συνεδρίαση της …συγγνώμης!

Γράφτηκε από τον

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε γίνει …κόλαση με την αντιπαράθεση να χτυπά κόκκινο!
Προχθές, όποιος έπαιρνε το λόγο ζήταγε και μια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στην προηγούμενη συνεδρίαση.