Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, 1:37:14 μμ

Σχόλια

Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 23:00

Δίκαιη ανταλλαγή

Γράφτηκε από τον

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τους ιθαγενείς παράγοντες που επιθυμούν να προσφέρουν – όχι μόνο προφορικά- στον τόπο τους.
Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής – διακόσμησης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας επανακάμπτει, από φέτος θα δεχθεί 150 σπουδαστές και ήταν εκείνο που η διοίκηση του εδρεύοντος στις Σέρρες ΤΕΙ πρότεινε να ενταχθεί στο Κιλκίς ώστε να λειτουργήσει κι εδώ Σχολή.

Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 21:12

Mε το όπλο παρά πόδας Τσογγίδης και Βαφειάδης!

Γράφτηκε από τον

Όλα πια δείχνουν πως ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Σισμανίδης, απέκτησε μια ακόμη… αντιπολιτευόμενη παράταξη και μάλιστα την πιο ισχυρή.
Πρόκειται για τους μέχρι χθες συνεργάτες του, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Τσογγίδη και τον πρώην αντιδήμαρχο Κρουσσών Θεόδωρο Βαφειάδη. Και οι δύο ήταν πρωταγωνιστές στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και στην κριτική προς το δήμαρχο.

Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 22:17

Σταράτες κουβέντες για το ΤΕΙ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ούτε γκρινιάρηδες θέλουμε να είμαστε, ούτε άδικοι για να μειώσουμε την επιτυχή έκβαση της κυριακάτικης σύσκεψης για το ΤΕΙ Κιλκίς και τη μεταστέγασή του στο νέο κτήριο.

Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 23:40

Εύγε στο Θανάση Κουκάκη

Γράφτηκε από τον

Ζούμε σ’ έναν τόπο όπου η επένδυση στην Παιδεία και στην Εκπαίδευση δεν είναι από τις πλέον αγαπημένες και λαοφιλής επιλογές. Γιατί είναι από αυτά που δεν «πουλάνε», που δεν εντυπωσιάζουν και γιατί τ’ αποτελέσματα δεν είναι άμεσα εμφανή. Κι όπως όλοι γνωρίζουμε αυτή η χώρα δεν είναι για τα μακροχρόνια.

Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 20:56

Προς γνώσιν ...

Γράφτηκε από τον

Στην πόλη του Κιλκίς καταδικάσθηκε πολίτης για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος με ιδιαίτερο δόλο και επικινδυνότητα. Το δικαστήριο επέβαλε   ποινή φυλάκισης 3 μηνών.
Και δεν ήταν η μόνη καταδίκη.  Αλλοδαπός κάτοικος    του χωριού Άγιος Αντώνιος για το ίδιο λόγο καταδικάστηκε επίσης σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών.
Όσοι βρήκαν την εύκολη λύση της κλοπής ας έχουν υπόψιν τους ότι η ΔΕΗ αγρίεψε.

Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 20:19

Ούτε καν μελέτη… για το Δικαστικό

Γράφτηκε από τον

Για να αντιληφθείτε πως δουλεύει ή μας «δουλεύει» το δημόσιο, ιδού τι αναφέρουν τα σίνια των Κτηριακών Υποδομών» της εταιρείας δηλαδή στην οποία ανατέθηκαν οι μελέτες για το Δικαστικό.
Λένε οι ίδιοι: Τον Οκτώβριο του 2014 μας ανατέθηκε η μελέτη για το κτήριο της Μητρόπολης.

Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 21:05

Στα καζίνο όμως και με τα πόδια

Γράφτηκε από τον

Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ επισκεφθήκαμε τις τελευταίες ημέρες δυο φορές την περιοχή Ευζώνων-Ειδομένης όπου οι αγρότες έστησαν το μπλόκο τους.  Και διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασιν  δεκάδες άτομα να αφήνουν τα αυτοκίνητά τους και να περνούν με τα πόδια τα σύνορα για να επισκεφθούν τους ναούς της τύχης στη Γευγελή.

Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2017 20:53

Να τους έχει ο Θεός γερούς

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας της Βόρειας Ελλάδας η εξάρθρωση του κυκλώματος παρασκευής και διακίνησης νοθευμένων  ποτών  - στην πιάτσα αποκαλούνται «μπόμπες».
Είναι μια  χρόνια «πληγή» που απειλεί την υγεία των παιδιών μας (και τη δική μας) πέραν της πτυχής της ως οικονομικού εγκλήματος.

Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2017 20:46

70.000 παιδιά στα σχολικά γεύματα (Η ΟΥΝΡΑ ξανάρθε!)

Γράφτηκε από τον

Πανηγυρίζει η κυβερνητική «ΑΥΓΗ» η  πρωινή  εφημερίδα ντε της «αριστεράς», γιατί ξαναρχίζει το πρόγραμμα σίτισης μαθητών. 70.000 παιδιά λέει θα συμμετέχουν φέτος  στα σχολικά γεύματα.
Μου ήρθε στο μυαλό η ΟΥΝΡΑ (UNRA =United Nations Relief and Rehabilitation Administration). Θυμόμαστε όλοι των δεύτερων και τρίτων –ήντα τη «βοήθεια» που διένειμαν η κυβέρνησις, και οι βασιλείς σε συνεργασία με το παρακράτος της δεξιάς της υπαίθρου (ΜΑΥ, Τάγματα Ασφαλείας κ.λ.π.), αφού πρώτα μας γά----ν επί έτη.

Τετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2017 20:01

Ο Σίμος της Καλίνδριας

Γράφτηκε από τον

Είναι από τις ειδήσεις που χαιρόμαστε να τις ακούμε και να τις γράφουμε. Ο αγαπητός φίλος Μιχάλης Γαλανάκης από την Καλίνδρια ήρθε στα γραφεία των εφημερίδων μας για να μας μεταφέρει μια είδηση, μικρή και …ασήμαντη, αλλά τόσο μεγάλη, τόσο αξιόλογη.
Υπάρχει ένας αγαπητός πολίτης-κάτοικος της Καλίνδριας που το τελευταίο διάστημα, εθελοντικά και χωρίς να του το ζητήσει κανείς, έχει ρίξει πολύ δουλειά, κάνοντας αγνώριστα τα κοιμητήρια του μικρού χωριού. Καθάρισε με επιμονή μέσα κι έξω από τα κοιμητήρια, έκανε καινούργια την περίφραξή τους, με πολλές ώρες δουλειάς και χωρίς ούτε ένα ευρώ για τον κόπο του.
Ο λόγος, για τον αγαπητό σε όλους Σίμο Χαλυβόπουλο, που κατοικεί στην Καλίνδρια και πάντα προσφέρει στο χωριό και στην κοινωνία, αυτός και η οικογένειά του.
Εύγε του!