Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020, 6:54:15 πμ

Σχόλια

Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 23:58

Κουλουβάχατα

Γράφτηκε από τον

Αυτό θα πει τύχη. Εκεί που δεν σε υπολόγιζαν, να αποτελείς πια την πρώτη δημοτική ομάδα. Διότι με την προσχώρηση -υποθέτουμε ότι ο ίδιος υπέγραψε και δεν έβαλε το ...χεράκι του ο Νίκος Κωνσταντινίδης- του Παύλου Τονικίδη στον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα πια υπάρχουν δυο παρατάξεις με ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ στην κεφαλή και αν αθροιστούν οι σύμβουλοι... Αλλά πολλά "αν" χρησιμοποιήσαμε...

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 23:09

Οι διαπρέψαντες στην σιωπή και νυν λιονταρήδες...

Γράφτηκε από τον

Για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε:
Εδώ είναι οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ. Δημοσιεύουμε όσα θεωρούμε ενδιαφέροντα και υπηρετούν δημόσια αγαθά.
Παραμένουμε παγερά αδιάφοροι αν τα δημοσιεύματά μας "εξυπηρετούν" ή όχι τις προσωπικές μωροφιλοδοξίες τρίτων προσώπων, ιδιαίτερα εκείνων που παρέμεναν αμίλητοι και αδιάφοροι σε όσα τραγικά συνέβαιναν δίπλα τους επί πενταετίες και τετραετίες. Κι αποφάσισαν ξαφνικά να υψώσουν φωνή, τη ευγενή φροντίδι των γνωστών αργυρώνητων οσφυακαμπτών κάθε εποχής και κάθε εφήμερου ισχυρού.

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 12:45

Μεγαλεία ο Μηνάς και ο Θεόφιλος!

Γράφτηκε από τον

Στην εκδήλωση στην Ξάνθη, όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΝΑΝΛΗ, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος και ο τομεάρχης Θεόφιλος Τιρεκίδης, είχαν την χαρά να συναντήσουν δυο πρώην Πρωθυπουργούς, τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά. Μεγαλεία τα στελέχη μας!

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 10:52

Το Επιμελητήριο Κιλκίς τίμησε την ΑΛΟΥΜΥΛ

Γράφτηκε από τον

Τη μεγάλη κιλκισιώτικη βιομηχανία, ΑΛΟΥΜΥΛ, τίμησε η ηγεσία του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Χατζημλάδης, ο ατνιπρόεδρος Κώστας Βιολιτζής και το μέλος της διοικούσας επιτροπής Σωτήρης Τσέτος. Στη φωτογραφία καθώς συζητούν με τον πρόεδρο της ΑΛΟΥΜΥΛ, Γιώργο Μυλωνά.

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 09:31

Ξεχωρίζει και στην πολιτική και στην επιστήμη του

Γράφτηκε από τον

Τον έχουμε γνωρίσει μέσα από την έντονη πολιτική του δράση, όμως πρόκειται για ένα πρόσωπο με εξίσου έντονη επαγγελματική δραστηριότητα. Ο λόγος για τον Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και υποψήφιο Βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργο Αναστασιάδη ο οποίος έχει πλούσια εμπειρία στη σχεδίαση και υλοποίηση πετρελαϊκού εξοπλισμού σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι Τεχνικός Διευθυντής της μεγάλης Ελληνικής εταιρείας ΕΚΜΕ στη Θεσσαλονίκη καθοδηγώντας την ομάδα μηχανικών του τεχνικού τμήματος στη μελέτη και σχεδίαση μηχανολογικού εξοπλισμού για εξόρυξη, μεταφορά και διύλιση πετρελαίου.

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 21:29

Καμιά νύξη...

Γράφτηκε από τον

Κάηκε από το γάλα φυσάει και το γιαούρτι τώρα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Παύλος Θωμαΐδης. Με νωπή την ομοβροντία των επιθέσεων που δέχτηκε από τους συμβούλους της μειοψηφίας στη συνεδρίαση που διακόπηκε για να συνεχιστεί την επομένη με θέμα το οικόπεδο του Μύλου Σαμαρά και την ψηφοφορία επί πρότασης αναβολής σχετικά με την παρουσία-απουσία του κ. Δ. Δημητρίου, στην τελευταία συνεδρίαση για τους πρόσφυγες στο ξενοδοχείο "Πικρολίμνη" - που δεν ήρθαν ποτέ- αφού μίλησαν επί ώρες αρχηγοί παρατάξεων, σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων και πολίτες, πήρε το λόγο για τη δευτερολογία του ο Δήμαρχος Δ. Κυριακίδης:

Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 22:17

Κουνάει μαντήλι ο Παπακώστας

Γράφτηκε από τον

Οσονούπω, μαθαίνουμε, στέλνει χαιρετίσματα ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Παπακώστας και αποχωρεί από το συνδυασμό Τονικίδη.
Αναμείνατε λίαν προσεχώς επιστολή ανεξαρτητοποίησης, σύμφωνα με τις πάντα αξιόπιστες πηγές μας.

Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 09:57

Έκαναν την τύχη τους!

Γράφτηκε από τον

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Χατζηαποστόλου ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο για το περιεχόμενο της θυρίδας του δήμου στην Τράπεζα Πειραιώς: Κρατήστε την ανάσα σας:
600 μετοχές της πρώην ΠΑΕ Κιλκισιακός.
250 μετοχές ΑΝΚΙ του πρώην δήμου Κιλκίς.

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019 22:26

Περί δημογραφικής αλλοίωσης

Γράφτηκε από τον

Ανένδοτο αγώνα κηρύσσει στο ενδεχόμενο άφιξης νέων προσφύγων στις δομές φιλοξενίας των Σερρών ο δήμαρχος Αλ. Χρυσάφης. Επικαλείται ότι στο δήμο φιλοξενούνται ήδη 1300 πρόσφυγες και από την περαιτέρω αύξησή τους εγκυμονούνται κίνδυνοι για δημογραφική αλλοίωση του δήμου.
Μάλιστα. Σε ένα δήμο με πραγματικό πληθυσμό πάνω από 100.000 οι 1300 είναι πολλοί.

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 19:05

Ενεργοί πολίτες οι Τιρεκίδης και Σκαντζούρης

Γράφτηκε από τον

Θεόφιλος Τιρεκίδης και Δημήτρης Σκαντζούρης στην εκδήλωση Απελευθέρωσης της Αξιούπολης, που οργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα.
Δυο ενεργοί πολίτες, με όλη τη σημασία της έννοιας αυτής, και δυο αγαπητά στην κοινωνία πρόσωπα και όχι τυχαία.
Τιμούν πάντα με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις των φορέων του νομού μας και μπράβο τους.