Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 12:52:22 πμ

Σε 1,5 μήνα έχουμε εκλογές. Ας μην κρυβόμαστε άλλο από τα προβλήματα. Καιρός να λάβει καθείς τον ρόλο του. Πλησιάζει η ώρα της ατομικής ευθύνης. Και αυτός ο Κεμάλ... ρε Μάνο, μας έπεισες από τα μικράτα μας ότι «πρέπει να τον καληνυχτίσουμε και ότι τίποτε δε μπορεί να αλλάξει»

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 00:19

Υπάρχει κι ενα όριο!

Συντάκτης:

Ελάτε λοιπόν αγαπητοί μου υποψήφιοι και εν δυνάμει εκλεγμένοι! Ελάτε τώρα που γυρίζει! Επικαλούμαι την επιλεκτική σας ευαισθησία τώρα την προεκλογική περίοδο και περιμένω να ακούσω τις προτάσεις σας για λύση στο πρόβλημα των αδέσποτων.

Είναι ο καιρός να αποκτήσει τον πραγματικό της ρόλο και να γίνει ο βασικός άξονας της ανάπτυξης της χώρας.  Να είναι κοντά στον πολίτη και δίπλα του. Να προχωρά και να αναπτύσσεται παράλληλα με τον πολίτη με συνεχή ανατροφοδότηση και συνεχή αναβαθμιση και σχεδιασμο του στόχου της.

Γράφει η Άννα Νικολαΐδου, πολιτικός μηχανικός, υποψήφια διμοτικός σύμβουλος με την "Ενωτική Δύναμη" του Δημήτρη Τσαντάκη.

 

Ταύτην ἐποίησε τὴν ἀρχὴν τῶν σημείων Ἰησοῦς ἐν Κανᾷ τῆς Γαλιλαίας καὶ ἐφανέρωσε τὴν δόξαν αὐτοῦ, καὶ ἐπίστευσαν εἰς αὐτὸν οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ.

Η «αρχή των σημείων» αναφέρεται για πρώτη φορά στον γάμο στην Κανά της Γαλιλαίας όπου ο Ιησούς φανερώνει την Θεϊκή του φύση. Όσα θα ακολουθήσουν άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 19:24

Οι γερμανικές επανορθώσεις στο προσκήνιο

Συντάκτης:

=Η Βουλή των Ελλήνων την Τετάρτη, εξουσιοδότησε την ελληνική κυβέρνηση να διεκδικήσει από την Γερμανία τα χρεωστούμενα από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου,

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 19:52

Γιώργος Ηλιάδης : Ο χρόνος στην κλεψύδρα

Συντάκτης:

«Ο χρόνος στην κλεψύδρα διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών λιγοστεύει, καθώς απομένουν λιγότερο από δύο μήνες μέχρι την διενέργεια τους.
Σε αυτές οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν από μια πλειάδα υποψηφίων δημάρχων (πιθανότατα έξι) και ένα τεράστιο πλήθος υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 21:04

Αναστάσιος Αμανατίδης : Προσωπικά ενθυμήματα

Συντάκτης:

Ήταν νωρίς το βραδάκι, ένα ήσυχο καλοκαιρινό βράδυ του ’78 και στο γραφείο των ιατρών της Παθολογικής κλινικής, σε μέρα εφημερίας να βρίσκομαι με τον ακούραστο ειδικευόμενο γιατρό Νίκο Ξανθόπουλο, τον κατοπινό πετυχημένο παιδίατρο Κιλκίς.

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 20:14

Ανδρέας Μακρίδης : "Ραντεβού στη λίμνη"

Συντάκτης:

Ρίχνοντας μια ματιά στην ιστοσελίδα του δήμου Κιλκίς, εντύπωση μας έκανε η πρόσκληση προς τους δημότες για καθαρισμό της λίμνης Δοϊράνης την Κυριακή στις 14 Απριλίου. Το προσκλητήριο απευθυνόταν σε “εθελοντές, συλλόγους, φορείς και οικολογικές οργανώσεις”, οπότε είχε ενδιαφέρον να μετρήσουμε τις αντιδράσεις της τοπικής μας κοινωνίας. Πόσοι θα έδιναν το “Ραντεβού στη λίμνη”;

Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 21:07

Ψηφίζεις άτομα, όχι μόνο κόμματα!

Συντάκτης:

Υπογράφουν: Νικολοπούλου Αναστασία, Δικηγόρος ΕΚΠΑ και Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος.

 

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις ερχόμενες τριπλές εκλογές. Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από ανακοινώσεις υποψηφίων για δήμους, περιφέρειες και ευρωκάλπη. Κυκλοφορεί μια έντονη <<φήμη>> ότι ένας στους τέσσερις Έλληνες τον ερχόμενο Μάιο θα είναι υποψήφιος για κάποια θέση. Κάθε σοι, ένας υποψήφιος.