Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 6:10:39 πμ

Διάφορα Αθλήματα

Ποδηλατικοί αγώνες σε Μουριές και Κιλκίς προγραμματίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο με διοργανωτική ευθύνη της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης, ενταγμένοι στο πρωτάθλημα δρόμου Μακεδονίας – Θράκης.

Με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, από τη Ρόδο, που ανέβηκε στο βάθρο του νικητή με τον έμπειρο αναβάτη της Παντελή Σαλονικιό στην κατηγορία των ενηλίκων, μέχρι την Κέρκυρα, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, το Κιλκίς και τη Θάσο πραγματοποιήθηκε στο ‘’Ράντσο’’ από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς το πρωτάθλημα Ελλάδας Ιππικής Αντοχής το διήμερο 11 και 12 Ιουνίου.

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 17:19

Αντίο φίλε, Αλέκο

Συντάκτης:
Ο Αλέκος Τσιώτσιος, αγάπησε με ιδιαίτερο πάθος το μπάσκετ και αποτέλεσε τον πατριάρχη της κατερινιώτικης καλαθοσφαίρισης αφού με τη τεράστια συμβολή του έβαλε τα θεμέλια όχι μόνο για την δημιουργία της ΕΚΑΣΚΕΔΥΜ αλλά και για την ανάπτυξη του αθλήματος σε ολόκληρη την Κεντροδυτική Μακεδονία.

Κλήση αγοριών στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ε.Ο.Κ.

Την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 6:00 μ.μ.θα πραγματοποιηθούν οι 1οι Σχολικοί Αγώνες Δρόμου Παλαιού Αγιονερίουτους οποίους διοργανώνει το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Π. Αγιονερίου μαζί με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, με τη συνδρομή του ΑΠΣ Ατρόμητος, του Δήμου Κιλκίς, του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς και του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, καθώς και τη στήριξη αρκετών υποστηρικτών - χορηγών.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς, ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2015. Αποτελείται από μια παρέα ανθρώπων που τους ενώνει η  αγάπη για το τρέξιμο. Αυτή η κοινή αφετηρία αποτελεί μια συλλογική διέξοδο έκφρασης.

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 18:21

Άρωμα Κιλκίς στον τελικό της BASKET LEAGUE

Συντάκτης:

Η μεγαλύτερη επιτυχία του συνδέσμου διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κιλκίς έρχεται με τον ορισμό του μέλους του και γενικού γραμματέα της ΟΔΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Παντελή ως κομισάριος στον πρώτο τελικό της BASKET LEAGUE το Σάββατο και ώρα 21:00 μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. 

Λόγω τεχνικών αδυναμιών της διοργανώτριας αρχής αποσύρεται από το πρόγραμμα των ‘’Ελευθερίων’’ και δε θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου το Φεστιβάλ Μικτών Πολεμικών Τεχνών. 

Στις 28 Μαΐου 2022 διοργανώθηκε η βραδιά επίλεκτων αθλητών πυγμαχίας και kick boxing ‘Who is next’ στην Καβάλα. Η συμμετοχή από αθλητές-ριες επιπέδου από σωματεία και προπονητές με εμπειρία ανέβασε το αγωνιστικό επίπεδο ώστε ως διοργάνωση να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ένα ring με όλες τις προδιαγραφές, με απόλυτη επαγγελματική συμπεριφορά και την παρουσία τοπικών παραγόντων.

Στάθης Κυριακίδης (ΠΑΟΚ Κρηστώνης): "Mας κλέψαν τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών, της διοίκησης και του κόσμου".