Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020, 3:24:04 μμ

Πασχαλινές ευχές από τον Αντιδήμαρχο Κιλκίς Κώστα Πουντζουκίδη.

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020 11:12

Πασχαλινές ευχές από την ΕΠΣ Κιλκίς

Συντάκτης:

Πασχαλινές ευχές από την ΕΠΣ Κιλκίς

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα και η ανθρωπότητα, η ευγνωμοσύνη και η συμπαράσταση προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι και πρέπει να είναι στις σκέψεις αλλά και στις ενέργειες όλης της κοινωνίας μας.

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 15:39

"Χώμα" Κιλκίς - Οι αξίες μας

Συντάκτης:

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις αξίες του αθλητισμού ο αθλητικός σύλλογος ΧΩΜΑ Κιλκίς ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημάρχου μας κ. Κυριακίδη Δημήτρη.
Ο σύλλογος μας παρέδωσε σε μια όχι μόνο συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνηση τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση των συμπολιτών μας που πλήττονται από την φτώχεια.

Σύμφωνα με το νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχουν ξεκινήσει οι μεταρρυθμίσεις για την  νέα δομή των πρωταθλημάτων, που προς το παρόν διεκόπη η υλοποίησή της, λόγω της κατάστασης που επικρατεί.                                  Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές μεταρρυθμίσεις  που ξαναγύρισαν στο σημείο μηδέν, διότι  δεν είχαν σημαντικά αποτελέσματα.

Το άγχος είναι η φυσιολογική γνωστική και σωματική αντίδραση σε μια αντιλαμβανόμενη απειλή. Ερευνητικά δεδομένα δείχνουν ότι ένα ποσοστό άγχους είναι βοηθητικό και δρα ως πηγή ενεργοποίησης και δημιουργίας. Ένα αυξημένο ποσοστό όμως άγχους αποτελεί εμπόδιο στο να εξελιχθούμε και κυρίως να είμαστε ο εαυτός μας.
Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 22:04

Δωρεά του ΓΑΣ Κιλκίς στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Συντάκτης:

Εκατό μάσκες προσέφερε, με την μορφή δωρεάς, ο ΓΑΣ Κιλκίς, στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, ώστε να ενισχυθεί το σύστημα υγείας.
Η ανάρτηση του συλλόγου:

Κούπα Κιλκίς: Τη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας, τη βιώνουμε όλοι μας λίγο πολύ με τον ίδιο επίπονο τρόπο, μια περίοδος ωστόσο που είναι ακόμα δυσκολότερη για κάποιους συμπολίτες μας. Για αυτούς  που ένα πιάτο φακές, ένα κουτί μακαρόνια ή ένα αντισηπτικό δεν είναι καθόλου αυτονόητα, στην δική τους σκληρή καθημερινότητα. Για ανθρώπους που χρειάζονται τη συμπαράσταση των υπολοίπων για να ανταπεξέλθουν.

Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα που συμμετείχε στον 1ο διεθνή διαδικτυακό διαγωνισμό Καράτε Κάτα της International Budokai Union Kyodokyokushin με 3 αθλητές.

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 19:45

Kinesis Gym Live Fitness TV μέσω facebook

Συντάκτης:
Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στις οδηγίες και τις υποδείξεις των ειδικών,  #ΜΕΜΟΥΜΕΣΠΙΤΙ. Με μεγαλύτερο όμως αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους εσάς που μας επιλέξατε και συνεχίζετε να μας επιλέγετε όλα αυτά τα χρόνια αναδεικνύοντας  το KINESIS GYM ως leader στο χώρο του fitness και της μαζικής άθλησης στην πόλη μας, θεωρούμε ότι έχουμε την υποχρέωση να πάμε ένα βήμα παρακάτω, να βρούμε νέους τρόπους, νέα κίνητρα και ιδέες, για άθληση μέσα στο σπίτι μας για όσο διαρκέσουν οι περιορισμοί.