Quantcast
Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023, 1:53:18 πμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Η οικογένεια του ΑΤΛΑ, καλωσορίζει με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς τον Γιώργο Δερέκη, πρόσωπο στο οποίο ελπίζει, πως με την προπονητική του καθοδήγηση, θα πετύχει όλους τους στόχους της επόμενης χρονιάς. Ο κ. Δερέκης, που προέρχεται από τον Μυγδονιακό, αποτελεί το νέο απόκτημα του ΑΤΛΑ, και θα προπονεί όλα τα γυναικεία τμήματα. Περισσότερες λεπτομέρειες σε επόμενο δελτίο.

Στο δημοτικό στάδιο της Γουμένισσας διεξήχθη φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των  βετεράνων της Γουμένισσας και των βετεράνων του ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΌ ΣΚΟΠΌ με όλα τα αστέρια του παρελθόντος.

Η χρυσή παράδοση επιτυχιών των αθλητών ρίψεων του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών συνεχίστηκε και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ 18 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουλίου στην Πάτρα.

Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 10:51

Αλέξανδρος Κιλκίς: Η Κολύμβηση είναι εδώ

Συντάκτης:

«Παπάκια» και «Δελφίνια» μπαίνουν καθημερινά στις πισίνες, και τα μαθήματα Κολύμβησης δίνουν και παίρνουν στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς. Τρεις προπονητές εισέρχονται στο νερό μαζί με τα «Παπάκια» καθοδηγώντας τα να φτάσουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο εκμάθησης, που θα τα «οδηγήσει» στα «Δελφίνια». Εκεί οι προπονητές μας τους «μεταλαμπαδεύουν» τις γνώσεις τους και ξεκινούν την εκμάθηση των βασικών στυλ.

Κάθε μέρα μπορείτε να πραγματοποιείτε την δική σας εγγραφή στην Γραμματεία του Συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο 23410 70313!

Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 19:03

Μοναδικό θέαμα στο 1ο Endurance Challenge στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Η ειδικά διαμορφωμένη πίστα της Αργυρούπολης χώρεσε τον ενθουσιασμό των αθλητών  του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χθεσινή διοργάνωση του 1ου Endurance Challenge. Με προνόμιο την πανοραμική θέα της περιοχής οι επισκέπτες και οι φίλοι του αθλήματος απόλαυσαν ένα συναρπαστικό θέαμα των cross cars με επιδέξιους χειρισμούς στις ανηφορικές και κατηφορικές διαδρομές από βιρτουόζους του είδους, δεκαπέντε πρωταθλητές οδηγούς που έλαβαν μέρος στους αγώνες.

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 22 Ιουνίου την διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Πολυκάστρου (ΑΕΠ) ανέλαβε νέος πρόεδρος ο Παναγιώτης Γκουντενούδης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σαράντα πέντε αθλητές ιππασίας από το Κιλκίς, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και τις Σέρρες δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά ανάπτυξης υπερπήδησης εμποδίων και ιππικής δεξιοτεχνίας, που πραγματοποιήθηκε στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ‘’Ράντσου’’ Κιλκίς, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Έπαιξαν μπάλα χωρίς να πολυνοιάζονται για τις αθλητικές επιδόσεις των ομάδων τους γιατί το κίνητρό τους δεν ήταν η επικράτηση αλλά ο προπονητής τους στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα ποδοσφαιρικά παιχνίδια.

Ο Παύλος Κοραϊδης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο του χθεσινού φιλικού αγώνα των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΕΠΣΚ και των επίλεκτων,που δόθηκε μετά από δύο αναβολές λόγω κακών καιρικών συνθηκών, στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Στις 28/6/2023 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του ποδοσφαιρικού συλλόγου ΑΠΟΛΛΩΝ Ευρωπού και ύστερα από ψηφοφορία αναδείχτηκε η νέα διοίκηση, η οποία συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μουτσάκης Γεώργιος 

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λάμπρου Κωνσταντίνος 

Με αίσθημα χαράς και ευγνωμοσύνης το Διοικητικό Συμβούλιο του Κιλκισιακού ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Οι κάρτες ισχύουν για όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.