Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, 1:40:52 μμ

Έτοιμη να ξεκινήσει την προετοιμασίας της, είναι η Ανδρική Ομάδα του Κιλκισιακού.

Οι παίκτες μαζί με το προπονητικό τιμ θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν, την Πέμπτη 20 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν οι εξής φιλικοί αγώνες:

Από την Δευτέρα ως την Παρασκευή, πρωί και απόγευμα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των Τμημάτων Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Στην μικρή πισίνα παίρνουν θέση τα «Παπάκια». Παιδιά που έχουν για πρώτη φορά επαφή με το νερό, μαθαίνουν τις βασικές κινήσεις από τους εκπαιδευτές που βρίσκονται συνεχώς μαζί τους, και τους διδάσκουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν.

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 11:27

Επίπονη η προετοιμασία της Αναγέννησης Πλαγιάς

Συντάκτης:

Στα αμιγώς θέματα της προετοιμασίας, οι ποδοσφαιριστές έχουν εισέλθει στην τρίτη εβδομάδα και η δουλειά η οποία γίνεται σε καθημερινή βάση, στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Πλαγιάς, είναι πολύ ουσιαστική και κοπιαστική.

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 10:46

Επιστροφή του Σωκράτη Δήμα στην ΚΟΥΠΑ Κιλκίς

Συντάκτης:

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ο Σύλλογος ΚΟΥΠΑ Κιλκίς  ανακοινώνει την «επιστροφή του προπονητή ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΗΜΑ στο μπάσκετ του Κιλκίς σαν άμεσος συνεργάτης στην Ακαδημία μας, αποδεικνύοντας έτσι την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε κάθε χρόνο για να βελτιωνόμαστε και να προσφέρουμε στους αθλητές και στις αθλήτριες μας τις ιδανικότερες συνθήκες να παίξουν, να χαρούν και να διασκεδάσουν με το αγαπημένο μας άθλημα, μια υπόσχεση που δώσαμε άλλωστε πριν από τέσσερα χρόνια με την δημιουργία της Ακαδημίας μας.

Με τα χρώματα της Αναγέννησης Πλαγιάς συμφώνησε και θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 στο πρωτάθλημα της γ' εθνικής κατηγορίας και ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΜΑΛΙΔΗΣ.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Παλαιό Γυναικόκαστρο που πέρυσι ανήκε στην ομάδα του Εθνικού Λαγυνών θα έχει την χαρά φέτος να βρίσκεται κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική στέγη με τον αδερφό του Γιώργο Αμαλίδη ο οποίος θα υπερασπίζεται την εστία της Πλαγιάς (έχει ανακοινωθεί η ένταξη του στο Πλαγιώτικο ποδοσφαιρικό συγκρότημα πριν μερικές ημέρες).

Κατά την τελευταία συνεδρίαση της 3ης Αυγούστου 2020 του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Κιλκίς, υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους  ο Πρόεδρος Δαμιανίδης Χαράλαμπος και το μέλος Παπακώστας Κωνσταντίνος. Ως εκ τούτου, και για την εύρυθμη λειτουργία της ΕΠΣ Κιλκίς προκηρύσσονται συμπληρωματικές εκλογές για την αναπλήρωση των δύο τακτικών  και πέντε αναπληρωματικών μελών.

Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 20:46

Ο δήμος Παιονίας συγχαίρει «Αλέξανδρο» Αξιούπολης

Συντάκτης:

Η διοίκηση του Δήμου Παιονίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές της ομάδας Παίδων του Αθλητικού Συλλόγου Αλέξανδρος Αξιούπολης για την σπουδαία συμμετοχή τους στο final 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, κάνοντας υπερήφανη όλη την τοπική κοινωνία.

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 10:33

Τα νέα του Αλέξανδρου Κιλκίς (3-8-2020)

Συντάκτης:

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και Αλέξανδρος Κιλκίς είναι δύο έννοιες συνυφασμένες! Οι εγγραφές ξεκίνησαν και για την Αγωνιστική Περίοδο 2020-2021 γα παιδιά γεννηθέντα από 2004-2015, ενώ ο Αλέξανδρος παρέχει ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή για τους γεννηθέντες το 2016.

Η πόλη μας, το Κιλκίς, ο τόπος μας και οι άνθρωποι του, αποκτούν το πρώτο κλειστό Κολυμβητήριο. Με 25άρα υπερσύγχρονη πισίνα προδιαγραφών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το νέο Κολυμβητήριο αναμένεται να είναι ένα από τα καλύτερα κολυμβητήρια της χώρας μας.

Ο 17 χρονος αθλητής του «Αίαντα» Κιλκίς, Δημήτρης Παυλίδης, διέπρεψε για ακόμα μία φορά στο στάδιο  Αλκαζάρ της Λάρισας την Κυριακή 26/07/2020, «προσγειώνοντας» τον δίσκο στα 60,62μ. και κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην Κατηγορία Παίδων.

Η συνολική του επίδοση και αγωνιστική του πορεία, «προοικονομούν» σημαντική εμφάνιση και διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που ακολουθεί, οι αγώνες του οποίου θα πραγματοποιηθούν 1 και 2 Αυγούστου 2020, στο Δημοτικό Στάδιο Ιωαννίνων.