Quantcast
Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023, 1:35:06 μμ

Τοπικά Πρωταθλήματα

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 15:30

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δυτικός Ομιλος "Αλλαγή …φρουράς"

Συντάκτης:

Έχασε το Χωρύγι στην Τούμπα και έχασε μαζί και την πρωτιά καθώς την ευκαιρία δεν άφησε αναξιοποίητη το Πολύπετρο που πέρασε νικηφόρα από το Πολύκαστρο. Πλησίασε έτσι παραμένοντας στην Τρίτη θέση και το μεταλλικό που επιβλήθηκε του Ν. Γυναικοκάστρου.

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 15:25

Γ’ κατηγορία: "Μαζεύτηκαν πολλοί"

Συντάκτης:

Φρέναρε με ισοπαλία στις Μουριές ο Βαπτιστής και παρότι προηγείται ακόμα, είδε τους διώκτες του να περισσεύουν να να συνωθούνται σε απόσταση ενός βαθμού (Πλατανιά και Κεντρικό) ενώ τρεις και τέσσερις βαθμούς διαφορά έχουν άλλες τέσσερις ομάδες.
Όλα αυτά προοιωνίζονται ένα – και στην γ’ κατηγορία- ενδιαφέρον πρωτάθλημα με αβέβαιη την έκβαση.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής
Πυργωτό – Μεσσιανό 0-3     
Μουριές -Βαπτιστής   1-1   
Κεντρικό - Άσπρος      3-2
Κ.Απόστολοι  -Μυριόφυτο   3-0   
Ίσωμα -ΑΟ Καστανιών    4-6    
Πλατανιά -ΠΑΙΟΝΕΣ Αξ   3-1    
ΡΕΠΟ ΗΡΑΚΛΗΣ Κοιλαδίου

Η ΕΠΌΜΕΝΗ (10Η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ
Μεσσιανό -     Μουριές       
ΑΟ Καστανιών    -  Κοιλάδι      
Βαπτιστής  -   Πλατανιά      
Μυριόφυτο -    Άσπρος      
ΠΑΙΟΝΕΣ Αξ. -Κεντρικό      
Κ.Απόστολοι     - Ίσωμα        
ΡΕΠΟ ΘΡΑΚΙΚΟΣ Πυργωτού

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 15:05

Α10 κατηγορία ; Η Σπίθα κατέκαψε την ΑΕΠ

Συντάκτης:

mpalaΠοιος να το έλεγε πως θα ερχόταν μέρα που η ένδοξη ΑΕΠ, με πολυετή παρουσία σε μεγάλα σαλόνια, θα ηττάτο- καλύτερα θα συντρίβονταν- από την άσημη Σπίθα Κορομηλιάς.. Κι όμως συνέβη. Το περασμένο Σάββατο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής σημειώθηκε ένα σκορ (κυρίως) που προκαλεί τεράστια εντύπωση. Η ΕΑΕΠ ηττήθηκε με πέντε τέρματα από την Σπίθα μέσα στην Κορομηλιά.

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 15:04

Α’ Κατηγορία: Νίκησαν οι τέσσερις πρώτοι

Συντάκτης:

Η κορυφαία τετράδα, άλλος εύκολα, άλλος δύσκολα κατάφεραν να κερδίσουν και να διατηρηθούν στο βαθμολογικό ρετιρέ της α’ κατηγορίας. Ξεχώρισε βέβαια η εκτός έδρας επιτυχία με το ευρύ 1-4 του Μαυρονερίου. Επτάλοφος και Αργυρούπολη που ακολουθούσαν το γκρουπ των πρωτοπόρων έχασαν έδαφος μετά τις ήττες τους στις Μάνδρες και στη Βάθη..

Η δεύτερη ισοπαλία στην οποία υποχρεώθηκε ο Ποντιακός Αγίου Χαραλάμπου, αυτήν την φορά στη Βάθη, ψαλίδισε τη διαφορά του από τους διώκτες του, Ολυμπιακό Γαλλικού που πέρασε από το Γερακαριό και την Ευκαρπία που νίκησε τον Άγιο Αντώνιο.

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 15:00

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΔΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ "Αποσπάστηκαν οι δυο"

Συντάκτης:

Χωρύγι και Πολύπετρο με τις νίκες τους επί του Μεταλλικού και ντου Ανθοφύτου αποσπάστηκαν από τη Νεότητα που ηττήθηκε στο ντέρμπι και έχασε έδαφος.
Ο Μ. Αλέξανδρος Κιλκίς με την εκτός έδρας επιτυχία του στη Στέρνα αναρριχήθηκε στις ψηλές θέσεις του πίνακα. ΟΙ Εύζωνοι έκαμψαν την αντίσταση του Π. Γυναικοκάστρου και ξεκόλλησαν από τα χαμηλά, όπου βέβαια πρωταγωνιστούν με τη συνδρομή και της περσινής χασούρας το Αξιοχώρι και η Στέρνα.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Χωρ. -  ΝΕΟΤΗΤΑ Μεταλ.    2-0  
ΕΘΝΙΚΟΣ Γοργ. -  ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.Βρύσης    3-1  
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚ. Πολυπ. -  ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ανθ.3-0   
ΔΟΞΑ Π.Γυναικ. -  ΕΥΖΩΝΟΙ Ευζώνων   0-3   
ΑΞΙΟΣ Αξιοχωρίου - ΑΙΑΣ Πολυκάστρου    1-4  
ΑΟΚ Πολυκάστρου - ΠΑΙΩΝ Τούμπας   0-0   
ΣΤΕΡΝΑΪΚ.Μ.Στέρ. - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔ. Κιλκίς 1-3

Η επόμενη (11η) αγωνιστική
ΝΕΟΤΗΤΑ Μεταλ.     ΔΟΞΑ Π.Γυναικοκάστρου      
ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.Βρύσης     ΣΤΕΡΝΑΪΚΟΣ Μ.Στέρ.
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς     ΕΘΝΙΚΟΣ Γοργ.
ΠΑΙΩΝ Τούμπας     ΚΕΡΑΥΝΟΣ Χωρυγίου      
ΑΙΑΣ Πολυκάστ.     ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Πολυπ.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ανθοφύτου     ΑΟΚ Πολυκ.
ΕΥΖΩΝΟΙ Ευζώνων     ΑΞΙΟΣ Αξιοχωρίου

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 14:57

Γ’ κατηγορία: Μόνος ο Βαπτιστής

Συντάκτης:

Η Δόξα Βαπτιστή αποχωρίστηκε τον Ηρακλή Κοιλαδίου από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα καθώς με την νίκη της επί των Κ. Αποστόλων αξιοποίησε το δώρο της Πλατανιά;ς που απέσπασε, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ισοπαλία μέσα στο Κοιλάδι. Σπουδαία επιτυχία και του Κεντρικού στις Καστανιές και συμβαδίζει τώρα με τους Παίονες Αξιούπολης, που νίκησαν επίσης τις Μουριές, στην 4-5 θέση του πίνακα.

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 12:08

Γ’ κατηγορία: "Ασανσέρ στην κορυφή"

Συντάκτης:

 

Οτρίτος πέρασε πρώτος, ο πρώτος έμεινε πρώτος αλλά απέκτησε συγκάτοικο τον μέχρι πρότινος τρίτο, με ένα λόγο η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Τρίτη κατηγορία μεταβλήθηκε σε ασανσέρ με τις ομάδες της κορυφής να αλλάζουν ορόφους κάθε αγωνιστική.

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 12:05

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ανατολικός όμιλος "Πόντια κανόνια"

Συντάκτης:
Το νέο στραβοπάτημα του Ολυμπιακού Γαλλικού άνοιξε την βαθμολογική ψαλίδα που τον χωρίζει από τον προελαύνοντα Ποντιακό Αγίου Χαραλάμπου που βρήκε τον άτυχο Διπόταμο και του έριξε άλλη μια εξάρα μετρώντας ήδη «ενός δέοντος τεσσαράκοντα» τέρματα στο ενεργητικό του.
Στο βαθμό πλησίασε τον Ολυμπιακό η Ευκαρπία με την εκτός έδρας επιτυχία της επί του Μελανθίου. Χωρίς βαθμό πάντα ο Διπόταμος.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Με νίκες και μάλιστα ευρείες προχώρησαν οι τρεις ηγούμενοι του βαθμολογικού πίνακα. Το Χωρύγι με εξάρα, το Πολύπετρο με εφτάρα και το Μεταλλικό με τριάρα. Από κοντά και το Ανθόφυτο που επίσης νίκησε ενώ στην ουρά το Αξιοχώρι και η Στέρνα πληρώνουν και  τις περσινές «αμαρτίες» τους

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής