Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020, 2:47:55 μμ

Αυτοδιοίκηση

Την Τετάρτη 23  Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος και η διοίκηση του δήμου Παιονίας  παρουσίασαν στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του δήμου το τεχνικό πρόγραμμα   που θέτουν προς διαβούλευση για το 2021 στην αντίστοιχη επιτροπή  η οποία πρόκειται να  συνεδριάσει στις 24 Σεπτεμβρίου, καθώς  και στο δημοτικό συμβούλιο που θα ακολουθήσει.

Ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε τη λίμνη, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη των έργων που γίνονται για την περιβαλλοντική αποκατάσταση και την ανάδειξη της Δοϊράνης, που αποτελεί από τους σημαντικότερους φυσικούς πόρους της Κεντρικής Μακεδονίας.

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη και της Περιφερειακής Συμβούλου Νατάσας Σωτηριάδου, ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε από τα στελέχη των Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, που έχουν την εποπτεία των εργασιών, συνολικά για τις παρεμβάσεις, που χωρίζονται σε δυο επίπεδα, στον εκτεταμένο καθαρισμό της λίμνης και στην ανάπλαση της παραλίμνιας περιοχής.

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 09:41

Ομορφαίνουν οι παιδικές χαρές της Αξιούπολης

Συντάκτης:

Ομορφες, ασφαλείς και σύγχρονες γίνονται οι παιδικές χαρές της Αξιούπολης, με τη φροντίδα του δήμου Παιονίας και της Τοπικής Κοινότητας.

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή της Παιδικής Χαράς στην οδό Τραπεζούντος και ξεκίνησε η ανακατασκευή της Παιδικής Χαράς της οδού Κιλελέρ.

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 09:15

Διακοπές υδροδότησης στο Κιλκίς (22-9-2020)

Συντάκτης:

Για τις διακοπές υδροδότησης που παρατηρούνται στο Κιλκίς -περιοχή, Αγ. Τρύφωνα μεταξύ των οδών Φιλιππουπόλεως και Αμπέλων καθώς και σε τμήματα των οδών Ανατολικής Ρωμυλίας και Ροδόπης εκατέρωθεν της οδού Αγ. Τρύφωνα- η ΔΕΥΑΚ τονίζει σε ανακοίνωσή της:

Ενημερώνονται οι καταναλωτές του Κιλκίς που κατοικούν στις προαναφερθείσες οδούς ότι παρατηρήθηκαν συχνές διακοπές υδροδότησης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (22-9-2020)

Αναδιανομή προϊόντων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Κιλκίς ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Κιλκίς την ερχόμενη Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου από τις  09:00 έως τις 13:00  πίσω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ανδρέα Παπανδρέου 3). Στους δικαιούχους θα διατεθούν:

Επιστολή της “Λαικής Συσπείρωσης” προς τους Προέδρους των Δημοτικών Συμβουλίων Κιλκίς και Παιονίας για άμεση συνεδρίαση  με θέμα τα φλέγοντα ζητήματα που έχουν προκύψει στην  εκπαίδευση των παιδιών μας.

Με ποσοστό 50% των εκθετών, ανά κατηγορία πωλητών (παραγωγοί και επαγγελματίες) όπως ορίζει νεότερη κοινή υπουργική απόφαση, θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα επιβαλλόμενα μέτρα προστασίας έναντι του Covid – 19:

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (17-9-2015)

Την έξοδο του Δήμου Κιλκίς από το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω Covid -19 αξιώνει επιτακτικά ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης με παρέμβασή του στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.