Κυριακή, 9 Μαΐου 2021, 2:53:21 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 11:31

Δήμος Παιονίας: Σημεία τουριστικής προβολής και ενημέρωσης

Συντάκτης: Eidisis.gr

Σημεία τουριστικής προβολής και ενημέρωσης δημιούργησε ο δήμος Παιονίας και στις 4 έδρες των δημοτικών του ενοτήτων.

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 14:02

Εσύ τι πήρες;

Συντάκτης: Eidisis.gr

«Αδιέξοδος» για τα 2/3 των επιχειρήσεων το πρόγραμμα «Διέξοδος», το Κιλκίς στο 2,5%!

Η ορθή διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την διοίκηση του Δήμου Παιονίας.

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 και για περίπου δύο εβδομάδες.

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 13:07

Συνεργασία δήμου Παιονίας με τον δήμο Schwäbisch Gmünd της Γερμανίας

Συντάκτης: Eidisis.gr

Τηλεδιάσκεψη με στόχο την γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου μεταξύ των δημάρχων Κωνσταντίνου Σιωνίδη  Richard Arnold και των συνεργατών τους,  στην οποία συμμετείχε  και ο υφυπουργός του ομοσπονδιακού υπουργείου οικονομίας και ανάπτυξης της Γερμανίας Norbert Barthle.

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 10:41

Σιωνίδης: Υλοποιούμε με σχέδιο τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις

Συντάκτης: Eidisis.gr

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό τύπο κείμενο διαμαρτυρίας του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, που ψέγει την διοίκηση του δήμου και εμένα ως δήμαρχο διότι ο δήμος Παιονίας  απουσιάζει από την χρηματοδότηση που έλαβαν τα νησιά του  ανατολικού Αιγαίου με την απόφαση με αριθμό 15785 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ με αρ. φύλλου 5722 στις 24/12/2020.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (6-2-2016)

Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 19:49

Παρουσιάστηκε η μελέτη του δρόμου Γουμένισσας – Ευρωπού

Συντάκτης: Eidisis.gr

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης κάλεσε στο πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας τους εκπροσώπους της Αναπτυξιακής Νομού Θεσσαλονίκης (ΑΝΕΘ) προκειμένου να ενημερώσουν τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Γουμένισσας και Ευρωπού και τους δημοτικούς συμβούλους των δύο δημοτικών ενοτήτων για την πρόοδο της μελέτης και της ωρίμανσης του έργου «Βελτίωση Αγροτικής οδού Γουμένισσας – Ευρωπού δήμου Παιονίας» που η διοίκηση θα υποβάλλει προς έγκριση στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Όπως έχουμε ήδη αναφερθεί, λόγω του γεγονότος ότι τα Δημοτικά Συμβούλια γίνονται μονάχα διά περιφοράς, τα θέματα που λαμβάνουν χώρα στην ημερήσια διάταξη του κάθε Δ.Σ. δεν γίνονται γνωστά και γι αυτό αναγκαζόμαστε να γνωστοποιούμε τις θέσεις μας μέσω του τύπου είτε αυτός είναι ηλεκτρονικός είτε έντυπος.

Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 11:12

Εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις από την Π.Ε. Κιλκίς στην Παιονία

Συντάκτης: Eidisis.gr

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα ασφαλτόστρωσης που είχε προκηρύξει για την περιοχή της Παιονίας η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, συνεχίζοντας έτσι τις εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις και βελτιώσεις σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού Κιλκίς.