Τρίτη, 13 Απριλίου 2021, 3:36:15 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Απολογισμός πεπραγμένων διοίκησης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2020 από τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Τον απολογισμό της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς για το έτος 2020, έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Βεργίδης, κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά, με τηλεδιάσκεψη, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021.

Μία προγραμματική δέσμευση της διοίκησης του δήμου Παιονίας, δρομολογείται με την υποβολή πρότασης στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ για την «προμήθεια συστημάτων υπόγειας αποθήκευσης απορριμμάτων».

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 13:52

Λειτουργία του ΚΕΠ Ευρωπού

Συντάκτης:

Από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 λειτουργεί κανονικά το ΚΕΠ Ευρωπού  στον χώρο του δημοτικού καταστήματος της Δημοτικής  Ενότητας Ευρωπού.

Σύμφωνα με το υλικό που επισήμως δημοσιοποίησαν ο Υπουργός και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, το νέο σύστημα ανάδειξης των Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών, σύμφωνα με τον aireto.gr, περιλαμβάνει τα κάτωθι:

Ενεργό ρόλο στις τοπικές υποθέσεις του Δήμου Κιλκίς αναλαμβάνει ο κ. Δημήτριος Τοπαλίδης ο οποίος ορκίστηκε σήμερα δημοτικός σύμβουλος ενώπιον του Δημάρχου Κιλκίς. 

Η  υπηρεσία καθαριότητος του δήμου Παιονίας  σε συνεργασία με ειδικό εξωτερικό συνεργείο, πραγματοποίησε   εκτεταμένο καθαρισμό σημείων στα οποία   συσσωρεύονται συσκευασίες φυτοφαρμάκων.   

Διανύουμε ήδη τον δεύτερο χρόνο της θητείας Σιωνίδη στο Δήμο Παιονίας αλλά αντί για μια αλλαγή επί τα βελτίω στην νοοτροπία της διοικήσεως όπως άλλωστε και μετ’ επιτάσεως επαγγελόταν ο νυν δήμαρχος, αυτό που οι δημότες μας βλέπουν είναι μια παρωχημένη αντίληψη διοίκησης σε όλα τα επίπεδα.

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 11:17

Τα καπάκια της ΔΕΥΑ Κιλκίς σε τρεις φάσεις…

Συντάκτης:

Τον περασμένο Οκτώβριο γράψαμε για τα πλαστικά και εύθραυστα πλακάκια της ΔΕΥΑ Κιλκίς: Οι φωτογραφίες από το κέντρο της πόλης (Μ. Φωτίου) είναι απολύτως εύγλωττες.