Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 12:27:02 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Θετική απάντηση έλαβε ο δήμος Παιονίας από το Ταμείο Εθνικής Άμυνας στο σχετικό αίτημα που υπέβαλε, προκειμένου να προχωρήσει η ανάπλαση   της Πλατείας 28ης Οκτωβρίου στο Πολύκαστρο (άνω πλατεία),  προϋπολογισμού 600.000€, όπου το Ταμείο έχει την κυριότητα.

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 14:46

Ανδρέας Βεργίδης: Τηρήστε τα μέτρα προστασίας

Συντάκτης:

Έκκληση για αυστηρή τήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού, απευθύνει – εκ νέου- με γραπτή δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-4-2021)

Την Τετάρτη 14 Απριλίου επισκεφτήκαμε την περιοχή της Μάχης του Ραβινέ, όπου βρίσκεται το στρατιωτικό μνημείο των πεσόντων σε αυτήν.

Μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας για την μεταφορά της λαϊκής αγοράς Γουμένισσας επί της οδού Καπεταν Γκόνου, ως Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γουμένισσας οφείλουμε να τοποθετηθούμε επί του θέματος.

Από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς, που κατοικούν μεταξύ των οδών:

  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 21η ΙΟΥΝΙΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ),

Τακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ με ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ [μέσω της πλατφόρμας e:presence.gov.gr], θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 16:22

Rapid tests στο Κιλκίς και τη Δευτέρα 12 Απριλίου

Συντάκτης:

Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) θα επαναληφθούν στο Κιλκίς από  κλιμάκιο του ΕΟΔΥ τη Δευτέρα 12 Απριλίου στην πλατεία Ειρήνης από τις 9:00 έως τις 14:00.

Η επίσκεψη του υγειονομικού κλιμακίου του ΕΟΔΥ γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς.

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Κιλκίς για το 2019-2023, που παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλκίς και βρίσκεται αυτήν την ώρα υπό διαβούλευση από τους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς, είναι μία αξιόλογη προσπάθεια του επιστημονικού δυναμικού του Δήμου που  επιχειρεί να αποτυπώσει τα στατιστικά και λειτουργικά δεδομένα της υπάρχουσας κατάστασης, καταγράφει τις ελλείψεις και τις αναγκαιότητες μιας αναπτυξιακής πορείας και τέλος διατυπώνει τον οραματικό σχεδιασμό για το προσεχές μέλλον.

Η απολύμανση στο δημόσιο χώρο προκρίνεται από το Δήμο Κιλκίς ως ενισχυτικό μέτρο στη διαρκή προσπάθεια προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της μετάδοσης της Covid – 19.