Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021, 4:05:01 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 13:24

Καθαρισμός δρόμου Γρίβας - Καστανερή

Συντάκτης:

Εργασίες αποκατάστασης σε πρανές επί της Επαρχιακής Οδού Γρίβας-Καστανερής, καθώς και απομάκρυνσης κατολισθήσεων, έγιναν τις ημέρες αυτές από το προσωπικό Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Συνεχίζοντας τις πραγματικά άστοχες ενέργειες της, η σημερινή διοίκηση του Δήμου Παιονίας, δημιουργεί προβλήματα εκεί όπου έπρεπε και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει επιλύσει και διαχειριστεί. Δεν μπορεί όμως να ξεφύγει από το παρελθόν της και κυρίως από τα προεκλογικά γραμματεία που ανέλαβε με υστεροβουλία και νιώθει την υποχρέωση να «ξοφλήσει» προς του ημετέρους.

Αποχαιρετούμε τον συνάδελφο, Δημήτρη Ταταρίδη, με βαθιά θλίψη αλλά και αγαλλίαση, γιατί ενώ δεν ζει πια ανάμεσα μας, αγωνίστηκε για να νικήσει η πραγματική ζωή, η ζωή με δικαιώματα, η ζωή με αξιοπρέπεια.

Την έγκαιρη προετοιμασία του Δήμου Κιλκίς αναφορικά με τη θωράκιση όλων των σχολικών του μονάδων με συστήματα πυροπροστασίας αντάμειψε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (13-1-2021)

Την Παρασκευή  8 Ιανουαρίου παρελήφθησαν τα πρώτα 3 οχήματα της υπηρεσίας καθαριότητος του δήμου Παιονίας που  θα αντικαταστήσουν  παλιά, ενεργοβόρα και ρυπογόνα αυτοκίνητα που βρίσκονται ακόμη σε λειτουργία.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (9-1-2021)

Ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης σχετικά με  την υποβολή της προς ένταξη πρότασης της ΔΕΥΑΠ δήλωσε:

«Η πρόταση που υπέβαλε  η ΔΕΥΑ Παιονίας στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης έγινε στο πλαίσιο της προγραμματικής μας δέσμευσης  για την ολιστική αντιμετώπιση του κεφαλαίου «ΥΔΡΕΥΣΗ» για τον δήμο Παιονίας και η υλοποίηση της θα δώσει άμεσα λύσεις στα θέματα  της απώλειας ύδατος, της επίτευξης παροχής επαρκούς και καλής ποιότητας πόσιμου νερού, της εξοικονόμησης ενέργειας  επιτυγχάνοντας παράλληλα και τον  τηλεέλεγχο – τηλεχειρισμό αντλιοστασίων και δεξαμενών. 

Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ με ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ [μέσω της πλατφόρμας e:presence.gov.gr], θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Η πανδημία του κορωνοϊού μας έχει φέρει αντιμέτωπους με μια καινούργια πραγματικότητα και με ανατροπές στη καθημερινότητα και το τρόπο ζωής μας, προκαλώντας πρωτόγνωρα συναισθήματα. Αυτά τα συναισθήματα μπορεί να είναι φόβος για τον εαυτό ή τα αγαπημένα πρόσωπα ως προς την εκδήλωση ή την έκβαση την ασθένειας, θλίψη, θυμός λόγω περιορισμού της ελευθερίας κινήσεων, άγχος και ντροπή.