Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 11:52:08 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 12:40

Rapid tests στο Κιλκίς την Παρασκευή 9 Απριλίου

Συντάκτης:

Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) θα διενεργήσει στο Κιλκίς κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, την Παρασκευή 9 Απριλίου στην πλατεία Λατσιών (πρώην πλατεία  Δημαρχείου) από τις 9:00 έως τις 14:00.

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 11:36

Δήμος Παιονίας: Πιστοποίηση Μονίμου Κατοικίας

Συντάκτης:

Ο δήμος Παιονίας  αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Κόμβου Υπηρεσιών govHUB που έχει δημιουργήσει το προηγούμενο διάστημα η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την ΑΑΔΕ και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, προσφέρει στους κατοίκους της Παιονίας μια νέα υπηρεσία.

Η κοινότητα Αξιούπολης για ακόμα μία χρονιά αποφάσισε να συλλέξει τρόφιμα για οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Η συλλογή θα ξεκινήσει αύριο 07/04 και θα ολοκληρωθεί την Μ. Τετάρτη 28/04 . Η συλλογή των τροφίμων θα γίνει στο κατάστημα του προέδρου της Κοινότητας Κ. Καλαβαζη ή και από το δικό σας χώρο έπειτα από επικοινωνία με τον Πρόεδρο.

Η Θράκη ήταν το πρώτο φρικιαστικό δοκιμαστήριο μιας καλά μελετημένης επιχείρησης κατά του Ελληνισμού της Ανατολής. Εκτελεστές του οι Νεότουρκοι, που σαν σήμερα το 1914, ανήμερα της λαμπρής γιορτής της Χριστιανοσύνης άνοιξαν τον κύκλο αίματος στα χωριά της Ανατολικής Θράκης με διωγμούς και βίαιες εκτοπίσεις πληθυσμών από τις πατρογονικές τους εστίες. Ήταν ένα Μαύρο,ένα Σταυρωμένο Πάσχα για τους Έλληνες της Θράκης που είχε δυστυχώς και συνέχεια με δολοφονίες, ομαδικές σφαγές, βασανιστήρια και με την εξόντωση πολλών ανθρώπων στα τάγματα εργασίας.

Ο Δήμος Κιλκίς ξανανοίγει το δημόσιο διάλογο για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων και με στόχο την προώθηση της υιοθεσίας τους διοργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή συνάντηση, την Πέμπτη 8 Απριλίου στις 19:00.

Η συζήτηση γίνεται με την συνεργασία και υποστήριξη της Αστυνομικής Διεύθυνσης, του Γενικού Νοσοκομείου, του Δασαρχείου, του Φιλοζωικού Συλλόγου, του Κυνηγετικού Συλλόγου και του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Κιλκίς.

Την πρόσληψη δύο υπαλλήλων προωθεί μέσω ΑΣΕΠ ο Δήμος Κιλκίς.Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 12μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, η οποία και δημοσιεύεται στα φύλλα της Τετάρτης των εφημερίδων, ΕΙΔΗΣΕΙΣ και ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.

Με αφορμή το δημοσίευμα των δύο μελών της αντιπολίτευσης που συμμετέχουν στην οικονομική επιτροπή του δήμου σχετικά με απαλλαγές τελών σε επιχειρήσεις λόγω της πανδημίας του covid 19, ενημερώνουμε τους δημότες για τις ενέργειες που έχει κάνει η διοίκηση του δήμου και οι υπηρεσίες του προς το σκοπό αυτό.

Απο τη ΔΕΥΑ Κιλκίς "ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς, που κατοικούν μεταξύ των οδών:

21η ΙΟΥΝΙΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ & ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙ ΜΕΧΡΙ Α’ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ,

Σύμφωνα με την  ανακοίνωση της Παρασκευής 2 Απριλίου 2021, του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ο δήμος Παιονίας   εισέρχεται στο επίπεδο Γ (πολύ αυξημένου κινδύνου) στον  χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη covid-19 , από το πρωί  του Σαββάτου 3 Απριλίου.

Σχετικά με την τοποθέτηση των δημοτικών συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας κ. Χρήστου Γκουντενούδη και Ιωάννη Αλίρη, για την λειτουργία των Ειδικών Σχολείων στο Δήμο μας: