Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021, 3:41:32 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 12:20

Επίσκεψη στα ΚΕΠ του Δήμου Κιλκίς με το rantevou.kep.gov.gr

Συντάκτης:

Ο Δήμος Κιλκίς ενημερώνει τους πολίτες ότι μπορούν να κλείνουν ραντεβού στην ψηφιακή πλατφόρμα  rantevou.kep.gov.gr για να επισκεφθούν το ΚΕΠ της επιλογής τους.

Η νέα ψηφιακή εφαρμογή είναι διαθέσιμη από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης  από την 1η Απριλίου.

Η φροντίδα για την καθαριότητα και ευπρέπεια των κοινόχρηστων χώρων της πόλης και των οικισμών είναι διαρκής έγνοια της Δημοτικής Αρχής.

 Καθαροί πρέπει να είναι και οι κάδοι που ως χώροι υποδοχής είναι επιβαρυμένοι από την τακτική απόρριψη των απορριμμάτων και εμποτισμένοι, ειδικά τους θερινούς μήνες, με βαριές οσμές. 

Παρουσίαση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Κιλτίδη:

Εκατόν δεκαοκτώ παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 3 Απριλίου η οποία συνεχίζει να λειτουργεί με το 50% της δύναμής της.

Ως προς τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς ισχύουν τα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς της Covid- 19 και οι υγειονομικές ρυθμίσεις αναφορικά με:

Αλλάζει ο χώρος όπου κάθε Σάββατο γίνονταν εδώ και πολλά χρόνια η λαϊκή αγορά της Γουμένισσας. Μέχρι σήμερα η λαϊκή της Γουμένισσας αναπτύσσονταν στην οδό Βενιζέλου, από την κεντρική πλατεία προς την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, είναι ο δρόμος που οδηγεί προς το Κιλκίς.

Ξεκίνησε  και προχωρά με ικανοποιητικό ρυθμό η κατασκευή του έργου «Αναπλάσεις διαμορφώσεις δημοτικών χώρων δημοτικής ενότητας Πολυκάστρου 2020», προϋπολογισμού 221.260 ευρώ, το οποίο αφορά δέκα σημεία της δημοτικής ενότητας.

Ο Δήμος Κιλκίς καλεί τις επιχειρήσεις που βρίσκονται εντός των διοικητικών του ορίων και τελούν υπό καθεστώς πλήρους αναστολής των δραστηριοτήτων τους, εξαιτίας της πανδημίας της Covid – 19, να καταθέσουν αίτηση απαλλαγής από την υποχρέωση καταβολής των δημοτικών τελών.

Το 2009 ξεκίνησε από την διοίκηση του Καποδιστριακού δήμου Ευρωπού και τον τότε δήμαρχο Ευθύμη Κουρτζανίδη η κατασκευή δημοτικής γεφυροπλάστιγγας στην ανατολική πλευρά του Ευρωπού προς τον Αξιό ποταμό και πλησίον του επαρχιακού δρόμου Κουφαλίων –  Κιλκίς. Μέχρι το 2010 ολοκληρώθηκε το πρώτο τμήμα του έργου, κόστους περίπου 20.000 ευρώ, που περιελάμβανε την κατασκευή των υποδομών της γεφυροπλάστιγγας.

Tο έργο υπογειοποίησης των ρευματοφόρων αγωγών, συνολικού μήκους 1500 μέτρων, που υλοποιεί ο ΔΕΔΔΗΕ στη Γουμένισσα προχωρά με γοργούς ρυθμούς και σύντομα ολοκληρώνεται.

ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί με ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ  την 30η ΜΑΡΤΙΟΥ 2021, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα έναρξης 14.00, για συζήτηση και  λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: