Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, 1:33:36 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 11:32

Κοπή πίτας στο Δημαρχείο Κιλκίς

Συντάκτης:

Τηρώντας τα πατροπαράδοτα έθιμα στο δήμο Κιλκίς κόπηκε η βασιλόπιτα για τους δημοτικούς υπαλλήλους, με αντιπροσωπευτική συμμετοχή των δημοτικών διευθύνσεων, τμημάτων νομικών προσώπων και εκπροσώπου των δημοτικών υπαλλήλων, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες.

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 10:25

Νέοι κάδοι απορριμμάτων στο δήμο Παιονίας

Συντάκτης:

Στην προμήθεια 205 κάδων απορριμμάτων 1100 λίτρων και 50 κάδων 220 λίτρων, αξίας 50.000 ευρώ, προχώρησε ο δήμος Παιονίας προκειμένου να καλύψει άμεσες ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας.

Καλύτερο προγραμματισμό και πρωτοβουλίες από την πλευρά του δήμου Κιλκίς ζήτησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Δημήτρης Τσαντάκης, για το θέμα αντιμετώπισης του κορονοϊού, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, αξιοποιώντας και την εμπειρία που πλέον υπάρχει.

Με το 50% της δύναμής της και με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποτροπή της διασποράς του Covid-19 σε ισχύ, θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου.

Σημεία τουριστικής προβολής και ενημέρωσης δημιούργησε ο δήμος Παιονίας και στις 4 έδρες των δημοτικών του ενοτήτων.

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 14:02

Εσύ τι πήρες;

Συντάκτης:

«Αδιέξοδος» για τα 2/3 των επιχειρήσεων το πρόγραμμα «Διέξοδος», το Κιλκίς στο 2,5%!

Η ορθή διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την διοίκηση του Δήμου Παιονίας.

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 και για περίπου δύο εβδομάδες.

Τηλεδιάσκεψη με στόχο την γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου μεταξύ των δημάρχων Κωνσταντίνου Σιωνίδη  Richard Arnold και των συνεργατών τους,  στην οποία συμμετείχε  και ο υφυπουργός του ομοσπονδιακού υπουργείου οικονομίας και ανάπτυξης της Γερμανίας Norbert Barthle.

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό τύπο κείμενο διαμαρτυρίας του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, που ψέγει την διοίκηση του δήμου και εμένα ως δήμαρχο διότι ο δήμος Παιονίας  απουσιάζει από την χρηματοδότηση που έλαβαν τα νησιά του  ανατολικού Αιγαίου με την απόφαση με αριθμό 15785 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ με αρ. φύλλου 5722 στις 24/12/2020.