Quantcast
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023, 4:14:20 μμ

Αυτοδιοίκηση

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 21:14

Με Κίτρινη Καρδιά φωτίστηκε το Δημαρχείο Κιλκίς

Συντάκτης:

Με μια τεράστια ‘’Κίτρινη Καρδιά’’ που περιέβαλλε τους εργαζομένους στην Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς φωτίστηκε απόψε το Δημαρχείο.

Η συμβολική φωταγώγηση έγινε από τη Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο προωθητικής δράσης της ΚΕΔΕ, για να εκφράσει ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους εργαζομένους μιας πολύ δύσκολης δουλειάς, στους ανθρώπους που ξυπνούν από τα χαράματα και μεριμνούν να είναι η πόλη και τα χωριά του Δήμου Κιλκίς καθαρά και φροντισμένος ο δημόσιος χώρος.

«Για άλλη μια φορά, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η διοίκηση Σιωνίδη, κατέδειξε με τον πλέον περίτρανο τρόπο την απολυταρχική λειτουργία της. Στην καθιερωμένη διαδικασία ερωτήσεων εκτός ημερησίας διάταξης, ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Καπουτζής δεν έδωσε το λόγο στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης για να προβεί σε περαιτέρω διευκρινήσεις, επικαλούμενος δήθεν τον κανονισμό λειτουργίας, κάτι που κάνει κατά το δοκούν.

Ορκίστηκε χθες ενώπιον του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη ο νεοεκλεγείς Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Κιλκίς Αδάμ Χριστοδουλίδης.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς ευχήθηκε στον εκπρόσωπο της ανεξάρτητης αρχής να ασκήσει με επιτυχία τα καθήκοντά του, απερίσπαστος από κάθε επίδραση  και να συνδράμει με το έργο του στην απλοποίηση των διαδικασιών που αφορούν υποθέσεις του πολίτη εξαντλώντας κάθε προσπάθεια για την ορθή επίλυσή τους.

«Εδώ και ένα μήνα, από τη στιγμή που το καλάθι του νοικοκυριού εφαρμόστηκε, συνέβαλε ισχνά στην εκτόνωση της ακρίβειας που πλήττει όχι μόνο τις ευπαθείς ομάδες αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Ωστόσο, το πρόβλημα παραμένει, είναι καθημερινό και στερεί από την ελληνική οικογένεια βασικά καταναλωτικά είδη.

Το μεγαλύτερο έργο υποδομής που έχει σχεδιαστεί ποτέ στο Δήμο Κιλκίς, έχοντας πετύχει τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση σε όλη την αυτοδιοικητική ιστορία του Δήμου και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας από πλευράς δημόσιων πόρων του προγράμματος ‘’Αντώνης Τρίτσης’’, γίνεται επιτέλους πράξη!

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχασε,δυστυχώς, ένα από τα γερά στηρίγματά της.

Η αδόκητη απώλεια του Γιώργου Κουπουρτιάδη, πρώην Κοινοτάρχη της Αντιγόνειας, προκαλεί θλίψη σε όλους όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του.

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΡΩ ΟΔΟΥΣ, 21ης ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ότι έχει πραγματοποιηθεί έκτακτη διακοπή υδροδότησης λόγω θραύσης αγωγού στην Περικλέους με 21ης Ιουνίου.

«Τα δένδρα που επί πολλά χρόνια υπήρχαν στην περιοχή απέναντι από το γήπεδο του Πολυκάστρου και προς Βόρεια και Ανατολικά, λόγω ηλικίας και είδους, είχαν καταστεί επικίνδυνα για πτώσεις και πρόκληση ζημιών και ατυχημάτων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Παιονίας.

Ο πρώην Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ», συμμετείχε ως μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) στις εργασίες του  Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ που διεξήχθη στο Βόλο από 21-23 Νοεμβρίου, με τη μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων ετών.

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 20:57

Έργα οδοποιίας στη δημοτική ενότητα Πολυκάστρου

Συντάκτης:

Στο Δημαρχείο Παιονίας την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, ο  Κωνσταντίνος Σιωνίδης  με την ιδιότητα του Δημάρχου Δήμου Παιονίας και ο  Αμανατίδης Σολομών - Γεώργιος   υπέγραψαν  το συμφωνητικό  ανάθεσης του  έργου « ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ » προϋπολογισμού   239.100,00€ με δαπάνη εργασιών 145.245,31€ και έκπτωση 39,25%.