Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021, 1:26:27 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Σπύρος Θεοφανίδης από το ΝΠΔΔ του δήμου Παιονίας, όπου είχε τοποθετηθεί με πρόταση του δημάρχου Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη, στη θέση του αντιπροέδρου.

Τη δική του απάντηση στις αιτιάσεις της κας Λένας Αναστασιάδου, πρώην προέδρου της ΔΕΥΑ Κιλκίς, περί παραγκωνισμού του γενικού διευθυντή της υπηρεσίας, Ηλία Αβραμίδη, από τη σημερινή διοίκηση, δίνει ο ίδιος ο κ. Αβραμίδης:

Συνέντευξη στον Θεοφύλακτο Παγλαρίδη.
Φιλοξενούμε στο studio μας την κυρία Καλλισθένη Πάκα, διακεκριμένη δικηγόρο και Δημοτική Σύμβουλο Κιλκίς και ο λόγος για τον οποίο κάναμε αυτή την ενδιαφέρουσα, ήμαστε βέβαιοι, συζήτηση είναι η τελευταία τοποθέτησή της στη συνεδρίαση διά τηλεδιασκέψεως του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, εκεί όπου προκάλεσε αίσθηση η τοποθέτηση της κυρίας Πάκα, αφού αναφέρθηκε σε φλέγοντα ζητήματα ανάπτυξης και κυρίως τρόπων και προτάσεων προσέλκυσης επενδύσεων, με αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων που διαθέτει ο Νομός Κιλκίς.

Μετά από ένα χρόνο στην προεδρία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παιονίας, ο Δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης, αποφάσισε την αντικατάστασή μου με την κα Γ. Καρβουνιάρη ,προφασιζόμενος καθυστερήσεις στο έργο της Κοινωφελούς.

Δικαιωμένη από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης δηλώνει η πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλκίς, Λένα Αναστασιάδου, η οποία είχε κατηγορηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή για πλαστογράφηση και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Τα Κέντρα Υγείας Δροσάτου και Κιλκίς επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και ενημερώθηκε εκτενώς για την πρόοδο της εμβολιαστικής διαδικασίας έναντι της Covid – 19. 

Με το 50% της δύναμής της θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού.

Την πρώτη ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου της Παιονίας είχαμε σήμερα το απόγευμα στη συνεδρίαση του συμβουλίου.

Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, Αναστάσιος Μπαβέλης, δήλωσε στο προεδρείο την αποχώρησή του από την παράταξης του δημάρχου, Κώστα Σιωνίδη.

"Στο τελευταίο δημοσίευμα (σ.σ.: ανακοίνωση της παράταξης) εκ παραδρομής γράφτηκε ότι η συγκεκριμένη επένδυση θα διαχειρίζεται 60000 tn/έτος αποβλήτων εκ των οποίων οι 12800 tn/;έτος τα επικίνδυνα. 

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ με ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ [μέσω της πλατφόρμας e:presence.gov.gr], που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ: