Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 11:34:56 πμ

Αυτοδιοίκηση

Η Αυτοδιοίκηση είναι γόνιμο πεδίο προσφοράς, μα πάνω από όλα αγάπης για τον τόπο και τον συνάνθρωπο, που εκδηλώνεται με πράξεις.

Από το 2007, στηριζόμενος στην εμπιστοσύνη των συγχωριανών μου, δεσμεύθηκα να  υπηρετήσω τα συμφέροντά τους και να κάνω ότι είναι δυνατόν καλύτερο για την Ευκαρπία.

Σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή, έδωσα μαζί με τους κοινοτικούς συμβούλους και με τη συναίνεση της τοπικής μας κοινωνίας, μικρές και μεγάλες μάχες για το χωριό μας.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε σήμερα την τιμητική επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου.

Ο Ποιμενάρχης της Μητροπολιτικής Επαρχίας Κιλκίς συνεχάρη θερμά τον Δήμαρχο Κιλκίς και εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την επανεκλογή του ενώ του ευχήθηκε φώτιση στο έργο του και πολλές νέες επιτυχίες στο ενεργητικό του, με πνεύμα συνεργασίας και συναλληλίας για την πρόοδο του τόπου και των πολιτών του Δήμου Κιλκίς.

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 10:45

Ο Σταύρος Μαυρουδής ευχαριστεί

Συντάκτης:

Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους συνδημότες μου, που στήριξαν την Δημοτική παράταξή μας ΄΄ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ΄΄και ιδιαίτερα όλους αυτούς που με εμπιστεύθηκαν και με τίμησαν προσωπικά.

Θα εργαστώ με αγάπη, σεβασμό και εντιμότητα, αξίες που διέπουν τις υπηρεσίες μου όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το λειτούργημά μου.

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 20:32

Ευχαριστήριο μήνυμα Ιωάννη Φωτακέλη

Συντάκτης:

Αγαπητές μου φίλες και αγαπητοί μου φίλοι,

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη ένθερμη στήριξη και αγάπη σας!

3212  άνθρωποι  με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους  στις εκλογές που έλαβαν χώρα την 8η Οκτωβρίου για την ανάδειξη Περιφερειακού Συμβούλου της Π.Ε. Κιλκίς, και αυτό για εμένα είναι  ιδιαίτερα τιμητικό.

Μετά την δημοσιοποίηση των  αποτελεσμάτων  των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους συνδημότες μου,  που με τίμησαν για τρίτη συνεχή φορά με την ψήφο τους εκλέγοντας  με  δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Κιλκίς με τη  παράταξη «ΚΙΛΚΙΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ».

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 19:00

Ευχαριστήριο μήνυμα Λεωνίδα Τζαβέλλα

Συντάκτης:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με την ψήφο σας, στηρίξατε την υποψηφιότητα μου στις πρόσφατες Περιφερειακές εκλογές στο Κιλκίς.

Δώσαμε από κοινού έναν αγώνα έντιμο, ειλικρινή, με ήθος και αξιοπρέπεια.

Θα παραμείνω διπλά σας  ανταποκρινόμενος στην υπόσχεση που σας είχα δώσει από την αρχή της προεκλογικής περιόδου.

Δείτε παρακάτω τα αναλυτικά αποτελέσματα των υποψηφίων ανά εκλογικό τμήμα για τους 3 συνδυασμούς του Δήμου Παιονίας.

Δείτε παρακάτω τα αναλυτικά αποτελέσματα των υποψηφίων ανά εκλογικό τμήμα για τους 3 συνδυασμούς του Δήμου Κιλκίς.

Με τα επίσημα αποτελέσματα όπως εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο Κιλκίς η σειρά κατάταξης σε σταυρούς προτίμησης  των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Νέο Κιλκίς» του κ. Θεόδωρου Βαφειάδη παρουσιάζονται στο σχετικό πίνακα στην έκθεση εικόνων

Με τα επίσημα αποτελέσματα όπως εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο Κιλκίς η σειρά κατάταξης σε σταυρούς προτίμησης  των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης παρουσιάζονται στο σχετικό πίνακα. Ανοίξτε τους πίνακες από την ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΟΝΩΝ