Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021, 11:41:43 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Ο Δήμος Παιονίας θα προβεί στην διαδικασία συγκέντρωσης υλικών αγαθών βοηθείας για τους σεισμοπαθείς συμπολίτες μας στη Θεσσαλία.

Για τον λόγο αυτό, καλεί ανοιχτά όλους τους πολίτες, τοπικούς συλλόγους, φορείς και σωματεία να ανταποκριθούν στην αλληλέγγυα κίνηση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Το παραχθέν έργο για το Δήμο Κιλκίς ανέλυσε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ,την Παρασκευή 5 Μαρτίου, κατά την παρουσίαση των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το 2020.

Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 15:25

Έργα πνοής για Πολύκαστρο και δήμο Παιονίας

Συντάκτης:

Συναντήσεις του Δημάρχου Κώστα  Σιωνίδη και του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και τον Διευθυντή του Τ.Ε.Θ.Α.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (10-3-2016)

Η φετινή ημέρα της Γυναίκας έχει μια πολύ διαφορετική οπτική. Είναι εγκιβωτισμένη στην πανδημική κρίση, σχηματοποιημένη σε νέες έννοιες και αρνητικές συνέπειες, με τις οποίες πασχίζουμε να συμφιλιωθούμε, αρκετές φορές χωρίς μεγάλη επιτυχία.

«Η 8η Μαρτίου είναι μια μέρα αφιερωμένη στις γυναίκες και στους αγώνες για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους στην οικογενειακή, οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή. Μια μέρα όπου μας δίνεται η ευκαιρία να τιμήσουμε όλες τις γυναίκες για την πολύπλευρη και πολύτιμη προσφορά τους στη στήριξη της κοινωνίας,  και, να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα για το δικαίωμα στην ισότητα που έχει κάθε γυναίκα.

Ο Δήμος Κιλκίς αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας που δοκιμάζονται σκληρά από τα καταστροφικά χτυπήματα του Εγκέλαδου.

Με νέα επίπλωση προικοδοτήθηκαν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Κιλκίς και η αλλαγή στους εσωτερικούς τους χώρους είναι πράγματι εντυπωσιακή!

Με ευκαιρία την τελευταία ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να μη εγκρίνει την αδειοδότηση  τριών τεράστιων φωτοβολταϊκών πάρκων σε δημόσιες εκτάσεις του Δήμου Κιλκίς, σας παραθέτουμε τις απόψεις και θέσεις της παράταξής μας «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» για το όλο θέμα.

Η πληττόμενη τοπική επιχειρηματικότητα από τη δίνη της πανδημίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη με τις Διοικήσεις του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς και των τεσσάρων Εμπορικών Συλλόγων Κιλκίς, Πολυκάστρου, Γουμένισσας και Αξιούπολης.