Quantcast
Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023, 4:30:47 πμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Αυτοδιοίκηση

Ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα της κας Μαλαματένιας Παπαδοπούλου, με την «Παιονία της Προόδου», στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, στην δημοτική κοινότητα Πολυκάστρου.

Ακόμη, την υποψηφιότητα του κ. Χρήστου Τσεσμετζή, στην δημοτική κοινότητα Ρυζίων. Την υποψηφιότητα του κ. Κυριάκου Σταμπουλή, στην δημοτική κοινότητα Λιμνοτόπου.

Η Σοφία Ιωαννίδου προσέρχεται στην Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στον Δημοτικό Συνδυασμό του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη επιθυμώντας να εισφέρει στην κοινή προσπάθεια να Πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας με έργα και υποδομές ζωτικής σημασίας για τον τόπο μας.

Έχοντας διαγράψει μια αδιάλειπτη πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που συμπυκνώνεται σε ένα τέταρτο του αιώνα, ο Γιάννης Σισμανίδης δηλώνει το αγωνιστικό του παρών σε ένα οικείο περιβάλλον, όπου έχει καταθέσει τη γνώση και την εμπειρία του, και κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη.     

Όταν είπα για πρώτη φορά σε συγγενείς και φίλους ότι θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά και κατά συνέπεια με την πολιτική η απάντηση ήταν μια: «που πας να μπλέξεις ,η πολιτική είναι βρώμικο πράγμα και ότι οι πολιτικοί, είναι ψεύτες, κλέφτες, διεφθαρμένοι κ.λπ.

«Θα πω λοιπόν πως θα συνεχίσουν να είναι, όσο θα την αφήνουμε σε ακατάλληλους ανθρώπους και όσο έντιμοι, δημιουργικοί και κυρίως νέοι άνθρωποι δε θα ασχολούνται ενεργά με αυτήν.

Ονομάζομαι Σαραντής Νικόλαος, του Σαραντή Δημήτριου και της Πένιου Σταυρούλας και κατάγομαι από τις Καστανιές Κιλκίς. Από μικρός μένω στην Πόλη του Κιλκίς και αγαπώ τον τόπο μου.

Όμως βλέπω ότι κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και χειρότερος. Η γενιά μου και κυρίως οι μετέπειτα γενιές αποφασίζουν να φύγουν από την πόλη τους γιατί θεωρούν ότι δεν έχει τίποτα να τους προσφέρει και αναρωτιέμαι μήπως τελικά έχουν δίκιο;!

Η Σοφία Χατζηστογιάννη, ο Νίκος Τιρεκίδης και ο Χρήστος Κολιώνης θα συμμετέχουν στις εκλογές του Οκτωβρίου με την «Παιονία της Προόδου» του Κώστα Σιωνίδη, ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια Γουμένισας, στην εκλογική περιφέρεια Πολυκάστρου και στην δημοτική κοινότητα Πολυκάστρου αντίστοιχα.

Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 22:02

Με το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και ο Χρήστος Σαρβανίδης

Συντάκτης:

Η Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ καλωσορίζει στις επιτελικές της δυνάμεις τη συμμετοχή του Χρήστου Σαρβανίδη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της νίκης και της προοπτικής του τόπου μας, με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη και με το Κιλκίς και τα χωριά του Πάντα Μπροστά.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης ανήκει στη νέα γενιά που έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της, αγαπά την ευθύνη και τη δημιουργία και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη επιθυμώντας να αποκτήσει έναν πιο αποφασιστικό ρόλο στη διαμόρφωση αυτοδιοικητικών πολιτικών, επωφελών για τον τόπο και τους πολίτες του.

Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης 22 Αυγούστου 2023.

Στις 2μ.μ. θα γίνει η ειδική συνεδρίαση για την Έγκριση του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2022 Δήμου Παιονίας.

Πιστεύω ότι την αγάπη για τον τόπο μας οφείλουμε να την καταθέτουμε εμπράκτως, χωρίς ανιδιοτέλεια και προσωπικές φιλοδοξίες.

Κατά την διάρκεια της θητείας μου στο Πυροσβεστικό Σώμα και φθάνοντας μέχρι τον βαθμό του Υποστράτηγου, υπηρέτησα πάντα με κύριο μέλημα την εξυπηρέτηση των πολιτών, μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας, πρεσβεύοντας πάντα τις αρχές και αξίες που μου πρόσφεραν οι γονείς μου.