Quantcast
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023, 2:22:24 μμ

Αυτοδιοίκηση

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου επισκέφτηκε τον  δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη.  

Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Πολυκάστρου κράτησε  45 λεπτά και κατά την διάρκεια της συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον δήμο, τρέχοντα και διαχρονικά, για τα οποία ο κ. Παπαστεργίου ζήτησε  να ενημερωθεί  από τον κ. Σιωνίδη.  

Η ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Παμποράκη από την παράταξη Γκουντενούδη δεν ξένισε πολλούς στο Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας. Από μακρού χρόνου ο κ. Παμποράκης είχε λάβει αποστάσεις από την παράταξή του και αντιστρόφως λείανε τριβές του παρελθόντος με τη διοικούσα παράταξη.

Αν η συγκέντρωση κομματικών και αυτοδιοικητικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στο Κιλκίς έβγαλε κάποια είδηση, αυτή αφορά σε εκείνους που δεν επιθυμούν να θέσουν ξανά υποψηφιότητα.
Οι κ. Δημήτρης Αγαθόπουλος και Παύλος Τονικίδης δήλωσαν ρητά ενώπιον της κ. Νοτοπούλου ότι δεν θα θέσουν ξανά υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές Κιλκίς.

Καθώς οι σελίδες του 2022 φτάνουν πια προς το τέλος, το μήνυμα αλληλεγγύης στους ανθρώπους που μας χρειάζονται και έχουν την ανάγκη μας, αποκτά πιο ουσιαστικό νόημα.

Ο Δήμος Κιλκίς, πιστός στην φιλάνθρωπη παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια και στις μεγάλες γιορτές της χριστιανοσύνης, αναλαμβάνει και φέτος πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης των πολιτών με σκοπό τη συγκέντρωση επισιτιστικής βοήθειας, η οποία θα διατεθεί για την ενίσχυση των συσσιτίων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου και του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγία).

Η από μακρού χρόνου αποστασιοποίηση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Παμποράκη από την παράταξη του Χρ. Γκουντενούδη επισημοποιήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας το βράδυ της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου.

Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 20:22

Ο γαστρονομικός πλούτος της Παιονίας στο πιάτο...

Συντάκτης:

Ένα εντυπωσιακό μενού αποτελούμενο από 20 διαφορετικά πιάτα βασισμένα αποκλειστικά στις εύγευστες πρώτες ύλες της Παιονίας, το οποίο συνόδευαν τα φημισμένα κρασιά της  περιοχής, συνέθεσε τη θεματική εκδήλωση για την προώθηση της γαστρονομίας και του οινοτουρισμού που διοργάνωσε η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Παιονίας υπό την αιγίδα του Δήμου.

Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 10:34

Ομιλία Γκουντενούδη στη Γουμένισσα την Δευτέρα 19/12

Συντάκτης:

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ώρα 18.οο στο Κέντρο Νεότητας Γουμένισσας η Νέα Ισχυρή ΠΑΙΟΝΙΑ οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με ομιλία του πρώην Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού Χρήστου Γκουντενούδη.
Η ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ προσκαλεί όλους τους κατοίκους της Γουμένισσας και της γύρω περιοχής στην ομιλία όπου θα αναπτυχθούν οι θέσεις και οι προτάσεις του συνδυασμού ενόψει της νέας πενταετίας.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (6-12-2017)

Με διαδοχικά ψεύδη και παραπληροφόρηση ο κ. Γκουντενούδης  επιδιώκει τον αποπροσανατολισμό της  κοινής γνώμης. Με ανακοινώσεις που περιέχουν χαλκευμένες πληροφορίες  επιχειρεί συνεχώς να πλήξει την διοίκηση του δήμου Παιονίας για να εξυπηρετήσει  ιδιοτελείς σκοπούς.

Προσβλέποντας στην ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας και των σχολικών μονάδων, πέραν της λειτουργικότητάς τους, η Δημοτική Αρχή ενίσχυσε δεκατρία ακόμη διδακτήρια με συστήματα αντικεραυνικής προστασίας.

Νέα αλεξικέραυνα τοποθετήθηκαν: