Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 11:25:49 πμ

Αυτοδιοίκηση

Με τα επίσημα αποτελέσματα όπως εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο Κιλκίς η σειρά κατάταξης σε σταυρούς προτίμησης  των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του Χρήστου Γκουντενούδη παρουσιάζονται στο σχετικό πίνακα. Ανοίξτε τους πίνακες από την ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΟΝΩΝ.

Με τα επίσημα αποτελέσματα όπως εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο Κιλκίς η σειρά κατάταξης σε σταυρούς προτίμησης  των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του Κώστα Σιωνίδη παρουσιάζονται στο σχετικό πίνακα. Ανοίξτε τους πίνακες από την ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΟΝΩΝ.

Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στο συνδυασμό Τζιτζικώστα καταγράφεται στον επισυναπτόμενο πίνακα από τα επίσημα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου.

Το ενδιαφέρον στοιχείο στη μάχη του σταυρού ήταν η πρωτιά της κ. Νατάσας Σωτηριάδου. Εκλέγονται δυο σύμβουλοι, η κα Σωτηριάδου και ο κ. Ανδρέας Βεργίδης. Ανοίξτε τον πίνακα από την ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΟΝΩΝ.

Καθολική παρά δυο για να είμαστε ακριβέστεροι. Διότι από τις 31 δημοτικές και τοπικές κοινότητες της Παιονίας η συνδυασμός του Δημάρχου Κώστα Σιωνίδη επικράτησε και ελέγχει τις 29 εκλέγοντας και τον πρόεδρο, αφήνοντας μόνο δυο στον συνδυασμό Γκουντενούδη.

Κατόπιν αυτών και πάντα υπό την αίρεση πως τα αποτελέσματα επί των οποίων ερείδεται η κατανομή είναι προσωρινά, νέοι πρόεδροι στις κοινότητες εκλέγονται από το συνδυασμό Σιωνίδη οι:

Με κάθε επιφύλαξη και ενόψει της ολοκλήρωσης καταμέτρησης των σταυρών προτίμησης από όλα τα εκλογικά τμήματα δίνουμε μια πιθανή εικόνα του νέου 25μελούς Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, το οποίο θα οριστικοποιηθεί με την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο Κιλκίς.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο "Πράξεις για την Μακεδονία" με επικεφαλής τον Χρήστο Παπαστεργίου είναι από μόνη της εξαιρετικά τιμητική.

Την τιμή αυτή, επικυρώνει το εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο διατήρησε τις δυνάμεις της παράταξής μας στα επίπεδα της αξιοσημείωτης παρουσίας της -στον νομό Κιλκίς- κατά τις Βουλευτικές Εκλογές του Ιουνίου.

Χαιρετίζουμε όσους και όσες στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης” στις χθεσινές δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Απέναντι στην οργανωμένη προσπάθεια να θολώσουν οι άλλες δυνάμεις και να παρουσιάσουν τις τοπικές διοικήσεις ως σύμμαχο του λαού που έρχεται να αντιμετωπίσει μόνο τα τοπικά προβλήματα και επομένως  ψήφισε το φίλο, το συγγενή και γενικά τον “άνθρωπο” σου για να μπορείς να συμβάλλεις μέσω αυτού στην επίλυση των “τοπικών” προβλημάτων, εμείς αναδείξαμε για άλλη μια φορά την αντικειμενική πραγματικότητα.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους εκλεγμένους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμαρχο Παιονίας, με την σκέψη ότι, θα κάνουν το καλύτερο δυνατόν για τους συνδημότες μας.

Ευχαριστώ τους συνυποψήφιούς μου, στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Ισχυρής Παιονίας», για τον καλό και καθαρό αγώνα που δώσαμε.

Δείτε τους σταυρούς των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού "Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας - Αναστάσιος Βασιλακάκης".

Δείτε τους σταυρούς των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού "Νέα Ισχυρή Παιονία - Χρήστος Γκουντενούδης".