Quantcast
Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023, 5:05:09 πμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Αυτοδιοίκηση

Με 26 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, την Τετάρτη 30 Αυγούστου και στις 6 το απόγευμα. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:

Θέμα 1ο

Αναμόρφωση [6η] Προϋπολογισμού Εσόδων - Εξόδων Δήμου Κιλκίς, οικονομικού έτους 2023

ΕΙΣΗΓΗΣΗ: Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών

Ονομάζομαι Μαρία Παπαχρήστου, κατάγομαι από τον Ευρωπό όπου και κατοικώ μαζί με την κόρη μου, την Ιωαννίδου Γεωργία - Ραφαηλία η οποία φοιτά στο Πολεμικό Ναυτικό (2ο έτος) και τον άντρα μου τον Φίλιππο Καλπακίδη.

Το επάγγελμα μου είναι βοηθός βρεφονηπιοκόμου. Εργάστηκα από το 2002 μέχρι το 2007 στον Ευρωπό, το 2020 μέχρι το 2021 στη Γουμένισσα και τώρα στο Κιλκίς. Επίσης, από το 2008 μέχρι το 2015, διατηρούσα κατάστημα με παραδοσιακά προϊόντα στον Ευρωπό, "Το σπιτικό".

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 21:24

Στο ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και η Φρόσω Μωϋσίδου

Συντάκτης:

Εκπρόσωπος της νέας γενιάς η Φρόσω Μωϋσίδου φιλοδοξεί με την παρουσία της στα κοινά να εκφράσει τα αιτήματα των ανθρώπων της ηλικίας της και να διαμορφωθούν περισσότερες ευκαιρίες θετικής εμπλοκής τους στην Αυτοδιοίκηση  και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη.

Συνεχίζει δυναμικά μαζί με τον Δημήτρη Κυριακίδη ο Γιώργος Κεμανίδης τον αγώνα για να Πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας με αποδείξεις έργου στον τόπο μας και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με την Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’.

Ο Γιώργος Κεμανίδης γεννήθηκε στο Κιλκίς με καταγωγή των γονιών του από το Ελευθεροχώρι και την Αργυρούπολη.

Ο Αντώνης Χαραλαμπίδης (Φούνες) παίρνει μέρος στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου έχοντας ως σταθερό προσανατολισμό την επικράτηση άξιων και ικανών ανθρώπων που οδηγούν Μπροστά τον τόπο μας και θα είναι υποψήφιος με την Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη.

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 20:41

Στο ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και ο Λάζαρος Τσολακίδης

Συντάκτης:

Ο Λάζαρος Τσολακίδης δηλώνει το παρών του στις αυτοδιοικητικές εκλογές και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη υποστηρίζοντας σθεναρά την προσπάθεια του Δημοτικού Συνδυασμού να Πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας.

Εκτιμώντας τις συνεπείς διακηρύξεις της Δημοτικής Παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει στον Δήμο Κιλκίς, ο Θεοκλής Παπαδόπουλος υποστηρίζει θερμά την προσπάθεια να Πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δημοτικό Συνδυασμό με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη.

Η υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος σημαίνει ότι θες να βοηθήσεις τη μικρή κοινωνία που σε περιβάλει, τη γειτονιά στην οποία ζεις. Να κάνεις πράγματα για να διευκολύνεις την καθημερινότητα των ανθρώπων που συναντάς στο δρόμο σου. Η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει ότι δεν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου αλλά και τους συμπολίτες σου. Πιστεύω στη διαδικασία της συμμετοχικότητας και της ενεργού συμμετοχής του πολίτη στα κοινά.

Ως “Λαική Συσπείρωση Παιονίας” συναντηθήκαμε και συμπορευθήκαμε μαζί με πολλούς αγωνιστές και προοδευτικούς ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια, ενώσαμε τις δυνάμεις μας μαζί τους, ακόμη και αν δεν συμφωνούμε σε όλα, για την υπεράσπιση της ζωής και των συμφερόντων του λαού μας.

Θυμόμαστε τους αγώνες των παιδιών μας στον Ευρωπό για να μην κλείσουν τα ολιγομελή τμήματα του Λυκείου τους, θυμόμαστε τους αγώνες των κατοίκων στη Γουμένισσα για να μην υποβαθμιστεί το Νοσοκομείο τον καιρό της πανδημίας, θυμόμαστε τους αγώνες των παραγωγών και μικροπωλητών στις λαϊκές αγορές για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και του Δήμου Παιονίας, θυμόμαστε τον αγώνα των γονέων της περιοχής που υπερασπίστηκαν το δικαίωμα των προσφυγόπουλων στην εκπαίδευση στα σχολεία της περιοχής, θυμόμαστε τον αγώνα όλων μας για σχολεία ασφαλή τον καιρό της πανδημίας, θυμόμαστε τον αγώνα των εργαζομένων για να παρθούν πίσω οι απολύσεις στην Alumil.

Ονομάζομαι Στέφανος Ευθυμιάδης (Χωματάς), έχω καταγωγή από την Ποντοηράκλεια όπου και διαμένω μόνιμα. Είμαι απόφοιτος επαγγελματικής σχολής με ειδικότητα ψυκτικός, ενώ εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στα καταστήματα αφορολογήτων ειδών και παράλληλα διατηρώ και αγροτική δραστηριότητα στην Ποντοηράκλεια.