Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, 3:04:08 μμ

Αυτοδιοίκηση

Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να εγκατασταθεί ο ανάδοχος που αναλαμβάνει την εκτέλεση του έργου «Εργασίες διαμόρφωσης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, εργασίες συντήρησης και αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου του Διοικητηρίου της Π.Ε. Κιλκίς» έπειτα από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022, από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας  “ΞΑΝΘΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, Αριστείδη Ξανθάκη.

Η τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Παιονίας θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά την επίσκεψη της υφυπουργού τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη την Πέμπτη 28 Ιουλίου στο δήμο Παιονίας.

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 14:13

Περιμένοντας τον… εργολάβο

Συντάκτης:

Είναι πολύ άσχημη η εικόνα και η κατάσταση με τα ογκώδη απορρίμματα που έχουν συγκεντρωθεί στο δήμο Κιλκίς. Η φωτογραφία είναι από το Δροσάτο, δίπλα στο γήπεδο του χωριού, με την σκάφη να έχει (σχεδόν) γεμίσει, αλλά κυρίως έχει γεμίσει εδώ και καιρό ο περιβάλλον χώρος. Και πια δεν είναι εύκολη η συγκέντρωσή τους. Δεν είναι να πεις παίρνω την σκάφη και φεύγω.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς 21η Ιουνίου και 25η Μαρτίου
Σε εφαρμογή τίθενται από αύριο Σάββατο 23 Ιουλίου στην πόλη του Κιλκίς προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο εμπορικό κέντρο της 21ης Ιουνίου και στην οδό της 25ης Μαρτίου την Παρασκευή και τις αργίες του Σαββατοκύριακου.

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουλίου, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στον δήμο Παιονίας, θα παραμείνουν προληπτικά ανοικτοί από τις 10:00 έως τις 18:00 οι εξής κλιματιζόμενοι χώροι:

ΚΑΠΗ Πολυκάστρου, Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας, ΚΑΠΗ Αξιούπολης και ΚΑΠΗ Ευρωπού.

Με οχτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη θα έχουμε ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 27η ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00.

Με σύνεργα τη φαντασία και μια χούφτα μαρκαδόρους, τα παιδιά του Α’ Παιδικού Σταθμού του Δήμου Κιλκίς πήραν το φως του ήλιου, το νέκταρ των λουλουδιών και αποτύπωσαν με φανταχτερά χρώματα τις φιγούρες των αγαπημένων τους προσώπων, φτιάχνοντας την πολύχρωμη αγάπη.

Σχεδόν καινούριες μοιάζουν οι δημοτικές παιδικές χαρές στον Παντελεήμονα, στις Καστανιές, στο συγκρότημα των Β΄ Εργατικών Κατοικιών και επί των οδών Βάρναλη και Ελύτη στην πόλη του Κιλκίς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (22-7-2022)

Την παραίτησή του από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Κιλκίς υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος, Κώστας Ζώτος, μέλος της παράταξης του κ. Π. Τονικίδη.