Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, 5:01:32 μμ

Αυτοδιοίκηση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Η Κίνηση των υποψηφίων συμβούλων για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Περιοδεία στο Μεταλλικό πραγματοποίησε ο Γιάννης Φαχουρίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», όπου μίλησε με τους κατοίκους του χωριού και συζήτησε για τα καθημερινά τους προβλήματα.
Επιβεβαιώθηκε και από αυτή την περιοδεία ότι η Δημοτική Αρχή του Κιλκίς δεν βρίσκεται δίπλα στο λαό του Δήμου, ότι οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, δεν νιώθουν πως η Διοίκηση του Δήμου, η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων μπαίνει μπροστά για να διεκδικήσει και να λύσει προβλήματα της καθημερινότητας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς αποφάσισε να επιχορηγήσει το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς με το ποσό των 128.000 ευρώ, με σκοπό την συντήρηση κτιριακών υποδομών των εξωτερικών ιατρείων αυτού.
Με την απόφαση αυτή θα βελτιωθούν οι παροχές υγείας των κατοίκων τόσο του Δήμου Κιλκίς όσο και του νομού.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Η Κίνηση των υποψηφίων συμβούλων για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Τους πρώτους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, πέντε περιφερειακών ενοτήτων (Πέλλας, Σερρών, Κιλκίς, Ημαθίας, Πιερίας) του συνδυασμό «Κοιτάμε μπροστά», ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης. Παράλληλα, κατά τη σημερινή συνάντηση με τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης, ο επικεφαλής του συνδυασμού, ανακοίνωσε και τα ονόματα των πρώτων 28 υποψηφίων για την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης.  

Η Λένα Αναστασιάδου, συμμετέχει και στηρίζει από σήμερα τον συνδυασμό μας “Συμμετέχω - Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη” με υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Δημήτρη Αγαθόπουλο.

Οι γνώσεις και η αυτοδιοικητική πορεία της στο Δήμο Κιλκίς, η αγωνιστικότητα και η ζωντάνια της, μπορούν να κάνουν την διαφορά και να φέρουν μια διαφορετική πνοή στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Κιλκίς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Η Κίνηση των υποψηφίων συμβούλων για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 08:08

Δήλωση Θεόδωρου Βαφειάδη

Συντάκτης:

Εδώ και μερικές εβδομάδες οι γνωστοί-άγνωστοι ψιθυριστές, που τους γνωρίζουμε πολύ καλά και τα γνωστά σε όλους χαλκεία πληροφοριών, έχουν εξαπολύσει μια σειρά επιθέσεων με ψευδείς εικασίες κατά του προσώπου μου, που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια της συκοφαντικής δυσφήμησης, αλλά και της πιο αρρωστημένης φαντασίας.

Το πρόγραμμα του Δημήτρη Κυριακίδη για τη Διοίκηση του Δήμου Κιλκίς.

Νέες εντάξεις 90 έργων του Προγράμματος «ΦιλόΔημος», συνολικού προϋπολογισμού 173.693.580,25 ευρώ εγκρίθηκαν με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση.
Οι νέες εντάξεις αφορούν έργα στους τομείς της ύδρευσης, της αποχέτευσης, της αγροτικής οδοποιίας, της αποκατάστασης ΧΑΔΑ, της ανέγερσης και επανάχρησης Δημοτικών κτιρίων, της επισκευή, συντήρησης σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων, της προμήθεια και τοποθέτησης εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών και της κατασκευής, επισκευής και συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων.