Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023, 8:21:19 πμ

Αυτοδιοίκηση

Ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Π. Γκουντενουδης σας προσκαλεί την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου στην εκδήλωση για τον απολογισμό των πεπραγμένων (λογοδοσία) της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2017.
Παρακαλείσθε όπως είστε όλοι εκεί.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτριος Κυριακίδης την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 παρέστη στην εκδήλωση για την Ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Ίσωμα Κιλκίς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ισώματος «Καπετάν Ράμναλης».
Στο Ίσωμα (Ράμνα), ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος πραγματοποίησε, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, εκδήλωση μνήμης προς τιμήν του Μακεδονομάχου Καπετάν Ιωάννη Ράμναλη, που καταγόταν από την Ράμνα, το σημερινό Ισωμα.

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 21:30

Νερό από το Πάικο για όλη την Παιονία

Συντάκτης:

Η ανίχνευση αρσενικού στα υπόγεια νερά πολλών περιοχών του Κιλκίς (Κρούσια, νότιο τμήμα του νομού και περιοχές της πεδινής Παιονίας) έχει διαγνωσθεί εδώ και πολλά χρόνια και κατά καιρούς, κυρίως στους θερινούς μήνες, το ζήτημα παρουσιάζει έξαρση. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Άσπρου όπου σε μια από τις δυο γεωτρήσεις του δικτύου έχει ανιχνευθεί αρσενικό με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δικτύου.


 Εναρκτήρια συνάντηση με στελέχη που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του Υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 13.10.2018 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Βικτώρια στην πόλη του Κιλκίς.

Πολίτες του Κιλκίς, Συμπατριώτες μου,

Η επιθυμία της άδολης προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μου και της προσπάθειας για την υλοποίηση κάθε ενέργειας και δράσης, που ως στόχο θα έχει την ανάπτυξη και την πρόοδο του γενέθλιου τόπου μου, με ώθησαν και διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου να κατέλθω στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Επί οκτώ συναπτά έτη έως σήμερα, η αγάπη και αποδοχή των ιδεών και των απόψεων μου από τους συμπατριώτες μου για τον ακριτικό και ευλογημένο τόπο μας,  μου έχουν δώσει την ευκαιρία – και είναι τιμή μου – να υπηρετήσω και να αγωνισθώ για τους ανθρώπους αυτούς με όλες μου τις  δυνάμεις.

Εισήγηση Αντιδημάρχου Διοικητικών Οικονομικών Υπηρεσιών Αιμίλιου Νικολαΐδη επί του οικονομικού απολογισμού του Δήμου Κιλκίς για το 2017.

Σε πλήρη αποκατάσταση των ζημιών και προβλημάτων στην περιοχή Γρίβας –Καστανερής από τις πλημμύρες της 10ης και 11ης Οκτωβρίου του 2015, προτού αρχίσει η φετινή αντιπλημμυρική περίοδος προχώρησε το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, της Π.Ε. Κιλκίς.

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 ο Δήμαρχος Κιλκίς κος Δημήτρης Σισμανίδης θα εγκαινιάσει την Μόνιμη Εικαστική Έκθεση στο Μουσείο της Λίμνης Δοϊράνης, ένα έργο που χρηματοδότησε ο Δήμος Κιλκίς και υλοποίησε η Επιμορφωτική Κιλκίς Μον. ΕΠΕ.
Οι παρεμβάσεις που έγιναν στο πλαίσιο της αναβάθμισης του μουσείου είναι:

Του Γιάννη Αλίρη.

 

Τον Ιανουάριο του 2013 μια εισήγηση του εκ Γουμενίσσης Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας και Υγείας Θεόδωρου Θεοδωρίδη για ίδρυση κοινωνικού παντοπωλείου και κοινωνικού φαρμακείου έγινε πράξη.
Το μεν φαρμακείο είναι στην Γουμένισσα το δε παντοπωλείο στο Πολύκαστρο.

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 22:08

Απάντηση για τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Κιλκίς

Συντάκτης:

Κύριε Διευθυντά,
Χαίρομαι για την άρτια δομημένη απάντηση, (Ειδήσεις Κιλκίς, α.φ. 1328/3-10-2018-Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε), του πραγματικά ευαίσθητου, αεικίνητου, επίκαιρου και με τεράστια προσφορά στα τεκταινόμενα του Δήμου, αρμόδιου για θέματα Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Δημητρίου Τσαντάκη, με την οποία υπερασπίζεται το έργο και τους συνεργάτες του, στις κοινωνικές υπηρεσίες, το οποίο δεν μπορώ να αμφισβητήσω.