Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 8:35:17 μμ

Αυτοδιοίκηση

Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2017 13:43

Το ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς έκοψε την πίτα του

Συντάκτης:

Σε εορταστική ατμόσφαιρα, που διανθίστηκε με τραγούδια και χορό, έκοψε την πίτα του το ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.
Την πίτα έκοψε η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (Κ.Δ.Ε.Κ.) Χρυσή Σοφού η οποία ευχήθηκε στα αειθαλή μέλη του ΚΑΠΗ η καινούρια χρονιά να  φέρει υγεία, δύναμη και όμορφες στιγμές στη ζωή τους.

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 14:02

Διακοπή υδροδότησης σε Σταυροχώρι και Χωρύγι Κιλκίς

Συντάκτης:

Από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς ενημερώνονται οι κάτοικοι των οικισμών Σταυροχωρίου και Χωρυγίου ότι θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης από το βράδυ της Παρασκευής 3-2-17 έως και το βράδυ του Σαββάτου 4-2-17, λόγω αντικατάστασης χαλύβδινου κεντρικού αγωγού, ο οποίος έχει διαβρωθεί.

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 13:33

Τη Δευτέρα δεν θα λειτουργούν τα τηλέφωνα της ΔΕΥΑ Κιλκίς

Συντάκτης:

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της ΔΕΥΑ Κιλκίς ότι την Δευτέρα 6/2/2017 από τις 8:00πμ έως τις 8:00μμ τα σταθερά τηλέφωνα της ΔΕΥΑ Κιλκίς δεν θα λειτουργούν λόγω εργασιών του ΟΤΕ.

Για έκτακτα περιστατικά μπορούν οι καταναλωτές να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 697 334 3675.

Το αυτοτελές τμήμα Κοινωνικής Προστασίας (Πρόνοια) του Δήμου Παιονίας, ως αποτέλεσμα της δέσμευσης της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Παιονίας, ξεκίνησε τη λειτουργία του με έδρα στο δημοτικό κτίριο πάνω από το ΚΑΠΗ στην πλατεία Άξιον Εστί στην Αξιούπολη.
Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου ξεκίνησε και η υλοποίηση  του Προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και σύντομα θα υλοποιήσει και άλλες κοινωνικές δράσεις όπως τα Κέντρα Κοινότητας.

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 20:17

Ανεξαρτητοποίηση Φώτη Γεωργιάδη στο Δήμο Κιλκίς

Συντάκτης:

Επιστολή παραίτησής του από τη δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας στο δήμο Κιλκίς απέστειλε στο δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Σισμανίδη, ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, Φώτης Γεωργιάδης.

Η ανεξαρτητοποίηση του κ. Γεωργιάδη έχει πολλαπλή σημασία αφού ο σύμβουλος είναι αυτή τη στιγμή και πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας.

Τη στενή ποαρακολούθηση της υλοποίησης του εξαγγελθέντος έργου κατασκευής εσωτερικού δικτύου φυσικού αρίου στο Κιλκίς ζήτησε από τη διοίκηση του δήμου ο δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Παζαρτζικλής στη  τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ειδικότερα στην εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτση ο κ. Παζαρτζικλής είπε:

Ευθύνες σε διευθυντές σχολείων για τις ζημιές που υπέστησαν οι εγκαταστάσεις σχολικών κτηρίων, κυρίως υδροδότησης και θέρμανσης, επέρριψε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημ. Σισμανίδης.
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε μια πρώτη καταγραφή- αποτίμηση της εκ μέρους  του δήμου αντιμετώπισης της πρόσφατης κακοκαιρίας.

Με βάση τη σημερινή κατάσταση που παρουσιάζεται στον τομέα του κεντρικού δικτύου του Κιλκίς, η οποία είναι αρκετά βελτιωμένη, η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ανακοινώνει στους καταναλωτές ότι η παροχή ύδρευσης γίνεται χωρίς προβλήματα και ότι δε θα χρειαστούν άλλες ελεγχόμενες διακοπές στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης.

Από το Γραφείο του Γενικού Διευθυντή

της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Ηλία Αβραμίδη

Χημικού Μηχανικού

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 11:40

Αντιμετώπιση διαρροών ύδρευσης στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Από την πλευρά της ΔΕΥΑ Κιλκίς ενημερώνονται οι δημότες – καταναλωτές του Δήμου Κιλκίς ότι:

Εξαιτίας της παγωνιάς υπάρχουν δεκάδες κρυφές και εμφανείς διαρροές σε παροχές καταναλωτών, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η ζήτηση νερού σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Για να αντιμετωπισθεί η κατάσταση η Δ.Ε.Υ.Α .Κιλκίς το Σαββατοκύριακο 14-15/1/2017 στις 8μ.μ. έκλεισε τις βάνες που τροφοδοτούν τα χαμηλά προάστια της πόλης, για να μπορέσουν να έχουν νερό και οι καταναλωτές που έχουν διαμερίσματα στις παρυφές του λόφου Αγίου Γεωργίου.

Ανοικτή επιστολή Κώστα Σιωνίδη προς τον Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη:

Κύριε Δήμαρχε Παιονίας,
Τώρα που το κύμα κακοκαιρίας πέρασε και τα περισσότερα προβλήματα έχουν ξεκινήσει να αποκαθίστανται, θέλω να επιστήσω τη προσοχή σας σε ένα φαινόμενο που το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο.
Ξεκαθαρίζω ότι είμαι ο τελευταίος που θα κάνει μικροπολιτική πάνω σε φυσικά φαινόμενα, αντιθέτως πιστεύω  ότι με συνεργασία  τα  προβλήματα μπορούν  να αντιμετωπιστούν καλύτερα και πως  σε τέτοιες καταστάσεις  δεν χωράνε προσωπικές πολιτικές.