Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 7:54:46 μμ

Αυτοδιοίκηση

Στην τελευταία  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς ετέθη το θέμα από πολλούς συμβούλους της μειοψηφίας:

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 23:10

Στα Ρύζια με τους αγρότες για το αρδευτικό δίκτυο

Συντάκτης:

Ο Δήμαρχος Παιονίας Χρ. Γκουντενούδης

 

Ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης σε συνεργασία με την θεματική Αντιδήμαρχο αγροτικής ανάπτυξης Αναστασία Παπαδοπούλου, κάλεσε σε συνάντηση την Τρίτη 21 Οκτωβρίου τους αγρότες των Ρυζίων, με θέμα: Το Αρδευτικό δίκτυο των Ρυζίων, ενημέρωση και διαχείριση του.
Ο Δήμαρχος, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του από την αρχή της συζήτησης , τόνισε χαρακτηριστικά ότι σκοπός του είναι , η όσο καλύτερη διαχείριση και δίκαιη λειτουργία για του αρδευτικού, μέσα από τη σωστή διαχείριση την οποία θα κάνουν οι ίδιοι οι αγρότες σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο. Συνέχισε λέγοντας, πως ο Δήμος πρέπει να μπει σε μία σειρά , μένοντας περισσότερο στο θέμα που ταλανίζει και τις 2 πλευρές, το αρδευτικό.
Στη συζήτηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Φωτισμού, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Κωνσταντίνος Μεμετζής και ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ρυζίων Νίκος Ινετζόπουλος. Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συζήτηση, με διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές.

Ένα πάγιο και αποφασιστικό αίτημα του ποιμνίου της Παιονίας έγινε αποδεκτό με τροπολογία από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδο και τη σύμφωνη γνώμη των βουλευτών του 3ου Τμήματος της Βουλής.

O Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας δέχεται με ιδιαίτερη ικανοποίηση την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κατά της αξιολόγησης.

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 19:48

Συνεργασία Αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης

Συντάκτης:

Ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου Κιλκίς
κ. Πρόδρομος Πεντζερεντζής είχε συνεργασία  με  το Διευθυντή και με υπηρεσιακά στελέχη του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς με αντικείμενο την εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Κιλκίς στο πλαίσιο εφαρμογής του νέου νόμου (Ν. 4264/2014).

Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014 09:48

Ορίστηκαν οι έξι αντιδήμαρχοι στην Παιονία

Συντάκτης:

gkountenoudhs-xrhstosΟ Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης με απόφασή του όρισε  έξι αντιδημάρχους με θητεία από 1ης Σεπτεμβρίου 2014 έως 28 Φεβρουαρίου 2017 (δυόμισι χρόνια). Στα αξιοσημείωτα ότι ο κ. Γκουντνενούδης παραχώρησε στους τρεις εξ αυτών και αρμοδιότητες για τις δημοτικές ενότητες Αξιούπολης, Γουμένισσας και Ευρωπού.

Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 22:11

Οι νέοι αντιδήμαρχοι Κιλκίς

Συντάκτης:

dimarxeio-kilkisΜε απόφασή του ο Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Σισμανίδης, ανακοίνωσε τους νέους αντιδημάρχους Κιλκίς.
Οι νέοι αντιδήμαρχοι είναι:

dimarxeio-kilkisΤο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς στη συνεδρίασή του της 30ης Ιουνίου ύστερα από αίτημα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς και Παιονίας
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

georgantas3Έβγαλε είδηση η τελευταία συνάντηση του βιουλευτή Κιλκίς Γιθώργου Γεωργαντά με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Καρασμάνη την Τρίτη στην Αθήνα. Το αίτημα του δήμου Κιλκίς για παραχώρηση έκτασης στον πρώην ΚΕΓΕ με σκοπό την ανέγερση δυο σχολικών συγκροτημάτων ικανοποιήθηκε.

tonikidhsΤην πρώτη τους μετεκλογική συνάντηση πραγματοποίησαν τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης ‘’ΚΙΛΚΙΣ- Δήμος Αξιών”.
Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα “Βασ.Σεργιαννίδης” του Επιμελητηρίου την Τετάρτη 16 Ιουλίου. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη ενώ χρειάσθηκε η προσθήκη καθισμάτων. Τα  μέλη της παράταξης υποδέχτηκε ο επικεφαλής της Παύλος Τονικίδης ο οποίος ήταν και ο πρώτος ομιλητής κατά τη διαδικασία που ακολούθησε.