Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021, 1:01:04 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 14:41

Θερμαινόμενοι χώροι φιλοξενίας στο δήμο Κιλκίς

Συντάκτης:

Ο Δήμος Κιλκίς έχει μεριμνήσει για την προσωρινή φιλοξενία αστέγων και ανθρώπων που είναι απροστάτευτοι στις έντονες καιρικές συνθήκες, παρέχοντας ειδικούς θερμαινόμενους χώρους.

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 19:37

Εργοτάξιο η Δημοτική Ενότητα Δοϊράνης

Συντάκτης:

Πραγματικό εργοτάξιο έχει στηθεί στη Δ.Ε. Δοϊράνης με τον εντεταλμένο σύμβουλο, Κώστα Παπακώστα, να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τους εργαζόμενους.

Εντείνει τις επιχειρησιακές του δυνατότητες ο Δήμος Κιλκίς και η Πολιτική Προστασία ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας με την κωδική ονομασία ‘’Μήδεια’’, κύρια χαρακτηριστικά της οποίας θα είναι το δριμύ ψύχος οι ισχυρές χιονοπτώσεις.

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 14:26

Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες λόγω «Μήδειας»

Συντάκτης:

Η επιχειρησιακή ετοιμότητα των φορέων και το καθεστώς αυξημένης επιφυλακής στο οποίο έχουν τεθεί, ενόψει του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας με την κωδική ονομασία “ΜΗΔΕΙΑ” επιβεβαιώθηκε στη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε) Κιλκίς, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, στο πλαίσιο του κεντρικού συντονισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ΔΕΥΑ Κιλκίς και Παιονίας απευθύνουν χρήσιμες οδηγίες στους δημότες για την συντήρηση του δικτύου ύδρευσης ενόψει της επέλασης της κακοκαιρίας ‘’Μήδεια’’.

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 11:32

Κοπή πίτας στο Δημαρχείο Κιλκίς

Συντάκτης:

Τηρώντας τα πατροπαράδοτα έθιμα στο δήμο Κιλκίς κόπηκε η βασιλόπιτα για τους δημοτικούς υπαλλήλους, με αντιπροσωπευτική συμμετοχή των δημοτικών διευθύνσεων, τμημάτων νομικών προσώπων και εκπροσώπου των δημοτικών υπαλλήλων, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες.

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 10:25

Νέοι κάδοι απορριμμάτων στο δήμο Παιονίας

Συντάκτης:

Στην προμήθεια 205 κάδων απορριμμάτων 1100 λίτρων και 50 κάδων 220 λίτρων, αξίας 50.000 ευρώ, προχώρησε ο δήμος Παιονίας προκειμένου να καλύψει άμεσες ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας.

Καλύτερο προγραμματισμό και πρωτοβουλίες από την πλευρά του δήμου Κιλκίς ζήτησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Δημήτρης Τσαντάκης, για το θέμα αντιμετώπισης του κορονοϊού, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, αξιοποιώντας και την εμπειρία που πλέον υπάρχει.

Με το 50% της δύναμής της και με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποτροπή της διασποράς του Covid-19 σε ισχύ, θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου.

Σημεία τουριστικής προβολής και ενημέρωσης δημιούργησε ο δήμος Παιονίας και στις 4 έδρες των δημοτικών του ενοτήτων.