Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020, 3:33:53 μμ

Αυτοδιοίκηση

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (16-9-2015)

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 11:48

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης στο Κιλκίς (15-9-2020)

Συντάκτης:

Ενημερώνονται από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών Καραολή Δημητρίου, Αθηνών (μεταξύ 21ης Ιουνίου και Καραολή Δημητρίου), 25ης Μαρτίου, Οδησσού, Σάντας, Προφήτη Ηλία, Τσιρογιάννη (μεταξύ 25ης Μαρτίου και Κ. Γαβριηλίδη), Μανωλάκη (μεταξύ 25ης Μαρτίου και Κ. Γαβριηλίδη), Ηπείρου (μεταξύ 25ης Μαρτίου και Κ. Γαβριηλίδη), Στρωμνίτσης (μεταξύ 25ης Μαρτίου και Κ. Γαβριηλίδη) ότι πραγματοποιήθηκε έκτακτη διακοπή υδροδότησης στην οδό Καραολή Δημητρίου (θραύση του παλιού δικτύου και ακύρωση αυτού).

Ευχόμαστε καλή, δημιουργική και αγωνιστική χρονιά σε όλο τον κόσμο της εκπαίδευσης.

            Ειδικά σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, που γεννούν ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια, λόγω των μεγάλων ευθυνών της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας.

Με την ευκαιρία έναρξης του νέου σχολικού έτους ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συμμετείχε σήμερα στην καθιερωμένη τελετή αγιασμού σχολείων της πόλης επισκεπτόμενος το 4ο νηπιαγωγείο Κιλκίς, το 2ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο, το 2ο Γυμνάσιο και το 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς.

Από τη δημοτική παράταξη του Κιλκίς, "Συμμετέχω" εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μέσα στα νέα περιοριστικά μέτρα που διανύουμε στους νομούς Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας και Κιλκίς, είναι και το κλείσιμο των λαϊκών αγορών.

Μία απόφαση απαράδεκτη διότι αυτό το μέτρο αντί να μειώσει τον κίνδυνο διασποράς του κοροναϊού τον μεγιστοποίησε.

Σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά, σε συνθήκες πρωτόγνωρες και δύσκολες στην διαχείριση τους. Οι μαθητές αλλά και η εκπαιδευτική κοινότητα όλης της χώρας καλούνται να διέλθουν μεταξύ των άλλων χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν την παιδεία στη χώρα μας και μέσα από τη δοκιμασία της τήρησης των αυστηρών μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού.

Από τη δημοτική παράταξη Κιλκίς, "Συμμετέχω" εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Από ότι φαίνεται τα πρώτα κρούσματα οικονομικής ανέχειας από την πλευρά του κράτους λόγω της νέας επικείμενης οικονομικής κρίσης και της σπάταλης οικονομικής διαχείρισης από την πλευρά της Κυβέρνησης, είναι ορατά και έχουν άμεσες επιπτώσεις στην καθημερινότητα του δημότη.

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς ανακοινώνει στους γονείς που δεν έχουν λάβει voucher, αν και το δικαιούνται, να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Κιλκίς ώστε να συμμετάσχουν εντελώς δωρεάν στις προσφερόμενες δραστηριότητες – παροχές του ΚΔΑΠ.

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 19:55

Σε νέο λειτουργικό και όμορφο χώρο το ΚΕΠ Πολυκάστρου

Συντάκτης:

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση και τέθηκε σε πλήρη   λειτουργία το νέο ΚΕΠ Πολυκάστρου.

Οι  εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν, επί της οδού Ανατολικής Ρωμυλίας 23Β (πλησίον του ΚΤΕΛ),  εξασφαλίζουν  την ευκολότερη πρόσβαση στο ΚΕΠ (άνετοι χώροι στάθμευσης) και αναβαθμίζουν  την ποιότητα και την ταχύτητα των παρεχομένων υπηρεσιών προς του πολίτες.

Εντολή για αυστηροποίηση όλων των πρωτοκόλλων για τον κορονοϊό, αλλά και για ευλαβική τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή της διασποράς του ιού, έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης- έπειτα από την απόφαση για την υπαγωγή της ΠΕ Κιλκίς σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω Covid-19- στους προϊσταμένους των Υποδιευθύνσεων και των Τμημάτων, καθώς κι όλο το ανθρώπινο δυναμικό της ΠΕ, καλώντας τους, παράλληλα, να παραμείνουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.