Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021, 1:36:22 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Η αντικεραυνική ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι ένα ακόμη μέτρο ισχυρής προστασίας με το οποίο εξοπλίζει τις σχολικές μονάδες η Δημοτική Αρχή Κιλκίς περιορίζοντας τους κινδύνους που εγκυμονεί η πτώση κεραυνών στο σχολικό χώρο αλλά και τις ζημίες σε υποδομές του.

ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα έχουμε την Παρασκευή 29η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  και μεταξύ των ωρών 11.00 έως 12.00, για λήψη απόφασης στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Η «Κίνηση Πολιτών του Δήμου Παιονίας», εξέφρασε δημόσια την άποψη της για την σημερινή διοίκηση του δήμου ότι αίρει την εμπιστοσύνη της απέναντι στο Δήμαρχο και την διοίκηση του δήμου, καθώς δεν προχώρησαν σε υλοποίηση εκείνων για τα οποία είχαν δεσμευτεί δημόσια.

"Ασφαλιστικά μέτρα θα καταθέσει ο  Δήμος Παιονίας, εάν αύριο 22 Ιανουαρίου 2021 τεθούν σε λειτουργία τα πλευρικά διόδια στον κόμβο του Πολυκάστρου", αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου.

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 21:49

Δήμαρχος Κιλκίς: Στηρίζουμε την τοπική αγορά

Συντάκτης:
Το δικό του μήνυμα με το άνοιγμα της αγοράς στέλνει με ανάρτησή του ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, ζητώντας από τους δημότες τη στήριξη της τοπικής αγοράς.

Την πάγια θέση του στην οποία παραμένει και τώρα μετά τον αιφνιδιασμό που επιφύλαξε η κυβέρνηση με το άνοιγμα των πλευρικών διοδίων στην αερογέφυρα Πολυκάστρου, εξέφρασε ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης με δήλωσή του στο eidisis.gr.

Επιτρέπονται οι δραστηριότητες πώλησης εμπορικών και βιομηχανικών ειδών στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς, υπό το πρίσμα της επανεκκίνησης του μεγαλύτερου φάσματος του λιανεμπορίου στο σύνολο της επικράτειας, από την περασμένη Δευτέρα.

Όπως αναφέρθηκα και σε προηγούμενη τοποθέτηση μου, η δυνατότητα για δια περιφοράς συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω πανδημίας, έγινε προϊόν εκμετάλλευσης από την σημερινή διοίκηση του δήμου ώστε να μπορεί να περνάει οτιδήποτε θέλει εν κρυπτώ και χωρίς καμία δημόσια συζήτηση.

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 12:16

Η ΔΕΥΑ Παιονίας απαντά στη Λαϊκή Συσπείρωση

Συντάκτης:

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας στις 12-1-2021, γνωστοποιούμε στους δημότες τα κάτωθι:

Με την προμήθεια νέων ηχητικών συστημάτων συναγερμού ενίσχυσε ο Δήμος Κιλκίς την  πολιτική προστασία της πόλης.

Για τη φετινή χρονιά προγραμματίζεται η εγκατάσταση - αντικατάσταση  ηλεκτρονικών και χειροκίνητων σειρήνων σε θέσεις που έχουν υποδειχθεί από ειδική επιτροπή, για την καλύτερη ηχητική κάλυψη του πολεοδομικού συγκροτήματος του Κιλκίς, στο πλαίσιο της πολιτικής σχεδίασης έκτακτης ανάγκης.