espa pkm

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2026, 1:04:39 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου.
 
 
Υπάρχουν ζητήματα που συχνά αντιμετωπίζονται ως τεχνικές λεπτομέρειες της δημόσιας διοίκησης, ενώ στην πραγματικότητα βρίσκονται στον πυρήνα της πολιτικής.
Με λαμπρότητα τιμήθηκε την Παρασκευή 23/10/2026 στη Γουμένισσα, η επέτειος της απελευθέρωσης της Παιονίας από τον οθωμανικό ζυγό, το 1912.

Με αφορμή την 28η Οκτωβρίου, ταξιδέψαμε πίσω στον χρόνο, γνωρίσαμε σημαντικές στιγμές της ιστορίας μας και ανακαλύψαμε την αξία της ειρήνης μέσα από δημιουργικές και βιωματικές δραστηριότητες.

Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς - Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ. και της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών - Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ., αποτελούμενη από τον Αναπληρωτή Αντιπρόεδρο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. και Πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ. Ιωάννη Σφήνα, τον Αντιπρόεδρο Επιμόρφωσης Στελεχών της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. και Πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ. Αθανάσιο Μακράκη,

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (24-10-2026)

Σας καλούμε σε μια μεγάλη, ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση, με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Κυβέρνησής μας και Πρωθυπουργό.

Ο Πρωθυπουργός επισκέπτεται το νομό μας για να παρουσιάσει το έργο μας, τις πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της Ελληνικής περιφέρειας και τα επόμενα βήματα για μια ισχυρή Ελλάδα.

Το Αθλητικό Πανόραμα του Σαββατοκύριακου 24&25 Οκτωβρίου 2026. Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων του νομού μας:

Με λαμπρότητα τιμήθηκε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2026 στη Γουμένισσα, ιστορική έδρα του Δήμου Παιονίας, η 114η επέτειος της Απελευθέρωσης της Παιονίας από τον οθωμανικό ζυγό.

 

DSC02055Α.jpgφβ.jpg  DSC01999Α.jpgφβ.jpg

Η επέτειος της 23ης Οκτωβρίου αποτελεί έναν σημαντικό ιστορικό σταθμό για τη Γουμένισσα και την ευρύτερη περιοχή της Παιονίας, καθώς συνδέεται με την απελευθέρωση της περιοχής το 1912 και την πορεία του Ελληνικού Στρατού κατά τον Α΄ Βαλκανικό Πόλεμο.

Στις επετειακές εκδηλώσεις παρέστη ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άννα Ευθυμίου, ο αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιος Γεωργαντάς, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Κώστας Γιουτίκας, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και  ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης. Το «παρών» έδωσαν επίσης εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων, τιμώντας με την παρουσία τους την ιστορική επέτειο της Απελευθέρωσης της Παιονίας.

7.jpgφβ.jpg  CAM_20261023121423_0005_D_1792750208603.jpgφβ.jpg

 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Γουμένισσας, την επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο των Μακεδονομάχων και την κατάθεση στεφάνων στη μνήμη όσων αγωνίστηκαν για την ελευθερία του τόπου.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την παρέλαση μαθητών και πολιτιστικών συλλόγων στην πλατεία 23ης Οκτωβρίου, στη Γουμένισσα, δίνοντας το εορταστικό στίγμα της ημέρας και αναδεικνύοντας τη σημασία της ιστορικής μνήμης για τις νεότερες γενιές.

φβ.jpg  0_2.jpgφβ.jpg

 

 

Η Creative PackBluebox AE αναζητά ένα νέο άτομο για τη θέση Βοηθού Εκτυπωτικής.

Πρόσκληση προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου απηύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Κωνσταντίνος Βιολιτζής, για τακτική συνεδρίαση τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2026 (5:30 μ.μ.), με επίκεντρο τρέχουσες πρωτοβουλίες της διοίκησης και προγράμματα απασχόλησης της ΔΥΠΑ.

Σελίδα 1 από 21418