Quantcast
Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023, 3:05:37 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 22:05

Η Γουμένισσα πάει μαζί!

Στην ομιλία του πρώην υπουργού Γιώργου Φλωρίδη στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια του Κοινωνικού Συνδέσμου, είδαμε να κάθονται πλάι πλάι ο πρώην δήμαρχος Γουμένισσας Στέλιος Παπαπαναγιώτου και ο πρώην… αντίπαλός του Θανάσης Τζούρτζος! Ο πρώτος ήταν Κιλτιδικός, ο δεύτερος παραμένει Φλωριδικός.

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 21:31

Η κ. Γιαταγάνα για τα μεταλλεία

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Γιαταγάνα στην τοποθέτησή της στη Βουλή για τα μεταλλεία Χαλκιδικής έκανε αναφορά και στο ν. Κιλκίς:

metalleia-xarths-kilkisΠαρότι το άρθρο 143 του Μεταλλευτικού Κώδικα ήταν σαφές αφού ορίζει ότι αποτελεί αποκλειστικό δικαίωμα του κράτους η εκμετάλλευση ουρανίου, ο θόρυβος  που προκάλεσε σχετική αναφορά περί συμμεταλλειοκτησίας στο κατατεθέν νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ περί Ανανεώσιμων πηγών Ενέργειας, ανάγκασαν τον Υπουργό Μανιάτη,

ekptoseisΟ Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις τροποποιήσεις του τελευταίου νόμου 4177/2013 πλησιάζει η πρώτη εφαρμογή του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων "mid-season sales".

karkinopatheisΗ πρώτη Βαλκανική συνάντηση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 18-20 Οκτωβρίου 2013 από το σύλλογο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Θεσσαλονίκης εντασσόμενη στο πρόγραμμα European Youth Capital Thessaloniki 2014.

goymeniisa-krasiaΤην Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου Αϊδαρίνη στην Γουμένισσα οργανοληπτικός έλεγχος  των οίνων ονομασίας προέλευσης που παράγονται στην περιοχή του Κιλκίς,

alexandros-kilkis1Σειρά φιλικών παιχνιδιών έδωσε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Η Ακαδημία της πόλης μας συνδύασε το… τερπνόν μετά του ωφελίμου,  αφού μετά το πέρας των φιλικών αγώνων με  τις Ακαδημίες της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ,

giannakidhsΗ εκπαιδευτική ομάδα kick boxing του γυμναστηρίου Kinesis-Gym συμμετείχε στο μεγαλύτερο σεμινάριο kick boxing στη χώρα μας με το γνωστό παγκόσμιο πρωταθλητή του Κ1 Ernesto Hoost.

tolmhΤο 4o Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF διεξήχθη από την Ε.ΤΑ.Β.Ε. στις 19-20 Οκτωβρίου 2013, στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη.

aias-kilkisΈνα μεγάλο «νυχτερινό πάρτι δρόμου» έλαβε χώρα το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη και όσοι συμμετείχαν ως δρομείς στον ημιμαραθώνιο ή στα 5000μ. ή ακόμα και ως θεατές, έζησαν μία μοναδική εμπειρία.