Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, 6:24:38 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Θα διακόπτεται η σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ σε όλους τους γιατρούς και τις κλινικές που θα προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας.

Την παραπάνω προειδοποίηση απευθύνει σε όλους τους παρόχους υγείας, εκπρόσωποι των οποίων ανακοίνωσαν ότι προχωρούν σε επίσχεση εργασίας από τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ.
Νέα συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλο πραγματοποιείται στις 2 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 12:30 το μεσημέρι.

Έκκληση στην ελληνική Βουλή να αναγνωρίσει το ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος, όπως έχουν πράξει 135 χώρες παγκοσμίως, απηύθυνε την Παρασκευή ο πρεσβευτής της Παλαιστινιακής Αρχής Μαρβάν Εμίλ Τουμπασί.

Ο παλαιστίνιος διπλωμάτης μίλησε σε συνέντευξη τύπου μαζί με τέσσερις Έλληνες δημάρχους που επισκέφθηκαν πρόσφατα τα Παλαιστινιακά Εδάφη, συμμετέχοντας σε παγκόσμιο συνέδριο για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Δημοσιογράφος του βρετανικού BBC θέλησε να κάνει ανοικτή «δημοσκόπηση» για το εάν ο αρχηγός του UKIP, του ευρωσκεπτικιστικού και αντιμεταναστευτικού κόμματος, θα ήταν καλός πρωθυπουργός, στήνοντας διάφανη κάλπη σε κεντρικό σημείο του Λονδίνου.
Μοίρα του ρωσικού στόλου διέσχισε το Κανάλι της Μάγχης την Παρασκευή. Καθησυχαστικό το ΝΑΤΟ, απέρριψε τις πληροφορίες ρωσικών ΜΜΕ ότι η Μόσχα πραγματοποιεί στρατιωτικές ασκήσεις στην περιοχή.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο ανακοίνωση του Βόρειου Στόλου, ανέφερε ότι σκάφη του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, ανάμεσά τους και το ανθυποβρυχιακό Σεβερομόρσκ πέρασαν τα στενά του Ντόβερ και βρίσκονται σε διεθνή χωρικά ύδατα, στον κόλπο του Σηκουάνα, περιμένοντας να περάσει καταιγίδα.
«Ανοιχτά σχολεία» τα οποία θα δίνουν στους εκπαιδευτικούς την δυνατότητα να διαμορφώνουν σε ένα ποσοστό την διδακτική ύλη, λιγότερη πληροφορία και «μελέτη» στο σχολείο, τσάντες που θα μένουν στην τάξη και απογεύματα ξεκούρασης, είναι οι βασικοί άξονες της πρότασης του υπουργείου Παιδείας για τις αλλαγές στο δημοτικό, που παρουσιάστηκαν σήμερα σε συνεδρίαση του υπουργείου Παιδείας.
Την αύξηση του προϋπολογισμού ΕΟΠΥΥ του 2014 για τη φυσικοθεραπεία ζητούν οι εκπρόσωποι του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ) από τον υπουργό Υγείας και τον πρόεδρο ΕΟΠΥΥ.

Όπως επισημαίνουν, η αύξηση του προϋπολογισμού καθίσταται επιτακτική μετά τα σημαντικά προβλήματα λειτουργίας που προέκυψαν στις δομές του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ).
Θα διακόπτεται η σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ σε όλους τους γιατρούς και τις κλινικές που θα προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας.

Την παραπάνω προειδοποίηση απευθύνει σε όλους τους παρόχους υγείας, εκπρόσωποι των οποίων ανακοίνωσαν ότι προχωρούν σε επίσχεση εργασίας από τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν σε αυτό το Κοινοβούλιο αργυρώνητοι βουλευτές» δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χ. Αθανασίου και υποστήριξε ότι «αν η ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν μυστική θα λάμβανε πολύ περισσότερες από 180 ψήφους».

Ως κάλεσμα στην κοινωνία, χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ τη σειρά περιφερειακών συσκέψεων που το κόμμα θα οργανώσει το επόμενο διάστημα σε όλη την επικράτεια, με στόχο την εξειδίκευση του προγράμματός του για την παραγωγική ανασυγκρότηση.